The Financial Hub Reviews

The Financial Hub Reviews

4.7

Excellent - based on 13 reviews

thefinancialhub105706898.wpcomstaging.com
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (13)
Mark Heuveling
Mark Heuveling
2022-04-11
Veel financiële kennis aanwezig, en een fijne betaalde content. Livesessies en stockpitches zijn zeker de moeite waard voor iedere (beginnende) belegger.
Advertisement
Jorinde Otto
Jorinde Otto
2021-12-24
Positive
Professionalism
Ik heb nog geen abonnement gevonden die dezelfde waarde biedt. Het is ook maar een tientje per maand. Heb mijn jaar abonnement al met 1 stocktip eruit gehaald! Alleen maar lof.
Den Smekke
Den Smekke
2021-12-24
Ward
Ward
2021-12-24
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Leuke en leerrijke community! Deze community gejoind als een beginnende belegger en hierdoor zeer veel bijgeleerd! Daarnaast bieden ze ook een premium gedeelte aan dat qua prijs/kwaliteit zeer top is. Goede discussies en content!
Rufus Corver
Rufus Corver
2021-12-24
Top community!
Advertisement
ingo Jetten
ingo Jetten
2021-12-24
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend! Je krijgt enorm veel content van hoog niveau voor een enorm lage prijs. Daarnaast word je ook als beginner heel goed geholpen en begeleid. Ten slotte is het altijd heel gezellig in de chats waarbij een gezellig praatje maken met de oprichters ook altijd tot de mogelijkheden behoord.
D Brink
D Brink
2021-12-24
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Inhoudelijk erg sterk, erg goede prijs/kwaliteitsverhouding in vergelijking met andere discord servers
Matthias Braeckman
Matthias Braeckman
2021-12-24
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Een heel leuke, verwelkomende en bovenal leerzame community! Elke dag zie je content van alle niveau's waar je ongelooflijk veel van bijleert!
Daan
Daan
2021-12-24
Positive
Communication
Value
Ik ben ruim een jaar geleden begonnen met beleggen en rond diezelfde periode heb ik mezelf aangemeld bij The Financial Hub. Na een leerzame periode in het gratis gedeelte van hun discordserver heb ik besloten het premium abonnement af te sluiten. Dit premium lidmaatschap heeft me enorm veel content, gesprekken met ervaren beleggers en tools geboden voor slechts €10 per maand. Ik zou The Financial Hub aan alle beginnende beleggers aanbevelen. Contact met de zogeheten 'supports' verloopt snel en soepel. Buiten het beleggen om voelt de community aan als een soort vriendengroep. Ook voor gevorderde beleggers valt er veel waarde uit het abonnement te halen.
Advertisement
Sam
Sam
2021-12-24
Positive
Quality
Thijs
Thijs
2021-12-24
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
De waarde die je uit dit platform haalt is uitmuntend. Ik heb zelf voor een tientje per maand het premium abonnement aangeschaft waardoor ik elke dag wel voorzien ben van erg professionele analyses en andere financieel-gerelateerde content. Ook zijn de discussies in de discord-community enorm leerzaam en zeker een goede toevoeging als je nog meer de diepte in wilt!
Sietse Mastenbroek
Sietse Mastenbroek
2021-12-24
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
De content in de Premium area zijn van echt goede kwaliteit. Nergens anders heb ik ooit zo'n goed abonnement gevonden en dan ook nog maar voor een paar tientjes. Ga zo door!
Jean-Paul vd B
Jean-Paul vd B
2021-03-30
Critical
Value
Advertisement