Thefightcompany

Thefightcompany Reviews

Excellent rating
5.0
135 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (57)
Oualid lk
Oualid lk
2020.11.25
Uitstekende ervaring bij deze winkel. Top service en het personeel is erg behulpzaam. Ik kom zeker vaker terug!!!
Advertisement
Wendy Smit
Wendy Smit
2020.11.03
Fijne ervaring. Goed advies, groot assortiment in alle prijsklasses. Fantastische uitstraling. Veel aandacht voor de klant en een zeer klantvriendelijk. Absolute aanrader.
Julian Gomez
Julian Gomez
2020.10.11
Nette winkel, goede service en hulp met keuze en goede prijskwaliteitverhoudingen
Amine Boudhoum
Amine Boudhoum
2020.10.07
Firdaouss Ya
Firdaouss Ya
2020.09.09
Zeer fijne ervaring bij The Fight Company. De verkopers ziet elke klant als individu en geven persoonlijk advies. De zaak ziet er daarnaast ook eens prachtig en geordend uit. Ga zo door!!
Advertisement
Stefanos Epitropakis
Stefanos Epitropakis
2020.09.08
Nice collection, good prices and very informative staff. Will definitely visit again!
Jeffrey Belles
Jeffrey Belles
2020.09.01
Dat is pas fijne service. Ervaren en meedenkende verkoper en alleen maar goede kwaliteit. Aanrader!
Filip Vancevski
Filip Vancevski
2020.09.01
Great experience, the service was excellent, the owner was there working, he was really friendly and gave me a lot of tips. Plus it's probably the only shop in the area that works after 17:00.
Mirjam van der Klooster
Mirjam van der Klooster
2020.08.29
recommends
Geweldige service! Goed advies.
Advertisement
2104joseph
2104joseph
2020.07.29
Really pleasant expirience and I strongly recommend this shop! Staff is great and fun and really helpful!!
Jose A.
Jose A.
2020.07.24
Sehr guter Laden, sehr freundliche und gute Beratung und sehr fairer Preis. Von Zuhause wird am jetzt auch über diesen Shop bestellt.
Saint-Tropez -
Saint-Tropez -
2020.04.03
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, ik ben goed geadviseerd en zeer tevreden met mijn aankoop. Zeker een aanrader!
Jenna Elkhawaga
Jenna Elkhawaga
2020.02.24
Super goede service! Klantvriendelijk al mijn gear komt van hier! Zou zeker vaker terugkomen
Advertisement
Mohamed Amine
Mohamed Amine
2020.02.23
recommends
Top kwaliteit artikelen ???
Besiktas Istanbul
Besiktas Istanbul
2020.02.19
Vriendelijk, goed geholpen.
Rico Vers
Rico Vers
2020.02.18
Topklasse.
Vdb Ber
Vdb Ber
2020.01.07
Beste vechtsport winkel van Amsterdam top heren ga zo door
Advertisement
Ismael El Hami
Ismael El Hami
2019.12.13
recommends
Voor goed kwaliteit en snelle service, raad ik The Fight Company aan!
Elia Toffoli
Elia Toffoli
2019.12.02
Beste vechtsport winkel in Nederland. In de winkel goed advies gekregen over de aankoop, uitstekende service. Kortom top winkel!
Rajiv Jagroep
Rajiv Jagroep
2019.10.03
recommends
Bij de fight company koop je je spullen in stijl??