Spaans restaurant 'tisboven!

Spaans restaurant 'tisboven! Reviews

Excellent rating
4.7
530 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (470)
Wilfried Acke
Wilfried Acke
2023.07.03
not recommends
2 maal geweest. Nooit meer ! Ze vergeten je bestelling door te geven aan de keuken ! Wachten wachten
Reply from Spaans restaurant 'tisboven! 2023.07.21
Beste heer Acke, wij kunnen u niet vinden in ons reserveringssysteem. Kunt u ons a.u.b. aangeven op welke twee data u geweest bent in ons restaurant? Wij kunnen dan wellicht achterhalen hoe het fout is gegaan.
Advertisement
Judith de Wispelaere
Judith de Wispelaere
2022.12.26
recommends
Het was echt genieten op 1e Kerstdag! Een mooi en smaakvol kerstmenu, bedankt voor alles Ed en Moniek!! Graag tot volgend jaar!!🥰
Hilde de Nijs
Hilde de Nijs
2022.11.05
recommends
First visit but surely not the last one.
Willy Haegeman
Willy Haegeman
2022.08.11
recommends
😀Gisterenavond fanatische avond en verwennerij samen met vrienden Rijkelijk menu vers op tafel een aanrader wij kenden het niet maar tis zeker voor herhaling vatbaar
Ulrike Walta
Ulrike Walta
2022.07.27
recommends
Absolut einzigartig! Tappas sehr lecker und liebevoll angerichtet.Gastro mit Herzblut!❤️
Advertisement
Jessica Trujillo Morales
Jessica Trujillo Morales
2022.05.14
recommends
Ik ben een Spanjaard en woon in België, ik ben vandaag met een paar vrienden gaan eten. Het eten was heerlijk, de sfeer is erg leuk en het personeel is zeer professioneel. ik zal terugkomen ;)
Wimpke Nagelkerke
Wimpke Nagelkerke
2022.03.13
recommends
Geweldig eten in Spaanse sferen. Super bediening je voelt je er meteen thuis.
Tony Boes
Tony Boes
2021.11.10
recommends
gezellig en smaakvol eten , sfeervolle avond met vrienden
Nicole Stegeman-Muller
Nicole Stegeman-Muller
2021.09.24
recommends
Ontzettend gezellig, hele vriendelijke bediening en ontzettend lekker eten !
Advertisement
Thierry van Iperen
Thierry van Iperen
2021.09.18
recommends
Erg goed gegeten … Spaanse taps’s . Fijne bediening 👍👨🏽‍🍳
Christa Fransbergen-Huisman
Christa Fransbergen-Huisman
2021.06.30
recommends
Heerlijk gegeten en een gastvrije eigenaresse.
Reply from Spaans restaurant 'tisboven! 2022.12.06
Mijn eerlijke en oprechte excuses voor de abrupte inbreuk op uw privacy. Nou, ik was aan het scrollen op mijn Facebook-pagina, toen ik je profiel tegenkwam, ik was gefascineerd en raakte geïnteresseerd om je te leren kennen. Ik heb geprobeerd je een verzoek te sturen, maar het is niet gelukt, kun je me alsjeblieft een vriendschapsverzoek sturen? Ik zou heel graag een uitnodiging van je ontvangen. Als je het niet erg vindt, bedankt
Ferry Van Den Hoek
Ferry Van Den Hoek
2021.01.14
Hele mooie restaurant
Alter Agent
Alter Agent
2020.12.13
Burger smaakte naar een spons
Advertisement
nilix bies
nilix bies
2020.10.31
Echt goed eten top zaak
Dietmar Kamp
Dietmar Kamp
2020.10.04
recommends
War ein sehr schöner Abend
kim stevens
kim stevens
2020.09.30
Kort gezegd,super! Vant begin tot einde
Corine De Zwart
Corine De Zwart
2020.09.27
Advertisement
Jurgen Wauters
Jurgen Wauters
2020.09.26
recommends
heerlijk Spaanse hapjes ik ga zeker nog eens terug
Linda de Groene
Linda de Groene
2020.09.26
recommends
heerlijke Spaanse specialiteiten gegeten.3gangen menu is echt aan te bevelen.
Reply from Spaans restaurant 'tisboven! 2020.09.26
Je vlees staat in brand!
Andrea Wauters
Andrea Wauters
2020.09.26
recommends
Heerlijk gegeten en een super vriendelijke bediening. Er staat een kok met passie in de keuken, dat is duidelijk te proeven
Reply from Spaans restaurant 'tisboven! 2023.06.25
Sorry dat ik dit hier plaats, maar het voelt te cool om je tijdlijn te bezoeken, ik geniet altijd van wat je hier op Facebook deelt, maar we zijn nog geen vrienden, ik heb verschillende keren geprobeerd een vriendschapsverzoek te sturen, maar het ging niet door. Ik hoop dat je het niet erg vindt om me een vriendschapsverzoek te sturen, ik zou graag vrienden met je willen zijn. Als u dit bericht gênant vindt, excuseer mij dan alstublieft voor mijn gedrag. Bedankt.