Transhair Reviews

Transhair Reviews

4.5

Excellent - based on 62 reviews

transhair.nl/haarklinieken
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (62)
Frank De Bont
Frank De Bont
2024-01-11
Twijfel niet en maak een afspraak!! Super geholpen en heel blij met het eindresultaat. Zou het iedereen aanraden die twijfels heeft.
P. Tilburgs
P. Tilburgs
2023-09-15
Al jaren kijken ze naar het groeiproces van mijn haren. Toen ik als vrouw binnenkwam voelde ik warme compassie voor mijn pijn door het haarverlies. 2 jaar na de bevalling was mijn haar de juiste sterkte om de haargrens op te vullen. Geen snelle verkoop maar kwaliteit en betrokkenheid, alle lof Robin!
Reply from Transhair 2023-11-17
Hartelijk dank voor uw mooie review.
sara “Shabdoel” tanori
sara “Shabdoel” tanori
2023-06-02
Ze hebben op de plekken waar totaal géén haren behoren te zitten, haren getransplanteerd, en waar wél haren behoren te zitten geen haren getransplanteerd! Terwijl ik vooraf duidelijk alles met hun chaotisch en onbekwame chirurg besproken had. Deze dame zou haar werk neer moeten leggen. Ook ging er van alles mis tijdens mijn ingreep trouwens. Wat een traumatische ervaring zeg! Edit: Even voor alle duidelijkheid, want mijn review heb ik een aantal maanden na de ingreep geplaatst en niet na weken, zoals de kliniek het beweert nu! Dat kan snel bewezen worden overigens. Nu na een jaar verwijdert te zijn van de ingreep, is het resultaat precies hetzelfde als toen ik deze review plaatste!
Reply from Transhair 2022-11-10
Beste Sara, bedankt voor uw review, Jammer dat u ontevreden bent over de behandeling. Een wenkbrauwtransplantatie is een zeer nauwkeurige transplantatie die bij ons door zeer ervaren artsen wordt uitgevoerd. De arts die bij u de behandeling heeft uitgevoerd heeft 24 jaar ervaring in haartransplantatie en wenkbrauwtransplantatie. Het is jammer dat u enkele weken na de behandeling aan geeft dat de haren verkeerd zijn gezet daar het resultaat van een wenkbrauwtransplantatie pas na 6-8 maanden enigszins beoordeeld kan worden. Normaal krijgt u 1 jaar na de behandeling een controle afspraak en daar wordt beoordeeld of de transplantatie geslaagd is. Indien dit niet het geval is dan heeft u de garantie dat Transhair het gratis zal verbeteren. Wij willen graag tevreden klanten, maar u moet ons wel de kans geven. Met vriendelijke groeten, Transhair
Sebastiaan Tenhage
Sebastiaan Tenhage
2023-02-07
Reply from Transhair 2023-11-17
hartelijk dank voor uw mooie review
Mike Knapen
Mike Knapen
2023-02-06
Na lang twijfelen (3jaar) toch maar een haartransplantatie gedaan. Ik heb veel informatie gekregen van klinieken. Maar bij transhair voelde het goed en vertrouwd. Je word warm ontvangen En krijgt alle informatie die je nodig hebt om eens goed na te denken. Uiteindelijk heb ik besloten Om het te doen. Op de dag van de behandeling was ik nog al zenuwachtig. Maar hier heeft het team van transhair mij gerust in gesteld. Ik heb mijn transparantie op 1 december 2022 gedaan en ben van plan om over een tijd nog een keer te gaan voor een 2e behandeling. Als u een haartransplantatie overweegt Raad ik transhair sterk aan.
Reply from Transhair 2023-03-16
Beste Mike , Hartelijk dank voor de mooie review. Hier zijn we erg blij mee! Het support team Transhair
Alan van de Sande
Alan van de Sande
2023-02-04
Everyone at the clinic was friendly, helpful and very professional they made you feel relaxed and explained what was going on through out the different stages. I was well looked after and at the end of the day they were happy and positive with the result and so am I but only time will tell.
Reply from Transhair 2023-03-16
Beste Alan, Hartelijk dank voor de mooie review. Hier zijn we erg blij mee! Het support team Transhair
bjorn Biolek
bjorn Biolek
2023-02-02
Hele goede ervaring gehad. Op locatie ben ik echt in de watten gelegd. Iedereen zeer vriendelijke en zeer deskundig.
Reply from Transhair 2023-03-16
Beste Bjorn , Hartelijk dank voor de mooie review. Hier zijn we erg blij mee! Het support team Transhair
thibault steen
thibault steen
2023-02-02
Joshua Lorusso
Joshua Lorusso
2023-02-01
Had a great experience with Transhair! The initial consultation provided me with lots of relevant information which gave me the confidence to choose Transhair for my transplant. On the day, everything went very smoothly. Has been ~2 months so far - looking forward to the rest of the journey!
Reply from Transhair 2023-03-16
Beste Joshua, Hartelijk dank voor de mooie review. Hier zijn we erg blij mee! Het support team Transhair
Anja Heuvel
Anja Heuvel
2023-02-01
Hele goeie ervaring, perfecte voorlichting gehad. Tijdens en na de behandeling geen pijn gehad.
Reply from Transhair 2023-03-16
Beste Anja, Hartelijk dank voor de mooie review. Hier zijn we erg blij mee! Het support team Transhair
gerrie maartens
gerrie maartens
2022-12-20
16 december fue behandeling gehad. Was zenuwachtig voor de dag maar werd zo gerust gesteld door het vriendelijk personeel . Alles goed uitgelegd wat ze gingen doen. Perfect 👍
Reply from Transhair 2023-03-16
Beste Gerrie, Hartelijk dank voor de mooie review. Hier zijn we erg blij mee! Het support team Transhair
Leon van Huisstede
Leon van Huisstede
2022-12-14
toine stoop
toine stoop
2022-12-12
Wiel Peters
Wiel Peters
2022-12-07
Bovenmate tevreden
Hanneke Lackamp
Hanneke Lackamp
2022-12-04
tristan aleksanderek
tristan aleksanderek
2022-12-04
Mijn zelfvertrouwen is weer helemaal terug door Transhair! Kaal worden is eigenlijk niet het ergste wat u kan overkomen in het leven, maar als u net als ik onzeker wordt over het feit dat uw haardos begint uit te dunnen kan dat serieus uw dagelijks leven beïnvloeden. Vóór mijn haartransplantatie was ik mijn kapsel contineu aan het aanpassen aan het weer en mijde ik zelfs buiten komen bij stormachtig weer en fietsen wat ik heel graag doe zat er ook niet meer in als ik mijn inhammen niet vakkundig had overkamt en daarvoor 'n halve bus haarlak moest gebruiken om mijn kapsel te fixeren, en dat op 23jarige leeftijd. Dat is nu allemaal gelukkig verleden tijd! Door Transhair te Vlijmen heb ik weer zin om door de storm te gaan fietsen zonder haarlak of ander fixatie middelen en de complimenten voor mijn haardos zijn ook niet mis😉! Dus bent u ongelukkig door het feit dat u kaal wordt? Wacht niet langer en maak de investering van uw leven, neem spoedig contact op met Transhair!
Reply from Transhair 2023-03-16
Beste Tristan, Hartelijk dank voor de prachtige review. Hier zijn we erg blij mee! Het support team Transhair
Roy Heldens
Roy Heldens
2022-12-03
Goede kwaliteit, met een mooi eind resultaat!
Anco Bakker
Anco Bakker
2022-12-02
Andre Gronsveld
Andre Gronsveld
2022-12-01
Patricia Verzijden
Patricia Verzijden
2022-12-01
In oktober2021 heb ik een wenkbrauw transplantatie ondergaan bij Transhair, waar ik heel blij mee ben! Ik ben destijds heel goed begeleid en geholpen! Het resultaat is boven verwachting mooi! Mvg P Verzijden