TOMSTYL S.C. T.GREŃ, J. GREŃ Reviews

TOMSTYL S.C. T.GREŃ, J. GREŃ Reviews

4.9

Excellent - based on 101 reviews

tomstyl.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (101)
Helena Górka
Helena Górka
2024-02-22
Bardzo polecam Pana Tomasza. Wyjątkowo solidne podejście do pracy i rzadka proaktywność.
Marcin Maziarz
Marcin Maziarz
2024-02-22
Pan Tomasz swoim profesjonalizmem i doświadczeniem powinien być wzorem do naśladowania. Montaż w jego wydaniu na najwyższym poziomie. Przyjemna współpraca oraz szybka realizacja zleceń. Gorąco polecam.
GRZEGORZ NORYMBERCZYK
GRZEGORZ NORYMBERCZYK
2024-02-20
Polecam Firmę TOMSTYL. Firma wykonywała wymianę 11 drzwi wewnątrz budynku. Pan Tomasz wykazał się dużą sprawnością organizacyjną, zaangażowaniem, fachowością oraz dyscypliną pracy. Prace zostały wykonane należycie. Z zakresu wykonywanej pracy jesteśmy zadowoleni. Wobec powyższego polecam Firmę TOMSTYL jako wiarygodnego i rzetelnego Wykonawcę.
Agnieszka Konieczniak
Agnieszka Konieczniak
2024-02-06
Jesteśmy mega zadowoleni, zamówiliśmy drzwi ,pomiar, montaż bez żadnych problemów. Montaż odbył się jeszcze wcześniej niż planowano , dodatkowo Panowie świetnie poradzili sobie z jedną przeróbką za co jestem ogromnie wdzięczna. Bardzo dziękuję 🤩 Polecam . A jeszcze dodam,że firma ma super listwy przypodłogowe 😃
Krzysztof Wierzbicki
Krzysztof Wierzbicki
2024-02-04
Bardzo polecamy Pana Tomka i jego ekipę. W ostatnim czasie montowaliśmy drzwi w nowym domu, świetnie wykonał swoją robotę, dodatkowo potrafił bez problemu naprawić skutki niekompetencji innej firmy, która nie miała już pomysłów na wyprostowanie swoich błędów. Słowny, uczciwy, wszystko na czas, co jest rzadkością w dzisiejszych czasach. Jeszcze raz bardzo polecamy !!!. Zasłużone piec gwiazdek.
Melania Kluska
Melania Kluska
2024-01-30
Super, polecam, terminowość, fachowość + miło.
Joanna Szendzielarz-Rączka
Joanna Szendzielarz-Rączka
2024-01-25
Zakupiliśmy w firmie Tomstyl drzwi oraz podłogi razem z montażem. Jesteśmy bardzo zadowoleni, począwszy od fachowego doradztwa, poprzez montaż. Polecam firmę z czystym sumieniem!
Karolina Bialek
Karolina Bialek
2024-01-24
Miejsce zasługuje na najwyższe pochwały. Ich obsługa jest profesjonalna, a prace montażowe wykonane są z najwyższą starannością. Polecam z czystym sumieniem!
Magdalena Matuszek
Magdalena Matuszek
2024-01-16
Jako deweloper jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Profesjonalne podejście do klienta, rzetelna pomoc na każdym etapie. Niezawodny i profesjonalny Pan Tomasz. Firma godna polecenia, zawsze wszystko załatwione jak trzeba. Każdy etap budowy dobrze wyceniony, dostarczony bez żadnych problemów. Najważniejszą zaletą jest to, iż można zaplanować każdy etap budowy, uzgodnić i uzyskać poradę. Firma posiada swoich sprawdzonych wykonawców, którzy świadczą usługi na najwyższym i bezpiecznym poziomie. Jeżeli Państwo szukają kompleksowej usługi w dobrej cenie polecam firmę Tomstyl
Beata Skowronek
Beata Skowronek
2024-01-11
Mocną stroną firmy TOMSTYL są pracownicy, Panowie wykonują swoją pracę dokładnie i widać że znają się na swoim fachu. Ceny - konkurencyjne Jakość - najwyższa Wszystkim POLECAM i będę polecać.
Natalia Pasiak
Natalia Pasiak
2023-12-30
Z firmą "TOMSTYL" spotkaliśmy się przy wykańczaniu domu już 15 lat temu, drzwi które Pan Tomasz montował do dzisiaj działają bez zarzuty. Po drodze, 4 lata temu zdecydowaliśmy się na wymianę jednych na przesuwne w kasecie, nie było to żadnym problemem. Wszystko działa bez zarzutu. Nawet po takim czasie Pan Tomasz służy pomocą. Nie zapomina o swoich klientach, chętnie doradzi nawet jak dzwonią z głupotą. Polecam!!!
Pawel Gren
Pawel Gren
2023-12-29
Polecam. Od początku do samego końca świetnie poprowadzone zamówienie. Dziękuję za profesjonalną obsługę. Pozdrawiam.
Damian Owczarek
Damian Owczarek
2023-12-29
Zakupiłem drzwi wraz z montażem. Cały zakres prac, począwszy od pomiaru, poprzez wybór odpowiedniego modelu, aż do montażu przebiegł bardzo sprawnie. Pan Tomasz, wraz z ekipą są wysoko wykwalifikowanymi specjalistami w swej dziedzinie. Gorąco polecam TomStyl, nie tylko do montażu drzwi, ale także paneli podłogowych.
Marcin Sadlik
Marcin Sadlik
2023-12-06
Profesjonalizm na każdym etapie!
Tomasz Rymarczyk
Tomasz Rymarczyk
2023-11-20
Świetna obsługa! Wielkie podziękowania dla Pani Agnieszki, która poruszyła niebo i ziemię, by znaleźć odpowiednie dla nas drzwi, w bardzo krótkim czasie. Podkreślam, że nie było to łatwe, ze względu na niewielki otwór wejściowy i wąskie ramy czasowe, jakie zostały przez nas narzucone. Finalnie wszystko zostało zrealizowane jak należy. Na plus również kurier, który był skłonny dostarczyć nam drzwi nawet o 21.
Aleksandra Fortuna
Aleksandra Fortuna
2023-11-04
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Profesjonalny montaż, bardzo dobra współpraca i fachowe doradztwo wykraczające nawet poza zakres zleconych prac. Firma godna polecenia, do której na pewno wrócę przy kolejnym remoncie. Pozdrawiam i raz jeszcze dziękuję!
Bernadeta Homa
2023-10-11
Firma Tomstyl-bardzo miła i pomocna obsługa,Szybka realizacja.Nie zapytałam o imię Pana ,który u mnie drzwi montował, ale pod każdym względem super,polecam.
Paulina “Pala” Świerkot
Paulina “Pala” Świerkot
2023-10-08
Z pełnym przekonaniem polecam firmę "TOMSTYL"! Pięknie wykonane drzwi, bardzo solidne, cicho i delikatnie pracują. Dodatkowo bezproblemowe wniesienie i dokładny montaż z uwzględnieniem wszystkich detali. Możliwość wykonania drzwi na wymiar, zgodnie z indywidualnym zamówieniem klienta czy też nietypowych realizacji jak panele ścienne z otworami drzwiowymi. Polecam wszystkim mniej i bardziej wymagającym klientom! 😊
Iza Gąsiorek
Iza Gąsiorek
2023-09-22
Firma godna polecenia🙂 Prace demontażu i montażu drzwi i podłóg wykonane na'wysokim poziomie. Szybko, starannie, czysto i w miłej atmosferze. Polecam serdecznie🙂
Mateusz Wojtasiński
Mateusz Wojtasiński
2023-09-20
Bardzo dobra jakość. Wszyatko zrobione na czas. Usługa wykonana profesjonalnie.