TF Auto • Dragør<BR>Mekonomen Autoteknik<BR>One2move Biludlejning

TF Auto • Dragør<BR>Mekonomen Autoteknik<BR>One2move Biludlejning Reviews

Excellent rating
4.7
46 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (45)
Vibeke Ibsen
Vibeke Ibsen
2021.11.27
Super service, fin pris.
Advertisement
thomas
thomas
2021.11.16
Meget fin service og flink og god betjening
Nicolai Pedersen
Nicolai Pedersen
2021.11.13
Hjulskifte fra sommer--)vinterdæk på fælge. God service og imødekommen til en skarp pris. Vil helt sikkert besøge TF Auto i Dragør igen.
Nicolai Pedersen
Nicolai Pedersen
2021.11.12
Hjulskifte fra sommer--)vinterdæk på fælge. God service og imødekommen til en skarp pris. Vil helt sikkert besøge TF Auto i Dragør igen.
brian ryberg
brian ryberg
2021.11.11
Advertisement
Julie Rosenkilde
Julie Rosenkilde
2021.10.08
Hurtig og billig hjulskift, venlig betjening ?
Abdul Wadud Malik
Abdul Wadud Malik
2021.09.14
brian jørgensen
brian jørgensen
2021.06.29
Fin service
Kenneth Rasmussen
Kenneth Rasmussen
2021.01.28
Får altid lavet min bil hos TF de lever bare varen hver gang god service og til at betale. Glæmte jeg at sig at bilen selvfølgelig er købt hos TF Auto. Kan varmt anbefales
Advertisement
Tonny Kristiansen
Tonny Kristiansen
2020.10.01
Jan Qvist
Jan Qvist
2020.05.06
Utrolig service og en kundeoplevelse som jeg kun kan anbefale. Jeg har haft den bedste oplevelse både for mig og min bil. Jeg kører helt sikkert til TF auto fremover, og jeg kan kun anbefale andre at gøre det. Hilsen Jan Qvist
Per Jørgensen
Per Jørgensen
2020.05.02
Magnus Gravenhorst
Magnus Gravenhorst
2020.03.22
Super god service og rigtig pæne lånebiler.
Advertisement
Ditlev Ulriksen
Ditlev Ulriksen
2020.03.19
Super service. Hurtig behandling og ikke noget ballade. Har kæmpet årevis med luskede uautoriserede mekanikere og bilhandlere med mere eller mindre rent mel i posen og endelig fandt jeg et værksted jeg kan stole på. Kan varmt anbefale TF.
Kristoffer Nielsen
Kristoffer Nielsen
2020.03.19
Bo Johansen
Bo Johansen
2020.03.09
Altid super god behandling og service samt gode og reelle priser.
A Frank
A Frank
2020.03.07
Advertisement
Maria Dawud Thorsen
Maria Dawud Thorsen
2020.01.19
recommends
Super venlig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ud af 5
Ilona Seyfarth
Ilona Seyfarth
2019.12.27
Gode service og en gode pris og de stiller altid en lejebil til rådighed når man har brug for det.
Holger Andersen
Holger Andersen
2019.12.18