Total Pro Nekretnine Reviews

Total Pro Nekretnine Reviews

4.9

Excellent - based on 69 reviews

totalpronekretnine.ba
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (67)
Dino Trnka
Dino Trnka
2024-02-16
Saradnja sa agentom Farukom i agencijom Total Pro Nekretnine je za mene bila pun pogodak. Iznimno ugodan i profesionalan odnos, a cijeli proces je protekao glatko i efikasno. Tople preporuke svima kojima je potrebna prvoklasna agencija za nekretnine!
Reply from Total Pro Nekretnine 2024-02-19
Dragi Dino, hvala na vašim lijepim riječima. Raduje nas što ste zadovoljni našim radom. Trudimo se uvijek pružiti najbolju uslugu. Srdačan pozdrav!
Advertisement
Elma Dzubur
Elma Dzubur
2024-01-14
Faruk Opijač
Faruk Opijač
2024-01-14
Allma Adventures
Allma Adventures
2024-01-13
Užasno iskustvo u radu sa ovom agencijom. Svima savjetujem da ih zaobiđete jer se radi o prevarantima.
Reply from Total Pro Nekretnine 2024-01-14
Poštovana, dali smo sve od sebe da saznamo kako je ova loša ocjena dospjela na naš profil ali Vas nismo pronašli u našim registrima niti različitim kanalima komunikacije. Sigurni smo da je u pitanju greška i da nismo imali priliku sarađivati. Ukoliko ipak jesmo, molimo Vas da nam se javite kako bi pričali o Vašem iskustvu i što prije ispravili ovu ocjenu - stalo nam je do recenzija i pozitivnog mišljenja naših budućih klijenata koji će možda na osnovu Vaše ocjene odlučiti da idu dalje i pronađu drugu agenciju. Ovim putem Vas molimo da izbrišete ovu ocjenu ukoliko je greška ili da nas kontaktirate ukoliko u pitanju neki nesporazum. Unaprijed zahvalni LIjep pozdrav, Total Pro Nekretnine
Esma Tihić
Esma Tihić
2023-12-26
Brzo i efikasno! Ono što je veoma bitno prilikom kupovine nekretnine! Pogotovo nama koji prvi put to radimo u životu, nismo upoznati sa procedurom, Faruk i njegovi saradnici imaju odgovor na svako pitanje! 😁
Reply from Total Pro Nekretnine 2023-12-27
Draga Esma, Hvala vam na recenziji i hvala što ste podijelili svoje iskustvo. Sretni smo što smo mogli da vam pomognemo, posebno kada znamo da ste zadovoljni našom uslugom. Srdačan pozdrav.
Advertisement
Semir Tahunić
Semir Tahunić
2023-12-12
amela pandzic
amela pandzic
2023-12-08
Dzemo Mutilovic
Dzemo Mutilovic
2023-12-08
Adisa Mutilović
Adisa Mutilović
2023-12-08
Advertisement
Vildana DanaVilSh
Vildana DanaVilSh
2023-12-08
veca orucevic
veca orucevic
2023-10-05
Saradnja je bila savršena,brza i efikasna.Topla preporuka,da koristite usluge Total Pro Nekretnina.
Reply from Total Pro Nekretnine 2023-10-09
Hvala mnogo poštovana Veca. Izuzetno nam je drago što ste zadovoljni našom uslugom. LP
Jadranka Jovic
Jadranka Jovic
2023-10-04
Profesionalnost na visokom nivou. Usluga promptna i izuzetno kvalitetna. Profesionalci koji su me svojim znanjem, sposobnostima i posvećenošću poslu duboko impresionirali i kreirali maksimalno povjerenje. Preporuka bez rezerve. Pouzdana agencija kojoj možete vjerovati.
Reply from Total Pro Nekretnine 2023-10-09
Poštovan Jadranka, hvala što ste nas preporučili u svojoj recenziji! Drago nam je što smo vaše iskustvo s nama učinili odličnim. Nastojimo pružiti najbolju uslugu korisnicima i drago nam je čuti da smo u tome uspjeli. Hvala još jednom!
aida smajic
aida smajic
2023-09-18
Sta god da kažem malo je...za sve uposlenike ove agencije na čelu sa agentom Farukom stvarno samo imam riječi hvale.Prodaju i rade bez imalo stresa, u kratkom roku i zato su najbolji u gradu u svome radu .Hvala vam.Veliki pozdrav 🙂
Reply from Total Pro Nekretnine 2023-10-03
Poštovana Aida, hvala vam puno na pozitivnim povratnim informacijama! Cijenimo vaše lijepe riječi i drago nam je što ste imali sjajno iskustvo sa nama. Nastojimo pružiti najbolju uslugu korisnicima i drago nam je čuti da smo u tome uspjeli. Hvala još jednom!
Advertisement
Adnan Rustemovic
Adnan Rustemovic
2023-09-18
Igor Jovovic
Igor Jovovic
2023-09-09
Lejla Jak
Lejla Jak
2023-09-01
Od samog pocetka Faruk je pristupio prodaji nekretnine vrlo profesionalno i odgovorno, a zavrsilo se na najbolji moguci nacin za sve tri strane - kupac, prodavac, agent. Veliko hvala na trudu i od mene imate sve najbolje preporuke za buduce klijente.
Reply from Total Pro Nekretnine 2023-10-03
Poštovana Lejla, hvala vam mnogo na lepoj recenziji! Bilo nam je zadovoljstvo sarađivati s vama i pomoći vam prodati nekretninu. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, i radujemo se mogućnosti da vam i ubuduće budemo od pomoći. Hvala vam još jednom!
Antonia Males
Antonia Males
2023-08-28
Odlicno iskustvo! Cijeli proces je protekao bez previse stresa, od samog gledanja nekretnine do realizacije. Tim Total Pro nekretnina izuzetno profesionalan i uvijek dostupan.
Reply from Total Pro Nekretnine 2023-08-29
Drago nam je čuti da ste imali sjajno iskustvo s nama, Antonia! Hvala vam što ste odvojili vrijeme da nam ostavite recenziju. Oduševljeni smo čuti da vam se dopalo vaše iskustvo s nama. Vaše lijepe riječi puno znače našem timu! Srdačan pozdrav.
Advertisement
Aldina Kadrić
Aldina Kadrić
2023-08-19
Preporuke za Total Pro Nekretnine. Posebno hvala gospodinu Faruku. Profesionalan i dostupan kada god je bilo potrebno. 🍀
Reply from Total Pro Nekretnine 2023-08-24
Draga Aldina, Hvala vam na recenziji i hvala što ste podijelili svoje iskustvo. Sretni smo što smo mogli da vam pomognemo, posebno kada znamo da ste zadovoljni našom uslugom. Srdačan pozdrav.
Samir Osmanagic
Samir Osmanagic
2023-07-28
Najbolja agencija sa kojom smo sarađivali. Nekretnina prodana u roku od jednog sata.💪💪💪💪💪💪
Iris Pehar
Iris Pehar
2023-07-26
Uvijek dostupni za sva pitanja,iskreni, brza reakcija i savjetodavni. Sve zahvale agentu, jako ugodan za komunikaciju i suradnju i poslove odrađuje brzo i dobro. Sve preporuke.
Reply from Total Pro Nekretnine 2023-07-26
Poštovana Iris, hvala Vam na izdvojenom vremenu kako bi pisali o svom iskustvu. Drago nam je da smo bili dio rješenja. Lijep pozdrav za Vas!