Tomáš Bumbálek

Tomáš Bumbálek Recenze

Vynikající hodnocení
5.0
30 hodnocení Ověřeno
%title%

%offer%

Recenze (30)
Jan Vydra
Jan Vydra
2024.02.12
Tomáš je viditelně profíkem ve svém oboru a workshop za mě top! Naučíš se na reálném příkladu celý proces, co ti není jasné vysvětlí a cena za to vše je skvělá. Neztrácejte čas a běžte se přesvědčit sami!
Miroslav Cipra
Miroslav Cipra
2024.02.11
Realitní workshop s Tomášem byl doslova nacpaný informacemi přímo z praxe.. Spousta těch informací mi chybělo, a to se v realitách již nějaký čas pohybuji.. takže jsem byl rozhodně ve správný čas na správném místě.. a o tom to je. Tomáš je profík.. jeho workshop byl ještě lepší než jsem čekal.
Miroslav Cipra
Czech Republic | 2024.02.10
Klíčové informace Realitní workshop s Tomášem byl doslova nacpaný informacemi přímo z praxe.. Spousta těch informací mi chybělo, a to se v realitách již nějaký čas pohybuji.. takže jsem byl rozhodně ve správný čas na správném místě.. a o tom to je. Tomáš je profík a jeho workshop byl ještě lepší než jsem čekal. Mirek

Datum zkušenosti: 09 Únor, 2024
Jiří Huňa
Jiří Huňa
2024.02.06
Parádní přátelský přístup lektora. Opravdu se šlo do praxe tak, aby žák mohl co nejvíce postup napodobit. Celistvost trochu rozbíjeli otázky účastníků, kdy si chtěli vyřešit svůj aktuální problém a otázky tak často byly mimo aktuálně probírané téma a byly spíše na osobní konzultaci. Ale na všechny se snažil Tomáš trpělivě odpovídat.
Josef Loukota
Josef Loukota
2024.02.05
Na Tomášovi je vidět obrovská zkušenost v oblasti flipování nemovitostí. Děkuji, že se podělil o své know-how.
Filip Rain
Filip Rain
2024.02.05
Tomášův workshop byl neskutečně nabitý informacemi, praktickými typy, reálnými ukázkami a příklady, jestli plánujete začít s nemovitostmi nebo jste už pokročilý a jen hledáte například systém, tak jste na správném místě. Tomáš je navíc fakt sympaťák a můžete se ho na všechno zeptat.
Pavel Justa
Pavel Justa
2024.01.31
Tomáš mě překvapil svým lidským ale i profesionálním přístupem. Workshop byl nejen velice hodnotný vzhledem k ceně, ale i zábavný s uvolněnou atmosférou. Tomáš předává know-how z každodenní praxe v tom spočívá jeho hodnota.
Samuel Kanuch
Samuel Kanuch
2023.12.18
Upřímně, workshop mě hodně překvapil, čekal jsem několika hodinovou nalejvárnu informací, no namísto toho to byli dva skvělé dny s pohodovým a zkušenostmi nabitým týpkem. Teorie spojená s praktickou částí, kde jsem se kromě spousta zajímavých informací, naučil i práci v terénu. Doporučuji!
Roman Benak
Roman Benak
2023.12.16
Workshop splnil moje očekávání. Dozvěděl jsem se spoustu nových informací a praktických triků co se budou hodit v praxi. Během celé akce jsme se mohli ptát a doptávat a Tomáš trpělivě odpovídal na všechny otázky. Za mě poměr cena/výkon 5/5 Ještě jednou díky!
Tomáš Zelinka
Tomáš Zelinka
2023.12.11
Michal Levý
Michal Levý
2023.12.11
Tomášův workshop byl velmi přínosný. Jeho cena je velmi nízká v porovnání s hodnotou informací, které dostanete. Tomáš se během workshopu detailně podělil o své know-how. Výsledkem workshopu je teoretická připravenost na flip nemovitosti od financování, správný nákup, rekonstrukci a prodej. Vřele doporučuji.
Zdeněk Fábera
Zdeněk Fábera
2023.12.11
Workshop byl naprosto skvělý. Tomáš poskytl zajímavý a ucelený přehled tématu a to jak z teorie tak i z praxe. Skvělá přátelská atmosféra a interaktivní přístup zpříjemnily celý workshop. Vřele doporučuji pro všechny, kdo chtějí prohloubit své znalosti a případně získat nové dovednosti ohledně flipování nemovitostí.
Petr SORMig
Petr SORMig
2023.12.11
Spokojenost, profesionální přístup...díky za spolupráci :)
Lukas
Lukas
2023.12.10
Michal Jerabek
Michal Jerabek
2023.12.01
Tomášovi online konzultace si nemůžu vynachválit, skvělý individuální přístup, pohodový, sympatický projev. Nejvíce si vážím toho jak semnou detailně sdílel své zkušenosti, know- how a informace, které nepochybně z realitního trhu má. Dokázal mi odpovědět na každou nejasnost a se vším dokázal skvěle poradit. Za mě 10 z 10 a jen vřele doporučuji.
Nikola Bochenská
Nikola Bochenská
2023.11.30
Měla jsem možnost s Tomášem strávit dva intenzivní dny. Tomáš je profesionál ve svém oboru a jeho praktické informace mi ušetří mnoho peněz, času a starostí. Setkání s Tomášem vřele doporučuji každému, kdo uvažuje investovat do nemovitostí a nechce svůj zisk nechat náhodě či štěstí.
Libor Švehla
Libor Švehla
2023.11.28
Adam Zadražil
Adam Zadražil
2023.11.28
Juraj Gbelský
Juraj Gbelský
2023.11.28
Tomášov workshop bol skvelý, plný praktických info a jeho autenticky pristup je super. Vynikajúce znalosti a prístup, určite odporúčam!
Markéta Šlézarová
Markéta Šlézarová
2023.11.28
Absolvovala jsem Tomášův workshop Know How a odcházela jsem s plnou hlavou informací. Za mě bylo řečeno všechno a to i díky tomu, že jsme se mohli Tomáše doptat během workshopu na otázky. Líbí se mi, že si na nic nehraje a je autentický. Ráda jeho služby zase využiji.