Tony's Restaurant Anmeldelser

Tony's Restaurant Anmeldelser

4.7

Utmerket - basert på 8 anmeldelser

tonysrestaurant.no
er verifisert av Trustindex

Vi garanterer at alle anmeldelser er 100 % ekte.
Hva er Trustindex?
%title%

%offer%

Mer
Anmeldelser (8)
Erik Blystad
Erik Blystad
2023-08-22
Helt supert Tony hvordan du har laget en knall fin drikke -spise sted
Svar fra Tony's Restaurant 2023-08-22
Hei Erik, Takk for de hyggelige ordene dine! Vi er glade for at du setter pris på stedet vårt. Velkommen tilbake!
Emma Hille
Emma Hille
2023-08-19
Svar fra Tony's Restaurant 2023-08-21
Takk for din tilbakemelding, Emma! Vi setter stor pris på støtten din.
Stian Ludvigsen
Stian Ludvigsen
2023-08-16
Svar fra Tony's Restaurant 2023-08-17
Hei Stian, Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi setter stor pris på det.
Bianca Ciavarella
Bianca Ciavarella
2023-08-03
Excellent service here, and the owner/chef (Tony?) made us feel at home and ensured we had great food!!
Svar fra Tony's Restaurant 2023-08-03
We're thrilled you enjoyed your experience with us! It's always great hearing that Tony and our team could make you feel at home.
Ken Arne Nedrejord
Ken Arne Nedrejord
2023-07-26
Bestilte en tower burger 400g, smakte helt supert og ble stappmett. Veldig hyggelig service
Svar fra Tony's Restaurant 2023-07-27
Takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er glade for at du likte Tower Burgeren vår og fikk en god opplevelse av servicen. Vi håper å se deg igjen snart!
Johan V
Johan V
2023-07-06
Variert meny, anbefaler fellesretten. Nydelig mat!
Svar fra Tony's Restaurant 2023-07-22
Tusen takk for den flotte anmeldelsen, Johan! Vi setter stor pris på at du likte menyen vår, spesielt fellesretten. Vi håper å se deg igjen snart!
Kenneth Smith
Kenneth Smith
2023-05-29
Not the fastest or friendliest but the drinks are pretty good
Svar fra Tony's Restaurant 2023-07-22
We're glad to hear that you enjoyed our drinks! We apologize for any inconvenience caused by the speed of service and will strive to improve our friendliness. If you have any further feedback, please contact our Customer Service team.
Arild Smith
Arild Smith
2023-05-20
anbefaler
Meget god mat, Norsk mat og mat fra Libanon.
Svar fra Tony's Restaurant 2023-07-22
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen, Arild! Vi er glade for at du likte vår norske og libanesiske mat. Vi håper å se deg igjen snart!