toPRINT.pl Digital Printing (toPRINT.pl Druk cyfrowy | Druk fotograficzny | Warszawa, Wilanów) Reviews

toPRINT.pl Digital Printing (toPRINT.pl Druk cyfrowy | Druk fotograficzny | Warszawa, Wilanów) Reviews

4.6

Excellent - based on 182 reviews

toprint.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (118)
adrian rusinowski
adrian rusinowski
2021-06-04
Advertisement
Jerzy Pieniążek
Jerzy Pieniążek
2021-06-01
Usługa wykonana sprawnie i bez problemów.
Michał Młodzik
Michał Młodzik
2021-05-31
Katarzyna Wysopal
Katarzyna Wysopal
2021-05-20
Z drukarni korzystałam pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Profesjonalne podejście do klienta, skorygowanie mojego błędu w projekcie w najmilszej atmosferze. Polecam!
Sylwia Stanisławska
Sylwia Stanisławska
2021-05-20
Świetny kontakt, świetna jakość zdjęć i super szybka obsługa! A do tego wszystkiego bardzo profesjonalne podejście do "zgapionego" klienta :) Dziękuję za piękne zdjęcia, zrozumienie i zaangażowanie. Na pewno wrócę! :)
Advertisement
Kamil Kindela
Kamil Kindela
2021-05-14
Wyjątkowo niemiła obsługa.
Marta Pietrowska
Marta Pietrowska
2021-05-06
Maks Andrew
Maks Andrew
2021-03-27
Bartosz Jabłoński
Bartosz Jabłoński
2021-03-05
Bardzo polecam! Pan Bartek zawsze pro i w terminie.
Advertisement
Giorgi Talakvadze
Giorgi Talakvadze
2021-02-19
Z plusów - dobry punkt i dobra/szybka obsługa. Z minusów - dni/godziny otwarcia podane w google nie zawsze są zgodne z rzeczywistością. Np. dziś (w dzień roboczy) potrzebowałem coś wydrukować ok godz. 15.30, punkt niestety był zamknięty. Już z kolei drugi raz podobna sytuacja. Na szęście w Auchanie na aleji Rzeczypospolitej pojawiła się drukarkia samoobsługowa. - wydrukowanie jednej strony chyba nie musi kosztować 5 zł
Karolina Kalicińska-Mendyk
Karolina Kalicińska-Mendyk
2021-02-08
Koszmarny kontakt z klientem, brak odpowiedzi na maila. Po kontakcie telefonicznym, nabzdyczona obsługa, która odzywa się półgębkiem. Omijać szerokim łukiem!
Adrian Hammond
Adrian Hammond
2021-02-03
Always reliable when I've needed some printing done.
Paweł Piorun
Paweł Piorun
2021-01-26
Advertisement
Maciej Nowakowski
Maciej Nowakowski
2021-01-24
Zleciłem wydruk plakatów, a tu przy odbiorze miłe zaskoczenie. Wydrukowane w świetnej, fotograficznej jakości i zaskakująco szybko! Mail wysłany przed południem, a wydruk odebrany chwilę po! Jestem pod wrażeniem. Na pewno jeszcze tu wrócę.
Maciej
Maciej
2021-01-23
Zleciłem wydruk plakatów, a tu przy odbiorze miłe zaskoczenie. Wydrukowane w świetnej, fotograficznej jakości i zaskakująco szybko! Mail wysłany przed południem, a wydruk odebrany chwilę po! Jestem pod wrażeniem. Na pewno jeszcze tu wrócę.
Roman Pysiek
Roman Pysiek
2021-01-23
Najlepszy punkt druku! Nie chodzę nigdzie indziej :) wydruki map A1,A2 bez problemu i praktycznie na poczekaniu, fajna jakość i miła obsługa. Czego chcieć więcej :)
Dawid
Dawid
2021-01-22
Druk na płótnie wyszedł lepiej niż się spodziewałem. Zamówiłem w innej drukarni i praktycznie wyrzuciłem pieniądze w błoto. Tutaj bardzo dobre kolory, porządne krosno i staranne wykończenie, a do tego rozsądna cena. Polecam!
Advertisement
Tom Bombadil
Tom Bombadil
2021-01-22
Gorąco polecam! Szukałem punktu do wydruku materiałów szkoleniowych w przystępnej cenie. Otrzymałem bardzo konkurencyjną ofertę i od dłuższego czasu zlecam je tutaj. Dużym plusem jest możliwość oprawy klejonej dzięki której, moje materiały wyglądają bardzo profesjonalnie. Czas wykonania zlecenia bardzo elastyczny! Również możliwość rozesłania materiałów do uczestników. Gorąco polecam współpracę z toprint.pl!
Aldona De La Comble
Aldona De La Comble
2021-01-12
Zlecenie wykonane szybko, profesjonalnie i z uśmiechem.
Paulina Uryasz
Paulina Uryasz
2021-01-12
Świetna i profesjonalna obsługa. Zamówienie na wydruk branżowych katalogów oraz wyklejek został zrealizowany terminowo i na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam!