Thermo System - pompa ciepła, klimatyzacja, rekuperacja

Thermo System - pompa ciepła, klimatyzacja, rekuperacja Reviews

Excellent rating
5.0
35 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (35)
Małgorzata Florczak-Piluch
Małgorzata Florczak-Piluch
2024.04.17
Polecam tę firmę. Można się z nimi dogadać , gdy jesteś w sytuacji podbramkowej potrafią tak zorganizować pracę ,że nie zostawią cię na lodzie. Wymiana cieknącego pieca u rodziców odbyła się z dnia na dzień. Polecam. Drugą inwestycję, którą realizowałam w drugim domu ,również przebiegła bez problemów . Wszystko odbyło się sprawienie.
Advertisement
Radosław Stępień
Radosław Stępień
2024.02.20
Polecam firmę Thermo System za bardzo dobry kontakt, profesjonalizm i jakość obsługi. Zainstalowana kilka miesięcy temu w domu rodziców pompa ciepła pracuje efektywnie (CO + CWU). Dobrane urządzenia, w tym moc pompy ciepła, zostały dobrze dopasowane do zapotrzebowania cieplnego budynku.
Paulina Gola
Paulina Gola
2024.02.01
Polecam ! Od roku użytkujemy pompe ciepła, montaż jak i kontakt po montażu na najwyższym poziomie.
Paweł Stanek
Paweł Stanek
2023.12.19
Z czystym sumieniem polecam tą firmę :) Jestem pół roku po montażu pompy ciepła i wszystko działa bez zarzutu. Kontakt z firmą bezproblemowy. Profesjonalne podejście do klienta i dobór sprzętu. Termin realizacji bez żadnego opóźnienia. Fachowe doradztwo przed zakupem jak i w trakcie użytkowania :)
Rysiek
Rysiek
2023.12.17
Witam firm naprawdę godna polecenia 100 % zaangażowania na każdej płaszczyźnie, polacm nie będziecie żałować
Advertisement
Krystian Panek
Krystian Panek
2023.11.14
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Z czystym sumieniem polecam firmę Thermo System,pełen profesjonalizm w doborze pompy ciepła,czas realizacji szybki,ekipa monterska 1klasa,a co najważniejsze pomoc w dofinansowaniu z programu Czyste Powietrze i oczywiście świetny kontakt.Pozdrawiam serdecznie.
łukasz Iwanetzki
łukasz Iwanetzki
2023.11.09
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Witam,już rok korzystam z pompy ciepła dzięki firmie Thermo System jestem bardzo zadowolony z pompy jak i z montażu przez ekipę Thermo System wszystko działa w 100% z pełną odpowiedzialnością polecam Thermo System pozdrawiam
Paweł Musiałek
Paweł Musiałek
2023.11.05
Positive
Professionalism
Profesjonalne i fachowe doradztwo przy wyborze pompy ciepła rzetelna i konkurencyjna wycena, indywidualne podejście do klienta to wszystko podparte fachowym, terminowym i profesjonalnym wykonaniem. Polecam firmę i ekipę pana Roberta
Angelika Węgrzyńska
Angelika Węgrzyńska
2023.10.27
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
5gwiazdek to za mało dla tej firmy.Pełen profesjonalizm .Oby więcej było takich firm.Z czystym sumieniem polecam tą firmę. Fachowcy w 100%znają się na swojej pracy.Od dokumentów aż po sam montaż. Gorąco polecam.ANGELIKA
Advertisement
Marzena Dura
Marzena Dura
2023.10.17
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Serdecznie polecamy usługi Thermo System. Fantastyczna obsługa na każdym etapie realizacji zamówienia; począwszy od skrupulatnego przedstawienia działania pompy ciepła i pobrania wymiarów aż do montażu i obsługi posprzedażowej. Jeśli szukasz sprawdzonych i rzetelnych fachowców ta firma jest dla Ciebie. Zero bałaganu, ukrytych kosztów i dodatkowego stresu. Gdyby wszyscy fachowcy tak podchodzili do swoich obowiązków to świat byłby lepszy. Z czystym sumieniem - polecamy!
Paulina Panek
Paulina Panek
2023.09.26
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Firma godna polecenia.
Hubert Wiśniewski
Hubert Wiśniewski
2023.09.18
Polecam! Pełen profesjonalizm przy doborze i montażu klimatyzacji. Jestem zadowolony z rezultatu!
andrzej wysocki
andrzej wysocki
2023.06.12
Firma ok polecam
Advertisement
Damian Perużyński
Damian Perużyński
2023.03.13
Positive
Professionalism
Profesjonalny montaż oraz szybka realizacja. Klimatyzacja działa bez zarzutu. Polecam tą firmę.
Marcin Pałczyński
Marcin Pałczyński
2022.12.14
Jestem zadowolony z inwestycji, od zwymiarowania pompy ciepła pod budynek, pomoc w dofinansowaniu i wykonanie instalacji, aż po opieke po montażową. Z czystym sumieniem polecam
Sebastian Owczarek
Sebastian Owczarek
2022.09.09
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Solidna firma! Polecam każdemu
Łukasz Szymański
Łukasz Szymański
2022.09.08
Advertisement
BRIVERO
BRIVERO
2022.07.20
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Instalacja klimatyzacji przebiegła bezproblemowo a sama klimatyzacja działa bez zarzutów. Polecam
Michał Dudek
Michał Dudek
2022.06.19
Szybka i fachową obsługą. Bardzo dobra cena. Bardzo czysty i estetyczny montaż. Super obsługa przed i po sprzedaży. Polecam każdemu.
Patryk Kowaliński
Patryk Kowaliński
2022.03.24
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Firma solidna, chłopaki znają się na robocie, potrafią zdiagnozować każdą usterkę. Gorąco polecam!!!