Tønsberg Tannlegevakt

tonsbergtannlegevakt.no

Tønsberg Tannlegevakt Reviews

Excellent rating
4.9
217 reviews Verified
Tønsberg Tannlegevakt
%title%

%offer%

Reviews ( 217 ) 4.9

ole christian larsen
ole christian larsen
2024.04.28
Helt super tannlege, fikk tannverk og måtte til tannlegen på lørdag. Både assistent? Og tannlege var suoerhyggelige og flinke. Jeg har tannlegeskrekk men det gikk jo strålende, så tolmodig og omsorgsfull tannlegekontor har jeg aldri møtt. Anbefales på det sterkeste dersom du skal ha ny tannlege eller trenger akutthjelp. Jeg er ikke redd for å dra til denne tannlegen igjen.
Advertisement
fredrik eilertsen
fredrik eilertsen
2024.04.20
Dette kan man ikke kalle en tannlegevakt, de ville ikke hjelpe min sønn da han knakk en tann, han har store smerter.
Reply from Tønsberg Tannlegevakt 2024.04.25
Hei Fredrik, Vi kan dessverre ikke gjenkjenne ditt navn eller den saken du refererer til. Vi prioriterer at alle våre pasienter mottar nødvendig hjelp, og legger stor vekt på pasienters trivsel og trygghet. Vi setter stor pris på om du kunne kontakte oss direkte for å oppklare situasjonen. Med vennlig hilsen, Tønsberg Tannlegevakt
Mariann P M
Mariann P M
2024.04.17
Pål-Espen Tannmand er en SUPER tannlege. Fikk hjelp samme dag jeg ringte. Fikk god smertelindring og behandling samme dag. Utrolig hyggelig og omsorgsfull. Anbefaler på det sterkeste.
Camilla Bruun
Camilla Bruun
2024.04.10
Linn Fjell
Linn Fjell
2024.03.13
Veldig ryddig og rent tannlege kontor. Dyktige tannlege Pål- Espen, som tar seg tid og lytter til sine pasienter.
Advertisement
Morten Firing
Morten Firing
2024.03.06
Tipp topp behandling og service 👏👏👏 Rolig og behagelig, positiv opplevelse selv for meg som ikke er veldig glad i bedøvelse 😜
Børre Jacobsen
Børre Jacobsen
2024.03.06
Jeg kom inn med ekstrem tannpine. Vel framme ble jeg tatt godt i mot av ei utrolig hyggelig medarbeider og fikk raskt og effektivt den hjelpen jeg trengte av en tannlege som virkelig vekket tillit og trygghet. Kan virkelig anbefale Tønsberg tannlegevakt og takker for utrolig god hjelp:)
Elin Lundhaug
Elin Lundhaug
2024.03.04
Pål-Espen er en meget behagelig tannlege. Veldig omtenksom og rolig. Har aldri vært så lite stressa som jeg var her, så denne tannlegen anbefales😊 Ble tatt veldig godt imot i resepsjonen også, Rezin var fantastisk.
The Swede
The Swede
2024.03.04
Advertisement
Andrius Maciukas
Andrius Maciukas
2024.02.10
Veldig fornoyd!!Godt price og kvalitet.Dr. Harry Isak Bergill
Charlotte Sommerro
Charlotte Sommerro
2024.01.29
Knakk en tann på morgen, fikk komme på ettermiddagen, fantastisk hyggelig tannlege!
Rachel Berg
Rachel Berg
2024.01.20
Jeg klarte å knekke en tann som det allerede var startet rot-fylling på. Da jeg var usikker på om det kunne oppstå flere problemer med tannen og det var midt opp i romjulen og lenge til jeg kunne se min egen tannlege, var det veldig betryggende å komme til tannlegevakten for å sjekke tannen. Alt så rimelig greit ut og tannlegen gjorde det han kunne for å minske ubehaget fram til jeg kunne besøke min egen tannlege.
Lijana Demendziunaite
Lijana Demendziunaite
2024.01.19
Pål-Espen, en fantastisk, dyktig, omsorgsfull og kunnskapsrik tannlege. Aldri i verden, at jeg skulle glede meg til en tannlege time. Men med Pål-Espen sin hjelp og omsorg fikk jeg gjennomført behandlingene stress- og angst fritt. Evig takknemlig for omsorgen og tilliten jeg klarte å bygge for en tannlege. Anbefales på det sterkeste!
Advertisement
deepak singh
deepak singh
2024.01.16
toril kalheim
toril kalheim
2024.01.15
Den beste. Hyggelig venterom med litt kunst ,gode stoler og rolig musikk. Hyggelig personale. Tannlege, Pål-Espen som forklarer og gjør pasienten trygg, tar grundige analyser, og går forsiktig frem når det er nødvendig. Veldig dyktig, og kan anbefales på det sterkeste både faglig og menneskelig. Man kan ringe for hjelp når som helst, og mulighetene for øyeblikkelig hjelp er alltid tilstede.
Vibece Ulrichsen
Vibece Ulrichsen
2024.01.15
Aldri følt meg bedre ivaretatt og blitt tatt med på avgjørelse for videre oppfølging.
matea filipovic
matea filipovic
2024.01.15
Advertisement
Kjell Himberg
Kjell Himberg
2024.01.15
Følte meg godt ivaretatt, hyggelig betjening og tannlegen hvar lun og behagelig.
Brit Hiis
Brit Hiis
2024.01.15
Behagelig tannlege. Tok mitt problem på alvor
Kari Eskedal
Kari Eskedal
2024.01.15