The Hook surfschool & shop

The Hook surfschool & shop Reviews

Excellent rating
4.9
89 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (54)
Top ochtend! Vandaag voor het eerst op een surfplank gestaan met 0 ervaring qua snowboarden of skateboarden etc maar echt GENOTEN! Renee legde het allemaal heel rustig uit en het is ons uiteindelijk allebei gelukt om te blijven staan! (De ene iets vaker dan de ander haha maar echt een top ochtend gehad! Zeker voor herhaling vatbaar en een hele grote aanrader om het eens te proberen! Mooie spullen, perfecte locatie vriendelijke mensen!
Advertisement
Miranda
Miranda
2021.11.01
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Rob Jansen
Rob Jansen
2021.10.30
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Erg leuke les gehad op zondag 10 oktober 2021. De spullen (pak en board) waren van goede kwaliteit en de lerares had oog voor iedereen. We waren met z’n vijven, 4 kinderen en 1 volwassene en het was helemaal top. Ook nog twee zeehonden gezien tijdens de surfles!
Hans Boekhout
Hans Boekhout
2021.10.29
Joost Oomen
Joost Oomen
2021.10.24
Positive
Quality
Advertisement
Steffen Görke
Steffen Görke
2021.10.08
Very nice and skilled people. I had a wonderful surf course.
Lars van Susteren
Lars van Susteren
2021.10.04
Positive
Quality
Jasper van Schelven
Jasper van Schelven
2021.10.03
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Goede communicatie, hartelijke ontvangst, superleuke les. Tot de volgende keer!
Eva Crielaard
Eva Crielaard
2021.09.25
Deze zomer mijn eerste surfles gehad bij The Hook, hierna heb ik nog meer lessen gevolgd en nu verslaafd. Dankjewel Donny en Renée!
Advertisement
Karlijn Scholten
Karlijn Scholten
2021.09.24
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Ontzettend leuke middag gehad! Boek je hier je surfles, dan ben je zeker van een gezellig middag en een aantal handige tips rijker!
L Odinga
L Odinga
2021.09.23
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Al het materiaal was nieuw en van uitstekende kwaliteit. De surf winkel ziet er mooi uit en er was plek om ons om te kleden. Leuk personeel en al met al een hele leuke dag in het water gehad!
Federica Padoin
Federica Padoin
2021.09.21
Je Lun
Je Lun
2021.09.21
Positive
Professionalism
Quality
Value
Advertisement
Sebastiaan Koning
Sebastiaan Koning
2021.09.21
Positive
Professionalism
Quality
Fantastische surf clinic gehad hier, Renée geeft hele goede tips over hoe je nog beter kan surfen. Zelfs ik als beginner kon aan het einde best wel even op het bord blijven staan. Dus ik kan The Hook van harte aanbevelen!
G claudiu
G claudiu
2021.09.21
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Was really fun!
Pavel Tugolesov
Pavel Tugolesov
2021.09.17
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
That's was first time i tried surfing. Privat class, good wet suit and very sunny day really help me to do the best. Station/school located good - just a minute walk from big parking lot and short way from station to beach. Surfboard and wetsuit looks like new one. The lesson itself arranged good - you will got some theoretical and practical skills on sand and then step-by-step finally you can catch the wave and stand up on the board. For the first time try it is really very hard work and 1.5h in water more then enough - arms will remind you how its hard on next morning. I got very nice experiences and "catch 42-43 waves". Thank you very much for the great day!
Sandy Backes
Sandy Backes
2021.09.13
Sehr netter und unkomplizierter Kontakt. Super Team. Die Stunde mit Renee hat uns viel Spass gemacht. Sehr zu empfehlen. Wir kommen bestimmt wieder. :)
Advertisement
Jasper Vermeulen
Jasper Vermeulen
2021.09.12
Positive
Quality
Mich
Mich
2021.09.06
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Nice people, good feedback and flexible mindset??
Jenny Weiler
Jenny Weiler
2021.08.26
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Vielen Dank für den tollen Unterricht! Es hat uns sehr viel Spaß gemacht!