Together Forever Pictures - Fotografie Reviews

Together Forever Pictures - Fotografie Reviews

4.9

Excellent - based on 111 reviews

togetherforeverpictures.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (111)
Florian
Florian
2024-02-21
Deze fotograaf is echt geweldig. Waanzinnig mooie foto's zijn er gemaakt van onze dochter. Een voorbeeld hiervan is bijgevoegd. Tamara zorgt voor een hele prettige sfeer en we kijken er dan ook erg positief op terug. Het beste is om haar te volgen op bijvoorbeeld Instagram, dan zie je aan de resultaten, waarom dit een aanrader is. Tamara is een topper!😍🙏
Reply from Together Forever Pictures - Fotografie 2024-02-21
Heel erg bedankt!! Het was super leuk met jullie dochter!! Ze is een plaatje en geweldig!! 🫶🏻
Advertisement
Lydia Kramer
Lydia Kramer
2023-11-19
Wij hebben een Roodkapje shoot gedaan met onze jongste dochter en wat was het leuk!! Dochter genoot er echt van. En Tamara deed het zo leuk met Jade . En wat zijn de foto's PRACHTIG geworden!!! Echt adembenemend. Een dikke aanrader.
P. Palmyra
P. Palmyra
2023-11-15
Superblij met onze keuze voor team Together Forever Pictures voor onze bruiloft afgelopen zomer. Tamara en Martijn zijn een getrouwd stel en zijn dus heel goed op elkaar ingespeeld (zowel gewone fotografie als drone foto's). We voelden ons heel erg op ons gemak en werden blij van hun enthousiasme. Groot pluspunt vond ik het snelle en fijne contact en de duidelijkheid qua opties en prijzen. Goed om te weten waar je aan toe bent! Zou ik Together Forever Pictures aanbevelen? Zeker! Inmiddels heeft mijn beste vriendin ze ook geboekt voor op hun bruiloft :-).
Joy De Lange
Joy De Lange
2023-10-02
Of Tamara en Martijn aan te raden zijn voor fotografie en videografie op je bruiloft? ABSOLUUT! Persoonlijk, gezellig, creatief, uniek, ongedwongen, en professioneel. Wij zijn super blij met de fantastische foto's en video van onze bruiloft. Prachtige beelden die ons de dag helemaal doen herbeleven.
Robert Schoemacher
Robert Schoemacher
2023-09-26
recommends
Tamara maakt prachtige, originele foto's. Mijn dochter Livia, die een paar keer door haar gefotografeerd is, vond haar benadering ook heel prettig. Ze was bij Tamara volkomen op haar gemak.
Advertisement
Shane Redondo
Shane Redondo
2023-09-24
recommends
Tamara is een topper! proffesioneel en vooral meedenkt. echt een aanrader:)
Getstay Holiday
Getstay Holiday
2023-08-18
Elly Geurtsen
Elly Geurtsen
2023-06-29
Een goede fotograaf. Wij hebben een serie hele mooie foto's, daar zijn we heel erg blij mee . Haar partner had een drone mee , wat ook verrassende plaatjes op leverde. Een aanrader .
esmee cuperus
esmee cuperus
2023-05-15
Een geweldige fotografe, die ook zeer creatief is. Van te voren ook heel gezellige gesprekken. Wij kunnen door jullie foto's mooi terugkijken op onze bruiloft. Bedankt voor een hele mooie dag!!
Advertisement
els thorn
els thorn
2023-03-28
Wat een geweldige fotografe! Weet de juiste sturing te geven tijdens een shoot. Ook zorgt ze dat je je altijd op je gemak voelt. Haalt het beste uit jou en zorgt voor gezelligheid. Helemaal top dus!
Dennis Scheepers
Dennis Scheepers
2023-03-28
recommends
Geweldige trouwfoto's Niets is te gek, maar zoekt ook naar leuke invalshoeken! Daarnaast zijn de drone fotos ook enorm goed gelukt. 5/5
Daniella Steenbrugge Salamah
Daniella Steenbrugge Salamah
2023-02-23
Supermooie foto's!! Te gek stel!! ❤️your work!!
Advertisement
Janet Gaal-Oorburg
Janet Gaal-Oorburg
2022-10-24
Wauw wat een geweldige film hebben wij van onze bruiloft dankzij Tamara en Martijn! Fijne communicatie, professioneel en creatief! De dronebeelden maken het totaalplaatje compleet. Nogmaals bedankt!
Wendy 't Hoen
Wendy 't Hoen
2022-09-15
recommends
prachtige foto's.🤩 Tamara is een getalenteerde fotograaf. zeker aan te raden voor prachtige foto!
Imke 9056
Imke 9056
2022-08-15
Een jaar later gaan wij voor een familie fotoshoot in Egmond aan zee. Wederom fantastische foto's in een zeer ontspannen sfeer. Dankjewel!
Sandra3672 Westerhuis
Sandra3672 Westerhuis
2022-05-23
Professioneel en persoonlijk contact vooraf om elkaar een beetje te leren kennen en de wensen te bespreken. Tamara maakt prachtige fotoreportages en Martijn is voor de drone en videografie. Bijzonder leuk stel dat prachtig werk maakt. Zeker een aanrader!
Advertisement
Ilona Thijssing
Ilona Thijssing
2022-04-05
recommends
Wat een ervaring!! ontzettend mooie reportages van onze kinderen, gemaakt door Martijn en Tamara.. 💗 zeker een aanrader! super bedankt toppers💗
Kim Obdam-Poland
2022-04-02
Top fotografe Tamara is een heel toegankelijke fotografe, aardig, lief, meelevend en meedenkend. Ze maakt echt supermooie foto’s en weet precies het goede moment te pakken. Zeer zeker een aanrader om haar in te huren!
luke.a.w.r goff
luke.a.w.r goff
2020-12-16