Medical Hair

transplantacjawlosow.pl

Medical Hair Reviews

Excellent rating
5.0
28 reviews Verified
Medical Hair
%title%

%offer%

Reviews ( 28 ) 5.0

Dawid Pelc
Dawid Pelc
2024.05.01
Do doktora Pyziaka trafiłem z polecenia. To profesjonalista w każdym calu. Po wstępnej diagnozie co do możliwości w zakresie przeszczepu nie miałem już wątpliwości. Co do zabiegu, nic strasznego. Całość trwała ponad 9 godzin, za co moje wyrazy uznania dla doktora i pani Marleny. Dbali o to, abym mógł ten czas spędzić możliwie jak najbardziej komfortowo. Profesjonalizm na każdym etapie, dbałość o szczegóły i ogromne oddanie dla pacjenta. Czułem się zaopiekowany w każdym momencie. Na efekty trzeba czekać, ale już na wstępie moja korona głowy wygląda niesamowicie...jakby nie moja 😉. Panie doktorze moje gorące podziękowania dla Pana i zespołu.
Advertisement
T F
T F
2024.03.27
Centrum dra SŁAWOMIRA PYZIAKA działa bardzo profesjonalnie i przyjaźnie dla pacjenta. Kontakt z lekarzem i jego Asystentką doskonały. Na pierwszym spotkaniu wyraziłem moje oczekiwania ustaliłem z realne możliwości. Była to rozmowa bardzo rzeczowa i obiektywna, co pomogło mi w podjęciu decyzji o przeszczepie. Ustaliliśmy szczegóły pierwszego zabiegu: najpierw przód głowy i drugi etap to korona głowy. Zatem przeszczep włosów został wykonany w dwóch etapach, w odstępie 9 miesięcy (około 3600 graftów). Jestem bardzo zadowolony z efektów pierwszego i drugiego przeszczepu. Przeszczepione włosy przykryły cały obszar i teraz efekt jest bardzo dobry. Myślę, że dr Sławomir ma wielkie doświadczenie odnośnie do wykonywania przeszczepów włosów i tworzy bardzo bezpieczną i dobrą atmosferę razem personelem. Po czasie widzę, ze kluczową kwestią jest doświadczenie lekarza. Polecam wszystkim Centrum Transplantacji włosów dra Pyziaka. Ma dobrą rękę i wyobraźnie, bo to rodzaj sztuki.
Robert Nordahl
Robert Nordahl
2023.12.07
I am more than satisfied with Dr. Pyziak expertise and treatment. I did my first treatment in Sweden in January 2020 where Dr. Pyziak was well known for doing Swedish celebrities, musicians and sport stars. I did my due diligence. In 2020 I did my front (forehead), really happy with the result and no one could see that it was treated, amazing job! I went back to the Swedish clinic in September 2023 and they told me he quit, but that I could go to one of his apprentices. However, I searched and found that he opened his own clinic in Krakow, Poland. Why go to the apprentice when you can go to the Master! I booked a time at his clinic in krakow, Poland, since I wanted to do my corona (back head). The operation was recently so I have not seen the result yet but the time and effort he put in and he also called in a second doctor so that they could worke shifts. Not only did they work hard on my corona but they managed to take out 2,000 grafts so that they had additional grafts to thicken my forehead and scalp. I didn’t expect this so it was a nice surprise. My first operation was a success and based on the effort they put in the second operation I can’t expect anything less. All the staff have long experience and give you a really good treatment. Dr. Pyziak is a perfectionist. You will feel it and sometimes you hope he was not during the procedure. But you will be more than happy with the end result. I recommend Dr. Pyziak to all my friends who are thinking about it!
jukifm
jukifm
2023.11.11
Moj zabieg odbyl sie w polowie sierpnia i dzis po prawie 3 miesiacach moge smialo stwierdzic ze warto bylo! Wlosy odrastaja i roznica jest ogromna!! Efekt przeszedl moje oczekiwania. W moim przypadku zabieg wykonywal dr. Jakub Szczudlik. Wszystko w milej i profesjonalnej atmosferze. Z czystym sumieniem moge polecic klinike dr.Pyziaka. Jedyne czego zaluje to to ze tak dlugo zwlekalem z decyzja o transplantacji, a poniewaz jeden zabieg nie wystarczyl na pokrycie korony glowy, napewno wroce! Polecam wszystkim
Mikołaj Ruszkowski
Mikołaj Ruszkowski
2023.10.25
Do zabiegu przeszczepu włosów zabierałem się prawie 2 lata. Zanim trafiłem do Doktora Pyziaka miałem konsultacje w innych klinikach po których cały czas miałem jednak pewne wątpliwości. Dopiero po wizycie konsultacyjnej z Panem Doktorem zdecydowałem się, że zabieg właśnie zrobię tu. Od razu było widać, że mam do czynienia z fachowcem z każdym calu. Został przedstawiony cały plan zabiegu i następnie wybraliśmy termin. Nie ukrywam, że przed zabiegiem się mocno stresowałem. Cały stres jednak puścił gdy tylko przekroczyłem próg kliniki. Pan Doktor razem ze wspaniałą asystentką Panią Marleną zadbali żebym czuł się przez cały dzień jak najlepiej. Wszystko poszło zgodnie z planem, stres był absolutnie niepotrzebny. Bardzo dziękuję za fachową pomoc od najlepszych specjalistów. Na pewno będę polecać !
Advertisement
Damian 1
Damian 1
2023.10.19
Bardzo profesjonalna Klinika. Zabieg wykonany dodatkowo w bardzo miłej atmosferze. Jeżeli ktoś myśli o transplantacji włosów, pozostaje mi tylko tą Klinikę szczerze polecić.
Marcin Kiendra
Marcin Kiendra
2023.10.19
Zdecydowanie polecam wykonanie przeszczepu włosów w klinice dr Sławomira Pyziaka. Wprawdzie na efekty zabiegu będę musiał poczekać jeszcze kilka miesięcy, ale sam przebieg całej procedury był wzorowy. Doktor we wcześniejszym wywiadzie rzetelnie poinformował jakie są u mnie możliwości przeszczepu. Sam zabieg przebiegł pomyślnie w zdrowej atmosferze :) Byłem na bieżąco informowany o kolejnych krokach, wszystko elegancko wytłumaczone. Sam przeszczep jest w zasadzie bezbolesny ponieważ dostaje się punktowe znieczulenia w skórę głowy. Tak, że ponad 8 godzin zabiegu w moim przypadku dało się spokojnie wysiedzieć/wyleżeć. Podziękowania również dla pani Marleny, która z drugiego rzędu doglądała czy ze mną wszystko w porządku :) Teraz pozostaje tylko cierpliwie czekać aż włosy zaczną rosnąć
Magda Oginska
Magda Oginska
2023.09.19
Nie mogłam trafić w lepsze miejsce ,pełen profesjonalizm,wspaniali ,empatyczn Ludzie-zarówno dr Pyziak ,jak i jego wsparcie asystenckie :)Polecam w 100%
Hubert Kolano
Hubert Kolano
2023.08.20
Z przyjemnością mogę polecić Centrum osobom, które rozważają zabieg transplantacji włosów. Od spraw organizacyjnych, przez podejście do pacjenta, aż po staranną i żmudną pracę, wszystko pozostawia po sobie jak najlepsze wrażenie. Bardzo dobre połączenie merytoryki, poczucia bezpieczeństwa i komfortowych warunków. Serdeczne podziękowania dla całego Zespołu: dr Pyziaka, pani Marleny i dr Szczudlika. W uzupełnieniu, po blisko czterech miesiącach od zabiegu, najważniejsze - czyli efekt: doskonały.
Advertisement
Karol Ratka
Karol Ratka
2023.07.27
Dr Pyziak jest wspaniałą osobą i doskonałym specjalistą. Podjął się przeszczepu włosów w bliźnie po oparzeniu na skórze głowy u mojego syna. Wszystko dokładnie zostało omówione przed zabiegiem, zalecenia jasne - dokładnie wiadomo co robić dalej. Mimo że zabieg był dość nietypowy został przeprowadzony bardzo precyzyjnie i w bardzo przyjaznej atmosferze - również dzięki przesympatycznej Pani Marlenie, pielęgniarce.
Volodymyr M
Volodymyr M
2023.06.02
I want to say many thanks for the highest level of professionalism of Dr. Pyziak. I had a consultation where we first discussed what I can expect if I decide on an operation and I decided. Surgery was done at the highest level, everything was as comfortable and calm as possible. Doctor talks about each of his intentions before doing anything, which makes you feel calm. During the surgery, you either listen to music or watch Netflix. I want to note that I do not speak Polish, and everything was in English. When it was over and I looked at the preliminary result, everything was exactly as we agreed with Slavomir. I am very satisfied with the result, I feel good on the second day after the operation and I look forward to see the full result within a year. Special thanks to Marlena, who assists the operation and perfectly understands what needs to be done, helps you and is always in touch. Good instructions what to do after the treatment and all necessary medications were provided as well. Great team of professionals! And great and comfortable clinic!
Sławomir Kosmalski
Sławomir Kosmalski
2023.04.14
Pan dr.Slawomir Pyziak i Pani Marlena to profesjonaliści w w swoim fachu,Niedawno przebyłem zabieg przeszczepu i jestem bardzo miło zaskoczony. Polecam wszystkim i Pozdrawiam
Bartosz Borecki
Bartosz Borecki
2023.02.11
Jestem dwa tygodnie po przeszczepie. Włosy rosną I robi się gęsto. Jestem bardzo zadowolony. Dodatkowo Jestem zachwycony kunsztem trudnej i precyzyjnej pracy świetnego duetu Dr Pyziaka I Pani Marleny. Zabieg prawie bezbolesny, a dzięki w.w osobom dzień spędzony wręcz przyjemnie, bo w bardzo miłym towarzystwie. Polecam Was juz wszystkim znajomym i na pewno wkrótce ktoś się będzie na mnie powoływał.
Advertisement
kuba kuba
kuba kuba
2023.02.07
Klinika na bardzo wysokim poziomie. Dr. Pyziak to profesjonalista w pełnym tego słowa znaczeniu. Sam zabieg, oczywiście metodą FUE, przebiegł w bardzo komfortowych warunkach. Muzyka, film, dobry obiad. Był zdecydowanie mniej bolesny niż się tego spodziewałem. Personel był bardzo przyjazny i mocno zaangażowany w cały zabieg. Przeszczep odbył się bez żadnych problemów, a efekty zaczynają być widoczne. Zdecydowanie polecam też tym którzy planują wyjazd do Mekki przeszczepów - Turcji. Pomijając podróże z gojącą się głową to jednak inne podejście do estetyki może przynieść niezbyt pozytywne skutki. Z kliniki i dr. Pyziaka jestem bardzo zadowolony, z całą pewnością obala w 100% mit o niedojrzałości tej branży w Polsce. Szczerze polecam tę klinikę wszystkim, którzy rozważają przeszczep.
Markus Kivijärvi
Markus Kivijärvi
2023.01.03
I belive this is one of the best clinics to get the job done right a professionally! I have visited Slawek two times and are more than happy with the results. I decided to go with Slawek after learning about his experience in the business and that he is very thorough in his work. The result? Well at least in my case, perfect. I can nothing else but recommend this clinic!
kourosh Farhang
kourosh Farhang
2022.10.23
For me, it was important that it did not appear that I had transplanted, but of course I wanted the best result. I did my homework well and looked for a surgeon who understood me and met my expectations. I am so happy and satisfied with the results and no one believes me when I admit that I have transplanted my hair. This is exactly the result I was looking for. I can highly recommend Dr Pyziak any day of the week. PS. Don't stress, it takes about a year before you see the full results.
krzysztof matczak
krzysztof matczak
2022.10.16
Doświadczenie i profesjonalizm. Polecam dla osób szukających pomocy przy łysieniu. Spokój i kompetencja przy zabiegu . Decyzję o przeszczepie podjąłem bardzo szybko. Fachowość , którą szczerze polecam
Advertisement
Kim Öhman
Kim Öhman
2022.10.13
This clinic is one of the best. I was nervous but here they take really good care of you. Good informations before they start and under the time they work. After they also give good information if you need to ask something.
Marcin Hryciuk
Marcin Hryciuk
2022.09.21
Had a great experience with Dr. Pyziak and his staff. He explained things clearly (and realistically) during the initial consultation. During the procedure, Dr. Pyziak and his staff were excellent and attentive. Highly recommended.
Ted Wallin
Ted Wallin
2022.09.16
I´ve been under Dr. Slawek Pyziak´s treatment twice now. First one was a year ago and the second treatment recently. I could not have been happier than I am currently with both operations. The treatments were as professional as you can expect from a doctor who has been doing these treatments for over a decade. He doesn´t promise you stuff that he truly doesn´t believe in. For me, it felt natural to go to my second treatment after the results from the first were as great as I hoped. I would recommend anyone considering a hair transplantation to go with Slawek and his team.