Vaccination Center Travel Clinic East

Vaccination Center Travel Clinic East Reviews

Excellent rating
4.8
46 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (46)
Bram van Dijk
Bram van Dijk
2024.04.02
Geholpen door Anke. Ontzettend aardig maar belangrijker nog: inhoudelijk zeer sterk. Goed advies met een duidelijke uitleg. Helemaal top!!
Reply from Vaccination Center Travel Clinic East 2024.04.02
Wat fijn dat je goed bent geholpen door onze collega Anke. Bedankt voor deze mooie review en een goede reis gewenst!
Advertisement
Sabrina D'Apice
Sabrina D'Apice
2024.03.28
Super lieve en kundige verpleegkundige. Fijne duikarts met duidelijke passie voor zijn werk.
Reply from Vaccination Center Travel Clinic East 2024.03.28
Bedankt voor het compliment! Fijne reis en veel duikplezier gewenst.
Bastiaan Hendriks
Bastiaan Hendriks
2024.03.26
Ze waren heel goed met kinderen en heel aardig.
Reply from Vaccination Center Travel Clinic East 2024.03.26
Bedankt voor deze review. Goede service en begeleiding van kinderen vinden wij ook belangrijk. Goede reis gewenst!
Zaid Fattouchi
Zaid Fattouchi
2024.03.08
Marinka is een hele aardige medewerker die ruim de tijd heeft genomen om mij goed te helpen.
Reply from Vaccination Center Travel Clinic East 2024.03.08
Fijn om te horen dat je goed geholpen bent door onze collega Marinka! Bedankt voor je review en een mooi weekend gewenst!
Noa
Noa
2024.02.28
Uitstekend geholpen en een positieve ervaring rijker ondanks dat ik zeer heftige prikangst heb. Ze hebben veel ervaring met mensen met angst voor naalden en ze weten je goed gerust te stellen. Al met al zeker een aanrader!
Reply from Vaccination Center Travel Clinic East 2024.03.04
Bedankt voor deze mooie review. Heel fijn dat je ondanks je prikangst een positieve ervaring hebt gehad! Goede reis gewenst!
Advertisement
Luuk Driessen
Luuk Driessen
2024.02.09
Reply from Vaccination Center Travel Clinic East 2024.02.09
Bedankt voor deze review. Goede reis gewenst!
Kate Witjes
Kate Witjes
2024.02.06
Reply from Vaccination Center Travel Clinic East 2024.02.07
Hartelijk dank voor deze review. Goed reis gewenst!
anouk lankhorst
anouk lankhorst
2024.02.05
Top evaring hele vriendelijke medewerksters en heel leuk gesprek gehad ze had de zelfde reis gemaakt die ik ook ga doen!
Reply from Vaccination Center Travel Clinic East 2024.02.05
Fijn dat je een goede ervaring hebt gehad. Altijd leuk om reiservaringen uit te wisselen. Goede reis gewenst!
Herry Kelderman
Herry Kelderman
2024.01.09
Reply from Vaccination Center Travel Clinic East 2024.01.10
Hartelijk bedankt voor deze review!
Advertisement
Pim Elferink
Pim Elferink
2024.01.05
Fijn geholpen, samen met m'n zoontje van net 1 jaar oud. Duidelijk advies gekregen.
Reply from Vaccination Center Travel Clinic East 2024.01.10
Dank je wel dat je ons vaccinatiecentrum waardeert!
Sulaiman Alami
Sulaiman Alami
2024.01.04
Top geholpen !!
Reply from Vaccination Center Travel Clinic East 2024.01.04
Bedankt voor deze review. Fijn dat je naar wens geholpen bent!
jan jansen
jan jansen
2023.12.16
Reply from Vaccination Center Travel Clinic East 2023.12.17
Bedankt voor deze 5 sterren review! Dit waarderen wij zeer.
jan garritsen
jan garritsen
2023.12.07
Reply from Vaccination Center Travel Clinic East 2023.12.07
Bedankt voor uw review. Dit waarderen wij zeer!
Advertisement
Letitia Liauw-Anjie
Letitia Liauw-Anjie
2023.12.07
Goede uitleg en voldoende tijd voor vragen
Reply from Vaccination Center Travel Clinic East 2023.12.07
Bedankt! Fijn dat uw vragen goed beantwoord zijn en dat u goed voorgelicht op reis kunt. Fijne reis gewenst!
Saskia Joosten
Saskia Joosten
2023.11.29
Super ervaring ze legde alles heel goed uit over thailand heel prettig geholpen goede prikker
Reply from Vaccination Center Travel Clinic East 2023.12.03
Heel erg bedankt voor deze review! Goede en gezonde reis gewenst naar Thailand!
Vincent Lubach
Vincent Lubach
2023.11.04
Prima ontvangst, duidelijke kennis van zaken en geen last van de prikken gehad.
Reply from Vaccination Center Travel Clinic East 2023.11.13
Dank je wel voor het compliment.
Petra Bouwman
Petra Bouwman
2023.10.25
Reply from Vaccination Center Travel Clinic East 2023.10.26
Bedankt voor het compliment!
Advertisement
Tijmen Sarneel
Tijmen Sarneel
2023.10.18
Supergezellig consult, duidelijke informatie, piepklein prikje en een lege portemonnee. Tijd om op reis te gaan!
Reply from Vaccination Center Travel Clinic East 2023.10.19
Dank je wel voor deze gezellige review. We wensen je een fijne reis!
Peter Elders
Peter Elders
2023.10.10
Hele fijne locatie met vriendelijke en kundige mensen die je graag met alles willen helpen en daar de tijd voor nemen.
Reply from Vaccination Center Travel Clinic East 2023.10.11
Dank je wel, dat is precies wat we willen uitdragen. Goed en veilig op reis.
805 TV!
805 TV!
2023.09.28
Reply from Vaccination Center Travel Clinic East 2023.09.28
Dank je wel voor het compliment!