TMO Verhuizingen Reviews

TMO Verhuizingen Reviews

5.0

Excellent - based on 30 reviews

tmoverhuizingen.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (30)
Biet
Biet
2024-01-30
Een week geleden verhuisd door TMO VERHUIZINGEN. Letterlijk een 10+ Super vriendelijk geduldig vrolijk en zeer ervaren. Niets was ze teveel. Zeer tevreden ! Chapeau..!
Reply from TMO Verhuizingen 2024-01-31
Beste Biet, ontzettend bedankt voor uw positieve woorden. Het is fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent over onze diensten. Hartelijk dank voor uw aanbeveling!
Yongqiao Jiang
Yongqiao Jiang
2024-01-05
Perfect and professional service, lovely people! Our piano was transported by them in good condition!
Reply from TMO Verhuizingen 2024-01-06
Dear Yongqiao, Thank you for your kind words! We're delighted to hear about your positive experience. We pride ourselves on providing excellent and professional services. Best, Customer Service Team
Maurice Cats
Maurice Cats
2023-12-23
Mijn recente verhuizing was een complexe onderneming, en ik koos voor dit verhuisbedrijf op basis van aanbevelingen en positieve recensies. Vanaf het allereerste contact overtroffen ze mijn verwachtingen en leverden ze een service die alle stress die inherent is aan verhuizen, aanzienlijk verminderde. De pre-verhuisfase was opmerkelijk gestroomlijnd. De communicatie met jordy en joey was niet alleen responsief, maar ook informatief en geruststellend. Ze namen de tijd om mijn specifieke eisen en zorgen te begrijpen, wat resulteerde in een offerte die niet alleen concurrerend was qua prijs, maar ook helder en gedetailleerd. De verhuisdag zelf verliep als een geoliede machine. Het team arriveerde punctueel en met een doordachte strategie voor de verhuizing. Wat indruk op me maakte, was hun aandacht voor detail. Ze pakten niet alleen alles zorgvuldig in, maar hadden ook oog voor de indeling van mijn nieuwe woning, wat betekende dat alles meteen op de juiste plek werd gezet. Het professionalisme van het verhuisteam was onmiskenbaar. Ze werkten niet alleen snel, maar ook met een indrukwekkende mate van coördinatie. Het was duidelijk dat ze ervaring hadden en wisten hoe ze met uitdagingen moesten omgaan, waardoor ik het volste vertrouwen had in een vlekkeloze verhuizing. Wat me ook opviel, was de flexibiliteit van jordy en joey. Ze pasten zich moeiteloos aan veranderingen in de plannen aan en waren bereid om extra stappen te zetten om ervoor te zorgen dat mijn wensen werden vervuld. Dit soort klantgerichtheid is tegenwoordig zeldzaam en verdient oprecht lof. Een ander aspect dat deze ervaring onderscheidde, was de zorgzaamheid waarmee ze met mijn bezittingen omgingen. Zelfs de meest kwetsbare items werden met de grootste zorg behandeld, en er was geen enkel schadegeval te bespeuren. Kortom, dit verhuisbedrijf heeft bewezen dat ze niet alleen de nodige expertise en professionaliteit bezitten, maar ook een toewijding aan klanttevredenheid die verder gaat dan de norm. Mijn verhuizing verliep niet alleen soepel, maar ik kan oprecht zeggen dat het een positieve ervaring was dankzij hun inzet en uitmuntendheid in dienstverlening. Ik zou dit verhuisbedrijf zonder enige aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een zorgeloze verhuiservaring. Ze verdienen de hoogste lof en een welverdiende plaats bovenaan de lijst van verhuisbedrijven die uitblinken in klanttevredenheid.
Reply from TMO Verhuizingen 2023-12-25
Beste Maurice, We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden was met onze service tijdens je verhuizing. Bedankt voor je mooie woorden! Met vriendelijke groet.
Nicolien Van Gils
Nicolien Van Gils
2023-12-15
Alles goed georganiseerd. Een grote hoek garderobekast gedemonteerd, vervoerd en op nieuw adres weer gemonteerd. Vlekkeloos verlopen. Week erna overige meubels en spullen verhuisd. Goed verlopen, komen afspraken na. Prettig en deskundig personeel. Een aanrader!!
Reply from TMO Verhuizingen 2023-12-16
Beste Nicolien, heel erg bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat we aan uw verwachtingen konden voldoen. Ons team waardeert uw aanbeveling enorm. We zien u graag terug!
Lorenzo Franke
Lorenzo Franke
2023-12-07
Zoekend naar een betrouwbare en betaalbare verhuizingsdienst stuitte ik op TMO Verhuizingen. Na een fijn intakegesprek kwamen de heren mij helpen met verhuizen. Top service, klantvriendelijk en vooral erg snel. Een dikke 10 voor dit verhuisteam.
Reply from TMO Verhuizingen 2023-12-08
Beste Lorenzo, bedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen met verhuizen!
Olaf Van Eck
Olaf Van Eck
2023-12-05
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van TMO Verhuizingen voor mijn verhuizing en ik ben zeer tevreden met de service die ze hebben geleverd. Van begin tot eind was het een soepele maar vooral efficiënte ervaring. Klantenservice (5/5): Jordy en Joey waren uiterst professioneel en vriendelijk. Daarnaast zijn het 2 toffe peren die wel van een dolletje houden. Ik zit al een poos niet zo lekker in mijn vel maar heb in tijden niet zo gelachen haha! Ze stonden altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en waren zeer behulpzaam bij het plannen van de verhuizing. De communicatie was transparant en duidelijk wat de stress van de verhuizing aanzienlijk verminderde. Efficiëntie (5/5): De twee mannen waren snel en efficiënt in het inpakken en verplaatsen van mijn spullen. Ze behandelden mijn trompet, saxofoon en doedelzak met de grootste zorg en zorgden ervoor dat alles veilig op de nieuwe locatie aankwam. De planning werd strikt gevolgd, en ze werkten hard om ervoor te zorgen dat de verhuizing snel maar soepel verliep. Prijs-Kwaliteitverhouding (5/5): Ik ben en blijf een gierige Nederlander dus het liefst bespaar ik op alles. Dit was zeker niet goedkoop maar elke stuiver zeker waard! Algehele Ervaring (5/5): Ik ben buitengewoon tevreden met mijn Haagse vrienden. Ze maakten een stressvolle gebeurtenis als een verhuizing veel draaglijker. Hun toewijding aan klanttevredenheid en de kwaliteit van hun diensten maken hen een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar verhuisbedrijf. Ik beveel TMO ten zeerste aan en zal zeker weer van hun diensten gebruikmaken in de toekomst. Bedankt voor de geweldige ervaring mannen!
Reply from TMO Verhuizingen 2023-12-06
Beste Olaf, het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor je mooie woorden en je aanbeveling. We kijken uit naar je toekomstige verhuizingen!
Ingrid de Bloeme
Ingrid de Bloeme
2023-11-17
Iedere verhuizing is stressvol maar de mannen van TMO Verhuizingen zijn vriendelijk, kundig en punctueel. Mijn verhuizing was niet zonder obstakels met een opgebroken weg voor de deur en slecht weer, maar de verhuizers gingen door als een diesel trein. Pas om 21.30 uur was alles over naar het nieuwe huis maar de sfeer bleef super.
Reply from TMO Verhuizingen 2023-11-20
Beste Ingrid, wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, ondanks de obstakels. We waarderen je positieve woorden enorm. Dank voor je review! Groeten, het team.
Ineke Ringnalda - Bresser
Ineke Ringnalda - Bresser
2023-11-04
Graag sluit me aan bij alle zeer positieve ervaringen. De verhuizers van TMO, drie man sterk, hebben op donderdag 2 november een interne verhuizing in mijn appartement gerealiseerd. Ik had op één dag gerekend, maar ze waren in een paar uur al klaar, terwijl er heel wat verplaatst en gedemonteerd moest worden. Alles is zeer netjes gestapeld en geplaatst in de kamers waar niet geschilderd gaat worden. Alle bijkomende klusjes die erbij komen werden ook vrolijk aangepakt. Niets was teveel moeite. Ik beveel TMO verhuizingen graag aan. Een goed georganiseerd bedrijf, met aardige, prettige medewerkers. Men houdt zich aan de afspraken, men werkt snel en zorgvuldig en in goed teamverband. Straks bij het inruimen komen ze weer! Met groet en dank, Ineke Bresser 4 november 2023
Reply from TMO Verhuizingen 2023-11-05
Beste Ineke, bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Het is altijd onze missie om u de best mogelijke ervaring te bieden. Tot de volgende keer!
Dolf Koch
2023-11-04
Veel toewijding Joey en zijn collega's hebben de gevoelige antieke meubels van mijn moeder met veel toewijding, zeer zorgvuldig, waar nodig gedemonteerd en zonder enige beschadiging naar een opslag gebracht die zij voor ons geregeld hadden. Ook later hebben ze er spullen uit gehaald die wij nodig hadden en die weer vakkundig in elkaar gezet. Ze waren ook zeer behulpzaam en erg prettig om mee te werken. Hulde!
Reply from TMO Verhuizingen 2023-11-04
Beste Dolf, bedankt voor je lovende woorden! We zijn blij dat we je moeder hebben kunnen helpen. Het was een genoegen om met jullie samen te werken. Tot de volgende keer!
Ellen Moor
Ellen Moor
2023-11-01
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Yoey en de jongens van TMO verhuizingen regelen alles tot in de puntjes. Ik ben zeer tevreden over deze hardwerkende en gezellige jongens. Nogmaals bedankt voor de zeer soepel verlopen verhuizing. Toppers !!
Reply from TMO Verhuizingen 2023-11-02
Beste Ellen, Hartelijk dank voor je mooie woorden! We zijn blij dat je zo tevreden bent over ons team en service. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team
Peter Sloep
Peter Sloep
2023-10-29
Positive
Professionalism
Een geweldig bedrijf met een top team verhuizers die weten wat ze doen, en zeer secuur met je spullen omgaan, en zich houden aan de afspraak die ze maken met je, niet twijfelen maar gewoon doen deze kanjers, een zeer tevreden Peter.
Reply from TMO Verhuizingen 2023-11-02
Beste Peter, hartelijk dank voor je lovende woorden! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over ons team en service. Het was ons een genoegen je te helpen!
Jeannette de Vrij
Jeannette de Vrij
2023-10-25
Positive
Quality
Prettige mensen, harde werkers, goede kwaliteit
Reply from TMO Verhuizingen 2023-10-31
Beste Jeannette, hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent. We hopen je in de toekomst nogmaals te mogen helpen!
Dennis van Leeuwen
Dennis van Leeuwen
2023-10-24
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Ze kwamen voor een verhuizing waarvan wij dachten dat het een super lange dag zou worden. Gelukkig kwamen er 3 gezellige gasten aan de deur en hebben de verhuizing vlekkeloos laten verlopen. Ben ze zeer dankbaar!
Reply from TMO Verhuizingen 2023-10-31
Beste Dennis, we zijn blij te horen dat onze verhuizers uw dag aangenaam en vlot hebben gemaakt. Uw dankbaarheid wordt zeer gewaardeerd. Hartelijk dank voor uw geweldige ervaring met ons te delen!
Ellen van der Ster
Ellen van der Ster
2023-10-23
Positive
Professionalism
Quality
De mannen van TMO verhuizingen hebben mij erg goed verhuisd! Duidelijke communicatie, werken secuur, maar snel. Binnen een halve dag was ik al verhuisd. Niets is te veel voor hun. Van demonteren, monteren of de juiste spullen tot hun beschikking hebben. Komen hun afspraken goed na. Al met al erg tevreden! Zou de mannen voor een volgende verhuizing zeker weer vragen.
Reply from TMO Verhuizingen 2023-10-31
Beste Ellen, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te helpen. Met vriendelijke groet.
Rob van der Cammen
Rob van der Cammen
2023-10-23
Positive
Professionalism
Ik heb twee verhuizingen gedaan met TMO; in beide gevallen prima gedaan! Het zijn rustige en behulpzame mensen. En niets was hen teveel.
Reply from TMO Verhuizingen 2023-10-31
Beste Rob, we waarderen je positieve feedback enorm! Het is altijd fijn om te horen dat ons team behulpzaam en meegaand was. We hopen je in de toekomst weer te kunnen helpen!
Suzette Cleton
Suzette Cleton
2023-10-23
Aardig handig en vriendelijk. Niets is teveel. En transparante en redelijke kosten
elisa mutsaers
elisa mutsaers
2023-10-23
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Joey en zijn collega's hebben me een tijdje geleden wéér geweldig verhuisd. Ze komen op tijd, laten van tevoren even weten dat ze er bijna zijn, zijn sterk en goed op elkaar ingespeeld, supersnel, vakkundig en, niet onbelangrijk, heel aardig bovendien!
Reply from TMO Verhuizingen 2023-10-31
Beste Elisa, dank voor je positieve review. We zijn blij te lezen dat je verhuizing weer soepel is verlopen. Ons team waardeert je complimenten zeer. Groeten!
Eric Tamerus
Eric Tamerus
2023-10-22
Deze verhuizers werken heel netjes, pakken alles zorgvuldig in en gaan voorzichtig met de spullen om. Ze werken snel en efficiënt. Zij hebben ons al 2 keer verhuisd, wij zijn erg tevreden ! 👍🏻
Karla Verpoort
Karla Verpoort
2023-10-22
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Goede service, betrouwbaar en goede feedback. Voor Pulchri Studio hebben ze kunst vervoerd. De kunstenaars zelf waren blij met de professionaliteit.
Reply from TMO Verhuizingen 2023-10-31
Beste Karla, bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat we Pulchri Studio en de kunstenaars naar tevredenheid hebben kunnen ondersteunen!
Jesse
Jesse
2023-10-20
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Snel kunnen helpen, flexible & goed geprijsd