Transmed

Transmed Reviews

Good rating
3.6
78 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (78)
Nehir Mulgan
Nehir Mulgan
2024.03.05
Eng: My only regret in life is having procedure (hair transplant) done at this clinic. Don't be fooled by high prices and expect a good and quality service or result. Years pass trying to hide the image they created. Tr: Hayattaki tek pişmanlığım bu klinikte işlem yaptırmış olmak (saç ekimi). Yüksek fiyatlara aldanıp iyi ve kaliteli bir hizmet veya sonuç beklemeyin. Yıllar yarattıkları görüntüyü saklamaya çalışarak geçiyor.
müjde yalçın
müjde yalçın
2023.11.29
Önünden bile geçmeyin …sizi direk para olarak görüyorlar, Biri başka biri başka tutar söylüyor kime ne kadar kakalayabilirsek Ben prp ve saç aşısı yaptırmış bulundum Bu işlemden sonra saçlarım daha da azaldı Saçlarım güçlensin diye yaptırmak istemiştim
Alpaslan Tunç
Alpaslan Tunç
2023.11.02
Kısa ve öz yazacağım. Sakın önünden bile geçmeyin. Merdiven altı bir klinikte bile daha iyi sonuçlar alacağınıza eminim. Burada saç ektireceğinize saçlarınızı sıfır kestirin kesinlikle daha güzel görünüp çok daha mutlu gezersiniz. Reziller...
Oguz oguzbalaban
Oguz oguzbalaban
2023.11.01
Saç proplemi olan herkeze tek söyliyebilceğim , gözü kapalı gidin ve yaptırın gercektende kalite ve samimiyetle bütün beklentilerinizi fazlasıyla karşılıyorlar
Yol Arkadasim
Yol Arkadasim
2023.10.12
Burada verilen hizmet kısa bir süre idare ediyor ancak birkaç sene sonra ekilen saçların dökülmesi ile değişen birşey olmuyor. Eski bir kurum olmasına rağmen müşteri memnuniyeti konusunda gayretlerini yetersiz buldum. Şahsen tavsiye etmiyorum.
Murat Koc
Murat Koc
2023.09.29
I made the big mistake of trusting them last in April 2022. 18 months later, i still have a huge bold spot at the crown area. I had a full set of hair except that area prior to the operation. The only reason I went there was to cover this and they failed. Their response is that, it is common and the crown area needs a 2nd operation. You only have a certain amount of donor roots, DO NOT waste your donor roots and your money with these guys. Aside from that, they greet you nicely, they respond to all your request and questions in 2 minutes. HOWEVER, after the operation, good luck getting a hold of them. You will be ignored for months. p.s. I paid 3K for 3000 roots. In the middle of the surgery they said 2500 is enough and stopped. Never reimbursed the money.
Kardelen Başpınar
Kardelen Başpınar
2023.09.25
Mustafa Ateş
Mustafa Ateş
2023.09.14
Selamlar Mayısın 10 da ektirdim ne agrı ne sızı ne zorluk gerçekten çok başarılı bi oparasyon geçirdim melike hanım ve ekibi gayet başarılı ve hijyen dolu bi ortamda oparasyon sagladılar bukadar başarılı olabilecegi aklıma gelmezdi gerçekten çok memnun kaldım şuan 4 cü ayımdayım ve kellikten eser kalmadı ekim oldugu bile belli degil okadar güzelki çok teşekkür ederim transmed ailesine ekibe
Yayaya Y
Yayaya Y
2023.09.08
Rubbish! Just don't waste your money with them! They don't know what they doing!
Turgay Tapmaz
Turgay Tapmaz
2023.08.24
Hic basarili degiller. O puan. BECERIKSIZLER iyi ekim olsun diye gittik, O kadar aci cektik Ekilen saclarin yüzde 10 u bile cikmadi Heryerden cok daha pahali bir yer Ne güzel bir yer,hem herkesten pahali Hemde beceriksizler.
Dr. Ali Karahan الصفحة الرسمية (ART HOSPİTA)
Dr. Ali Karahan الصفحة الرسمية (ART HOSPİTA)
2023.08.05
Onur KARIŞ
Onur KARIŞ
2023.07.20
Saçımın üst bölgesinde ekim yapılmadığı için dalgalı bir model oldu , önde ve arkada saç var ortada yok , memnun kalmadım , bir daha saç ekimi yaptırmak zorunda kalacağım başka bir yere
Arca Koca
Arca Koca
2023.06.15
gökhandan sa
YnrG
YnrG
2023.05.31
Kesinlikle tavsiye etmiyorum randevuya bile saygı göstermeyip bolca vaktinizi alıyorlar randevuma 15 dk erken geldim 1 saat bekledim ve gelen olmadı ilgisizler çok profesyonelmiş gibi birde randevu ayarlıyorlar hiç gerek yok randevuya zaten bekliyorsunuz baştan böyleyse saç ektirmeye karar versem neler olur acaba
Yasin Yesildal
Yasin Yesildal
2023.05.23
I don't reccomend at all! They messed up with my transplant! They don't know what they doing! It's a ripp off!!! HONESTLY DON'T GO DON'T GO DON'T GO TO THIS ONE!!! Is a waste of money!
Zafer Karakaya
Zafer Karakaya
2023.04.11
AMAN UZAK DURUN TRAMSMED DEN..PARA TUZAGI .VE YALANCILAR. AMAN DİKKAT ...
erkan hancı
erkan hancı
2023.03.15
Arkadaşlarımın tavsiyesi üzeri geldim çok yer araştırdım inanın transmed klınik gibi zor bulursunuz harika bir hizmet ilgi alaka ve işinin tam profosyenleri bir ekipe sahipler 🙏
Maher AL MAJZOUB
Maher AL MAJZOUB
2023.03.01
I definitely don’t recommend! The reason is how was you are treated,also the important reason is the failure of the transplant and the high cost and low benefit. You pay much higher than any other clinic in Turkey but with low benefit. When I tried to contact them to follow up after the transplant, they ignored my calls and messages. I strongly recommend to try other clinic. the worst clinic in Turkey
Ozan Alxas
Ozan Alxas
2023.01.14
Ameliyat kalitesi iyi ama yapılması gerekenin bir kısmı "unutulmuştu' , bir yıl sonra Almanya'dan getirtip ondan sonra kendi unuttukları yerleri yapmak için hiç yoktan iki katı fiyat çıkarmaya çalıştı Melike hanım. Çalışanlar sayesinde uzlaştık.
H4CK3R
H4CK3R
2023.01.06
Çalışanın sigortasını asgari ücret gösteren, haklı fesih yaptığınızda kalan paranızı elden almaya zorlayan hatta paranızı almamanız için süreç uzatan bir organizasyon.