Il Professore Ristorante Italiano Reviews

Il Professore Ristorante Italiano Reviews

4.6

Excellent - based on 197 reviews

test25.ilprofessore.no
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (198)
Elmacho73
Elmacho73
2022-07-26
Verified
A nice restaurant close to the down town. Upon our vacation in Oslo we tried this restaurant and it was delicious. The service was great Reyhana and the other lady waitress there that night were fantastic. We recommend this place
Advertisement
Daniel92Frida00
Daniel92Frida00
2022-07-26
Verified
Wonderful! Love it!Gonna go back so many times. My stomach hurts and I’m so happy! Beat service. And in the beautiful Gamlebyen in Oslo- Norway.
emilylicht04
emilylicht04
2022-07-26
Verified
Great ! Føles ut som at man er i Italia, veldig fin atmosfære, autentisk italiensk mat og glade servitører. Anbefales
Philipbm1234567
Philipbm1234567
2022-07-26
Verified
😁👍🏻 Denne perlen gjemmer seg i Gamle Oslo, og serverer autentisk italiensk mat med mye smak og store porsjoner. Ikke minst er det veldig bra service og mye omsorg fra glade servitører. Definitivt Oslos beste italienske
161olepettera
161olepettera
2022-07-03
Verified
Sjarmerende perle Liten og hyggelig restaurant. God service og fantastisk mat. Anbefales om du skulle være alene, par eller liten gruppe.
Advertisement
Mark29Walsh
Mark29Walsh
2022-06-16
Verified
Fabulous Proper authentic small Italian restaurant. Great service and food makes you want to return soon. Shame we live in UK
Kim Hoel H
Kim Hoel H
2022-06-02
Verified
Veldig god mat og god atmosfære Vi spiste Spaghetti Allo Scoglio, Tortelli in Salsa Parmigiano e Tartufo og Pizza Vegetariana som var veldig bra, samt husets rødvin som også var god. God service og stemning på alle måter.
Brian W
Brian W
2022-05-28
Verified
Wasn't impressed I visited the restaurant on a Saturday based on the reviews, booking was easy and there was plenty of availability.The waitress was friendly and translated the limited menu for us as it wasn't in English. We both opted for their special pizza and warned it was spicy...It was serviced shortly afterwards and it was, well just a bit bland. Neither flavourful or spicy, overall meh.The place started to get busier and we noticed everyone was served bread before their meal, we didn't get that unfortunately.For desert we had the fondant and the Panna cotta which were also quite bland.The restaurant did not live up to expectations.
Sverrir B
Sverrir B
2022-05-25
Verified
I found Italy in Oslo! My girlfriend found this spot and we have returned many times after. The staff is super nice and overall the restaurant has a great atmosphere. I think I want to live there, all of the food is so gooood! (The tortelli makes my heart dance)
Advertisement
christianjT8418QK
christianjT8418QK
2022-05-24
Verified
Byen’s beste risotto! Har nå spist Risotto Manze e Parmegiano nærmere et dusin ganger, og denne retten imponerer like mye hver gang! Retten er velbalansert, smakfull og godt komponert.Byens beste risotto i min bok! Fantastisk service, og blide og imøtekommende ansatte.Dette er et must, om man vil spise italiensk i Oslo!
Thor L
Thor L
2022-05-17
Verified
En skjult italiensk perle på Grønland Fantastisk italiensk mat tilberedt av italienere. Svært hyggelig servering fra en omtenksom hovmester fra Mexico. En skjult perle på Grønland. Takk for oss. Anbefales.
Reply from Il Professore Ristorante Italiano 2022-05-18
Grazie mille! Vi er glade for at dere nyttet maten vår like mye som vi nyttet å ha dere som kunder!
steinaro670
steinaro670
2022-05-13
Verified
Hjemmekoselig med god mat, litt manglende service Hyggelig atmosfære og god mat. Den tomatbaserte risottoen var spesielt god. En del å hå på når det gjelder service. Det ville vært hyggelig om det var vinglass på bordet og noen hadde skjenket vin i glassene.
Jon Erik B
Jon Erik B
2022-05-12
Verified
Oslos beste italienske? Egentlig burde man ikke fortelle om denne lille skjulte perlen, som er den desidert beste italienske restauranten siden Bella Napoli i storgata, ble lagt ned. Vi spiste de mest klassiske rettene, Carbonara, Risotto og Lasagne og avsluttet med noen fantastiske desserter. Har vært på enormt mange italienske restauranter internasjonalt, i Italia og i Norge, og har funnet en favoritt. Fersk mat, smakfullt og god service.
Advertisement
Hamdi O
Hamdi O
2022-05-04
Verified
A great taste of Italy very friendly staff, simple and cozy place with a super delicious food, big portions and super tasty, I do recommend this place
Keichiw
Keichiw
2022-04-10
Verified
Koselig liten restaurant med hyggelig betjening. Veldig koselig liten restaurant. God mat. Hyggelig betjening. Kan få alle vin på glass til gode priser. Her kommer jeg nok tilbake med venner igjen. Anbefales!
christiano182
christiano182
2022-04-09
Verified
Vennemiddag Veldig fin opplevelse! God mat, god vin og vennlig service! Anbefales passe bra for vennegjengen, familie eller date kveld.
Beauty
Beauty
2022-03-30
Verified
Atmosfera super Italiana !!!! Ottimo cibo,servizio impeccabile , carta dei vini super... Vera atmosfera Italiana ... Dolci superlativi!
Advertisement
André
André
2022-03-27
Verified
Anbefales på det sterkeste. Nydelig mat, god service og koselig men litt primitivt lokale. Har spist her etpar ganger før og maten er alltid utrolig god.
Naz
Naz
2022-03-24
Verified
Super Ambiente bello e molto pulito, ottimi piatti con un buon rapporto qualità/prezzo! Personale gentile e accogliente, servizio rapido e preciso. Torneremo sicuramente!
Rune650
Rune650
2022-03-16
Verified
Belissima Dette er en helt super opplevelse for en midtuke-middag i Oslo. En kjempefin meny med noe for enhver smak. Meget god mat og ekstraordinær hyggelig service. Lite sted, 7 bord, vi var fam på 5 på det største. Enkelt og greit på et vis - men vi ble imponert! Anbefales! Grazie mille!!