The Traveling Kid

thetravelingkid.nl

The Traveling Kid Reviews

Excellent rating
5.0
9 reviews Verified
The Traveling Kid
%title%

%offer%

Reviews ( 9 ) 5.0

Bram Spolspoel
Bram Spolspoel
2024.04.09
Super idee, we wilden altijd al een keertje zo’n baby-peuter-kleuter rugzak uitproberen en deze is de ideale voorzet! Van persoonlijk advies over de app tot flexibele op en afhaaluren en op maat afstelling. Helemaal blij mee.. 🤩
Advertisement
Roy J
Roy J
2024.04.04
Reiswiegje van goede kwaliteit gehuurd bij de traveling kid. Reiswiegje was super schoon en vrij van vlekken. Topservice!
H Jarlett
H Jarlett
2024.03.03
We hired a hiking carrier from the Traveling Kid to test whether or not it was the right brand/ version to buy. The team were knowledgable, attentive and friendly. They sent messages to check whether or not we had meant to hire the smaller pack (we had) and took the time to explain the difference. They assured me they could deliver it in time despite me giving them a short deadline by ordering it far too close to the weekend. The pack arrived on time, clean, well packaged and with all the accessories you could need for a weekend away. It was intuitive to use and the toddler slept in it happily, missing all the lovely scenery of our hikes. Sending the return post barcode by email made the return super easy (no printer needed!). I later learnt they had recently had a baby so taking the time to reply to my questions so promptly was even more impressive. I will definitely be using the service again and will recommend to friends who need equipment for trips or visiting friends!
Ingrid de Jong
Ingrid de Jong
2024.03.02
Fijne kinderwagen gehuurd voor onze vakantie met vliegtuig. Last minute contact gezocht, was geen enkel probleem om snel wat te regelen. Gloednieuwe, mooie kinderwagen. Toegankelijk in het contact en goed bereikbaar!
Glen De Jong
Glen De Jong
2024.02.26
Geweldige ervaring bij The traveling kid met het huren van reisspullen. Persoonlijk advies op maat en moeiteloze verzending en retour. Een echte gamechanger voor het reizen met kinderen. Ik kan niet wachten om weer op avontuur te gaan en ik weet zeker dat ik ze opnieuw zal inschakelen voor mijn uitrusting.
Advertisement
Désirée Demandt
Désirée Demandt
2024.01.15
Voor onze reis met onze 4 maand oude baby zochten we een babyzen yoyo om te huren! Na verschillende sites te bezoeken waar je enkel voor 1 maand kon huren, kwam ik op Google the traveling kid tegen. Aangezien we vrij last minute gingen reizen, was er ook de optie om de kinderwagen op te halen. Na het online reserveren van de Babyzen Yoyo en het deryan vliegtuigbedje werd er meteen contact opgenomen voor verdere zaken te bespreken. Zowel het ophalen, als het gebruik en het terugbrengen van de spullen ging super en zonder problemen. Alsook de borg werd meteen terug overgemaakt. Wij zijn erg tevreden en houden jullie in het achterhoofd wanneer we opnieuw zullen reizen!
Maurits van Lamoen
Maurits van Lamoen
2023.12.19
Heeft mede onze vakantie gemaakt. Mooie spullen, goede kwaliteit. Geen centje pijn vd rug met een kind van 15kg op de rug. Netjes qua levering etc. Aanrader!
Geoffrey van den Bemden
Geoffrey van den Bemden
2023.12.04
Topservice! Last minute kinderdrager gehuurd, flexibel en meegaand in afhaling & terugbrengen. Waarborg snel teruggestort. Perfect!
Wim Keut
Wim Keut
2023.11.25
We hadden de Joolz buggy gehuurd voor onze vakantie. Deze werd ruim op tijd thuis bezorgd en het advies voor deze buggy was top!
Advertisement