Together Forever Pictures - Fotografie Reviews

Together Forever Pictures - Fotografie reviews

4.8

Excellent - based on 103 reviews

togetherforeverpictures.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (102)
els thorn
els thorn
2023-03-28
Wat een geweldige fotografe! Weet de juiste sturing te geven tijdens een shoot. Ook zorgt ze dat je je altijd op je gemak voelt. Haalt het beste uit jou en zorgt voor gezelligheid. Helemaal top dus!
Advertisement
Dennis Scheepers
Dennis Scheepers
2023-03-28
recommends
Geweldige trouwfoto's Niets is te gek, maar zoekt ook naar leuke invalshoeken! Daarnaast zijn de drone fotos ook enorm goed gelukt. 5/5
Janet Oorburg
Janet Oorburg
2022-10-24
Wauw wat een geweldige film hebben wij van onze bruiloft dankzij Tamara en Martijn! Fijne communicatie, professioneel en creatief! De dronebeelden maken het totaalplaatje compleet. Nogmaals bedankt!
Reply from Together Forever Pictures - Fotografie 2022-10-24
Dank jullie wel! Een mooie ervaring en ook wij hebben genoten! Liefs Martijn en Tamara
Wendy 't Hoen
Wendy 't Hoen
2022-09-15
recommends
prachtige foto's.🤩 Tamara is een getalenteerde fotograaf. zeker aan te raden voor prachtige foto!
Advertisement
Imke 9056
Imke 9056
2022-08-15
Een jaar later gaan wij voor een familie fotoshoot in Egmond aan zee. Wederom fantastische foto's in een zeer ontspannen sfeer. Dankjewel!
Sandra3672 Westerhuis
Sandra3672 Westerhuis
2022-05-23
Professioneel en persoonlijk contact vooraf om elkaar een beetje te leren kennen en de wensen te bespreken. Tamara maakt prachtige fotoreportages en Martijn is voor de drone en videografie. Bijzonder leuk stel dat prachtig werk maakt. Zeker een aanrader!
Ilona Thijssing
Ilona Thijssing
2022-04-05
recommends
Wat een ervaring!! ontzettend mooie reportages van onze kinderen, gemaakt door Martijn en Tamara.. 💗 zeker een aanrader! super bedankt toppers💗
Kim Obdam-Poland
2022-04-02
Top fotografe Tamara is een heel toegankelijke fotografe, aardig, lief, meelevend en meedenkend. Ze maakt echt supermooie foto’s en weet precies het goede moment te pakken. Zeer zeker een aanrader om haar in te huren!
Advertisement
luke.a.w.r goff
luke.a.w.r goff
2020-12-16
JimShotit
JimShotit
2020-05-13
Manouk Bakker
Manouk Bakker
2020-03-01
Tamara heeft onze bruiloft gefotografeerd, met een perfect resultaat! Ze is een creatieve, leuke en professionele fotografe. Ze heeft echt aan onze wensen gedacht en hierop ingespeeld. Na de bruiloft ook nog een bruids-lingerieshoot gehad, ze stelde mij erg op mijn gemak en het resultaat is supergaaf!! Mooie herinneringen voor het leven.
Reply from Together Forever Pictures - Fotografie 2020-03-01
Fijn dat ik jullie blij heb mogen maken Manouk en bedankt voor het vertrouwen in mij als fotograaf van jullie grote dag. Het was een fantastische dag! Liefs Tamara
Laura Zander
Laura Zander
2020-01-07
Reply from Together Forever Pictures - Fotografie 2020-03-01
Dank je wel ??
Advertisement
Brigitte Furnèmont
Brigitte Furnèmont
2019-11-23
recommends
Ik heb al een paar keer samengewerkt met Tamara met mijn uilen. Ze maakt prachtige foto’s en om foto’s te maken met dieren is veel geduld nodig. Een persoon kan je sturen, laten kijken maar een dier heeft een eigen wil. Tamara doet en heeft alles wat een goede fotograaf aan behoord te voldoen. Ik beveel haar ook zeer zeker aan.
Nu Si
Nu Si
2019-09-12
Reply from Together Forever Pictures - Fotografie 2020-03-01
???
Jade Veer
Jade Veer
2019-04-03
Mariella Bijkerk
Mariella Bijkerk
2019-03-15
recommends
Sophie voelde zich helemaal op haar gemak bij Tamara. Ze nam alle tijd om de foto's te nemen. Deze zijn dan ook prachtig geworden.
Advertisement
Rebecca Richardson
Rebecca Richardson
2019-01-31
Vorige week (26 jan 2019) een shoot voor mijn dochter gehad bij Tamara. En wat was/is die geslaagd. Tamara voelt feilloos aan wat de talenten van het model zijn. Hoe zij het best tot haar recht komt en overlaad haar model met oprechte complimenten waardoor er een mooie en natuurlijke interactie ontstaat tussen het model en Tamara. De foto's weerspiegelen die interactie. Wij zijn superblij met en trots op de foto's. En dan hebben we tot nu toe alleen een Sneek Preview gezien. Ik raad Tamara Fotografie echt aan, aan gevorderde maar zeker ook beginnende modellen. En eigenlijk aan iedereen die een shoot voor welke gelegenheid dan ook zou willen!!!
Reply from Together Forever Pictures - Fotografie 2019-01-31
Super lief Rebecca!! Ik hoop dat Kiomi onwijs veel opdrachten mag krijgen en dat ze heel ver mag komen! Het was voor mij een super geweldige shoot, met een hele mooie jonge dame! ✔️?? Bedankt voor je super gave recensie!!
Rebecca Richardson
Rebecca Richardson
2019-01-31
recommends
Vorige week (26 jan 2019) een shoot voor mijn dochter gehad bij Tamara. En wat was/is die geslaagd. Tamara voelt feilloos aan wat de talenten van het model zijn. Hoe zij het best tot haar recht komt en overlaad haar model met oprechte complimenten waardoor er een mooie en natuurlijke interactie ontstaat tussen het model en Tamara. De foto's weerspiegelen die interactie. Wij zijn superblij met en trots op de foto's. En dan hebben we tot nu toe alleen een Sneek Preview gezien. Ik raad Tamara Fotografie echt aan, aan gevorderde maar zeker ook beginnende modellen. En eigenlijk aan iedereen die een shoot voor welke gelegenheid dan ook zou willen!!!
Pieter Matla
Pieter Matla
2018-05-20
recommends
Top fotograaf !