ThySeeds

ThySeeds Reviews

Excellent rating
4.9
59 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (59)
Holger Harild
Holger Harild
2021.06.08
Fantastisk udvalg af varer, fantastiske hjemmelavede frø til det danske klima og super venlig og god kundeservice. Bestilte 20 frø til 99 kr, fik 26. Kan kun anbefales.
Advertisement
Tovaa
Tovaa
2021.05.21
Super kunde service!
b sh
b sh
2021.04.21
hurtig levering, ingen mangler
Kasper Laxlov
Kasper Laxlov
2021.01.14
10/10 endnu engang. Alt perfekt. Kan varmt anbefale thyseeds.
Frederik Brian Thorvald Wenzel
Frederik Brian Thorvald Wenzel
2020.08.12
Fuld tilfredshed plus det løse. Betaling var nemt, det kom hurtigt, og så var der oveni købet gaver med, det er da service man kan bruge til noget?
Advertisement
Allan Kristensen
Allan Kristensen
2020.06.22
Supergod service, varer svarer til det bestilte og der er altid lidt ekstra med når pakken kommer. Kan kun anbefale ?
Bevin Truter
Bevin Truter
2020.06.15
Professional service og produkter, vil helt sikker anbefale til andre, og vil selv køb hos Thyseeds igen. Mange tak
jens hansen
jens hansen
2020.05.29
Fantastisk service. Tobias havde tid og overskud, til at hjælpe mig med mine nybegynder spørgsmål, 20 minutter i telefonen. Pakken var pakket diskret, og blev leveret på 2 dage. Jeg fik et ekstra frø, i forhold til hvad jeg havde bestilt, og jeg fik chokolade med. Hvis jeg kunne give flere stjerner, havde jeg gjort det. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Geert Jensen
Geert Jensen
2020.05.15
Rigtig god service. Hurtig levering og gode produkter. Vi kommer helt sikkert tilbage.
Advertisement
Henrik kjær Jørgensen
Henrik kjær Jørgensen
2020.04.17
randi troelsen
randi troelsen
2020.04.03
Utrolig hurtig ekspedition. Fantastiske fine frø og ved bestilling sender de sågar, 2 gratis frø med. De er og meget hurtige til, at svare på spørgsmål. Så jeg har kun en positiv oplevelse. De har min varmeste anbefaling.❤️❤️❤️???
Keld Bøg
Keld Bøg
2020.02.09
Jesper Petersen
Jesper Petersen
2020.02.05
Et helt fantastisk sted at handle, Hurtig levering. Kan kun anbefale denne butik. Skal jeg bruge noget , af det de handler med, bliver det her jeg handler igen.
Advertisement
Erik Nielsen
Erik Nielsen
2020.02.04
jonas Bonde
jonas Bonde
2020.02.02
Bestilte fredag kl 12 og modtog allerede pakken kl 13 lørdag. Lyn hurtig fragt ?
Adam Falke
Adam Falke
2020.01.31
Så fint pakket ind og med en ekstra gave + en kit-kat chokolade, mmm :D det er virkelig god service - min nye favorit! <3
Robert Moelgaard
Robert Moelgaard
2020.01.09
Super service. Plus at der var lidt ekstra med i pakken. Kan varmt anbefales.
Advertisement
Bjarne Tange Hansen
Bjarne Tange Hansen
2019.12.16
Elsker thy seeds. Altid godt resultat..
Bo Søndergaard
Bo Søndergaard
2019.10.25
Jan Holst
Jan Holst
2019.09.26
Ekstraordinær god service. Havde bestilt frø som strandede ved Post nord. Tobias ringede til mig og fortalte om forsinkelsen. Senere ringede han igen og fortalte han havde sendt en erstatning + en pakke udendørs frø + en Kit Kat :) Uden beregning!!!