Theorie Koning - Theoriecursus in 1 dag

Theorie Koning - Theoriecursus in 1 dag Reviews

Excellent rating
5.0
638 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (638)
k
k
2024.04.23
Advertisement
Fatima
Fatima
2024.04.22
Hoi allemaal! Ik wil graag mijn ervaring delen met … naam van die man. Dankzij hun geweldige materiaal en duidelijke uitleg ben ik eindelijk na 5 keer gezakt te zijn geslaagd voor mijn theorie-examen! De oefenvragen waren super nuttig en hebben me echt geholpen. Ik raad…. Naam van die man zeker aan aan iedereen die zijn theorie-examen wil halen. Bedankt, …. Naam van dir man.
Ivoiney Pinedo
Ivoiney Pinedo
2024.04.22
Als je in 1x je theorie wilt halen, moet je bij theoriekoning zijn.
SKINS MUSIC
SKINS MUSIC
2024.04.22
geweldigg!! ik raad deze dagcursus echt zwaar aan! alles perfect uitgelegd & houdt de dagcursus leuk.
Jacqueline
Jacqueline
2024.04.22
geslaagd in 1 keer super uitgelegd :)
Advertisement
Mohamad Ali
Mohamad Ali
2024.04.22
Vandaag geslaagd voor auto theorie met 0 fouten. In een keer
Yumi Alink
Yumi Alink
2024.04.22
Ik heb een dagcursus gevolgd op de vrijdag voordat ik hem had. Ik had hem vandaag (maandag) zelf apart ingepland. Ik kon hem dus niet volledig volgen en daardoor deed ik hem op de vrijdag maar mocht alsnog vandaag gratis deels volgen, wat super lief is en je ziet echt dat ze willen dat je slaagt en dat ze je echt willen helpen. De dagcursussen zijn super handig en de vragen die je op je theorie krijgt die heb je allemaal behandeld in de dagcursus. Dit was echt een topervaring en ben ook geslaagd!! Zonder hem had ik dit niet kunnen doen, raad het iedereen aan!!!! Hij legt alles op een goede en grappige manier uit waardoor ik alles heb onthouden met ADHD
Sahin Duygulu
Sahin Duygulu
2024.04.20
Top uitleg en goede instructies gekregen! Binnen 6 uur alles begrepen en theorie behaald! Zeker een aanrader.
Kowsar Mohamed
Kowsar Mohamed
2024.04.19
Advertisement
Elias Akkabi
Elias Akkabi
2024.04.18
Karma Akabane
Karma Akabane
2024.04.16
Helemaal top !!! Gelijk geslaagd
Rilana
Rilana
2024.04.16
in 1x geslaagd!
Beyza Coskun
Beyza Coskun
2024.04.15
Heel erg tevreden!! Ben in een keer geslaagd zonder moeite. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je gaat met volle vertrouwen het examen in. Zeker een aanrader als je in een keer wilt slagen!!
Advertisement
jemely antonia
jemely antonia
2024.04.15
Echtt een goede theorie school in 1 keer geslaagd met 0 fouten op kennis en het zelfde bij inzicht echt guys kom naar theoriekoning alles wat je krijgt in die les komt op jouw examen waar wacht je op kom naar theorie koning
Nanaesi Acheampong
Nanaesi Acheampong
2024.04.15
Echt waar!! Een goede theorie school. Alles wat je behandeld komt gewoon op te toets. Het je geld waar
Samir Stokhem
Samir Stokhem
2024.04.13
HEEEEEL simpel m’n theorie gehaald! Elke euro waard👌🏼
John van der Walle
John van der Walle
2024.04.13
the best in town zie mijn review
Advertisement
Susanna Picciarelli
Susanna Picciarelli
2024.04.12
Echt top! Het is het echt waard om te doen! Alles wordt behandeld! Echt super!
giovanni
giovanni
2024.04.12
Bedankt voor de cursus
Charlene Bosman
Charlene Bosman
2024.04.12
Fijne theorie uitleg. Jammer dat het zo vroeg is, maar verder erg fijne les.