Suszarnia Wrocław HUBSKA

testsushi.cfolks.pl

Suszarnia Wrocław HUBSKA Reviews

Excellent rating
4.6
348 reviews Verified
Suszarnia Wrocław HUBSKA
%title%

%offer%

Reviews ( 348 ) 4.6

Łucja
Łucja
2024.07.23
Miałam przyjemność uczestniczyć w restaurantweeku w tej restauracji jakoś w marcu tego roku (2024). To miejsce bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło. Najadłam się, nawet bardzo. Było też smacznie. Szczególnie polecam sushi burgera, który był po prostu niesamowity i mega sycący. Wystrój wnętrza też nie pozostawia wiele do życzenia: jest kreatywnie i przyjemnie. Obsługa miła i pomocna :)
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Marcin Hujdus
Marcin Hujdus
2024.07.21
Bardzo dobre i zrobili nawet rolki na zamówienie tylko z ogórkiem i papryką dla mojego syna polecam zupa obłędna
Atmosphere
Food
Service
Maciej Królikowski
Maciej Królikowski
2024.07.18
Bardzo lubię tu przychodzić na sushi, spotkać się ze znajomymi, spróbować nowych połączeń smaków
Atmosphere
Food
Service
Piotrek P
Piotrek P
2024.07.14
Atmosphere
Food
Service
Eva Kalinichenko
Eva Kalinichenko
2024.07.11
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Paweł Płaneta
Paweł Płaneta
2024.07.08
Bardzo fajne miejsce, bardzo spokojne..
Atmosphere
Food
Service
orex rost
orex rost
2024.07.08
в меню нету фото блюд 😪
Ctenner
Ctenner
2024.07.07
Atmosphere
Food
Service
Hanna Huzar
Hanna Huzar
2024.07.06
MA SA KRA jedzenie bardzo dobre, jednak lokal byl pusty, zamowilismy 3 dania dwie kanapki i przystawke czekalismy na nie 50MIN! przypomnne restauracja byla pusta na sama wode czekalismy 15 min. Obsluga ruszala sie wolniej niz slimaki, na kuchni zamiast pracowac siedzieli sobie bo odbijali sie w oknie. A kelnerki pakujace zamowienia na wynos 🙃
Food
Service
Advertisement
Katarzyna Rojek
Katarzyna Rojek
2024.07.06
Atmosphere
Food
Service
Marta Kiepura
Marta Kiepura
2024.07.05
Atmosphere
Food
Service
Dawid Witek
Dawid Witek
2024.07.03
Zamówiłem sushi dzień wcześniej na dokładną godzinę. Gdy zamówienie nie dojechało 15 min po czasie zadzwoniłem. Okazało się, że moje zamówienie nie zostało w ogóle przyjęte i dostanę je za półtorej godziny. Nigdy więcej nie zamówimy z tego miejsca.
Atmosphere
Food
Service
Patryk Kasztelan
Patryk Kasztelan
2024.07.01
Jedno z najlepszych sushi w mieście. Zawsze świeże i przepyszne, nawet w dostawie!
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Kinga Bartniak
Kinga Bartniak
2024.06.30
Zamówiliśmy sushi - przyjechało pięknie zapakowane, z kokardką i podpisem "Thank you". Myśleliśmy, że bardzo miło i dbają o klienta. Sushi w smaku było dziwne, mdłe i jakieś takie średnio apetyczne. Po dwóch godzinach zaczął strasznie boleć mnie brzuch, miałam mdłości i wymiotowałam. Nic innego nie jedliśmy w przeciągu kilku godzin, tylko sushi mogło wywołać tą reakcję. Skrajna nieodpowiedzialność ze strony restauracji, obrzydliwe, że bez mrugnięcia okiem potrafią podać zepsute jedzenie i jeszcze owinąć je kokardką. Przestrzegam przed tym miejscem!
Atmosphere
Food
Service
Km Wojciechowski
Km Wojciechowski
2024.06.29
Food
Joanna Kożeniewska
Joanna Kożeniewska
2024.06.25
Patrycja G
Patrycja G
2024.06.23
Super miejsce! najlepsze sushi jakie miałam okazję jeść we Wrocławiu, miła obsługa, bardzo fajny ładny lokal, polecam!
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Thomas Keeley
Thomas Keeley
2024.06.22
Atmosphere
Food
Service
Lena
Lena
2024.06.16
Super miejsce, przemiła obsługa i najlepsze sushi burgery jakie jadłam
Atmosphere
Food
Service
Maciej Jeziorowski
Maciej Jeziorowski
2024.06.16
Atmosphere
Food
Service