DB&W Technics

DB&W Technics Reviews

Good rating
4.1
21 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (21)
Nico Verhoeven
Nico Verhoeven
2024.02.16
Sinds een paar maanden eigenaar van PV-installatie geplaatst door deze firma. Contact verliep vlekkeloos, en ik werd niet afgescheept omdat het definitieve dak er nog niet was (gingen voorafgaandelijk nog het dak laten vervangen, maar omwille van administratieve redenen moest er al een offerte van de zonnepanelen bij het ' leningsdossier' zijn). Installatie zelf verliep vlot, en zelfs de module voor een eventuele toekomstige thuisbatterij werd al als extraatje geplaatst (zonder specifieke vraag ernaar). Alle administratieve rompslomp en afspraken keuring werd door hun uitgevoerd. Door een meevaller was het dak er vroeger als voorzien en heeft DB&W een tandje bijgestoken om nog in aanmerking te komen voor de (toenmalige) premie. Het enige wat ik moest doen was op het appje kijken naar de opbrengst ☺️. Ook bij problemen met de omvormer wordt er rap gereageerd. Vier sterren, omdat ik van oordeel ben dat perfectie niet bestaat. Maar je kan er wel tegenaan leunen...
Advertisement
Bart
Bart
2024.02.14
Bij DBW&W kies je voor kwaliteit! Wij zijn enorm tevreden over de uitgebreide en professionele uitleg van Yves. We kunnen deze firma niet anders dan aanbevelen.
Den Bols
Den Bols
2024.01.11
Heefd mij supper goed geholpen dank u
Hannes Van Hove
Hannes Van Hove
2024.01.08
Menselijke aanpak, uitstekende service en goede kwaliteit. Een aanrader!
Raf Joosen
Raf Joosen
2023.12.23
Duidelijke afspraken, correcte prijzen en professionele uitvoering! Top firma!
Advertisement
Jan Vranken
Jan Vranken
2023.06.29
Via een goede kameraad bij DB&W terechtgekomen. Duidelijke offerte, topproducten en zeer proper en correct geïnstalleerd. Dik tevreden van deze firma!
pascal peeters
pascal peeters
2023.06.03
Correct team! Duidelijk ervaren team… Professioneel, efficiënt, betrokken. Zeer proper afgewerkt en achtergelaten. Geen opmerkingen…!
Tom Goossens
Tom Goossens
2023.05.11
Toen ik besliste om zonnepanelen te installeren, informeerde ik bij mijn buur Christophe. Hij had die van hem door DB&W Technics laten installeren. Dus besloot ik om die firma te bellen. Vanaf dat moment startte een vlekkeloos parcours: offerte, installatie, nazorg ... Alles verliep tiptop. Deze firma is een aanrader als je zonnepanelen wil installeren.
Bruno Reynders
Bruno Reynders
2023.04.27
Wij lieten zonnepanelen en airco plaatsen door DB&W Technics. Wij kregen gedetailleerde vrijblijvende informatie en een correcte prijsofferte. Dit schepte vertrouwen. De installatie werd naar onze wensen op de afgesproken data zeer proper uitgevoerd door ervaren, vriendelijke en professionele installateurs die alles kraaknet achterlieten. Wij zijn super tevreden. Een echte aanrader! Dank aan al de medewerkers van DB&W Technics.
Advertisement
Jeroen Mertens
Jeroen Mertens
2023.04.03
Duidelijke uitleg en informatie, tot in de details, daarna zeer vlotte en goede plaatsing door vriendelijke en gemotiveerde mensen. Tot nu toe werkt alles naar behoren. Aanrader!
Cyril Hendriks
Cyril Hendriks
2023.03.23
Zeer vriendelijk en netjes afgewerkte warmtepomp installatie. Denkt actief mee en komt met goede suggesties ten aanzien van plaatsing. Kleine problemen die na installatie opduiken worden ook snel opgepakt en opgelost.
Bailey Butts (Philip)
Bailey Butts (Philip)
2022.11.17
Toen ik mijn vorige woning verkocht was ik met de kopers overeen gekomen dat, als er schade zou zijn aan de zonnepanelen (er was een brand geweest), ik zou tussenkomen in de herstelling. Toen ze dus wel degelijk niet naar behoren functioneerden, kreeg ik een offerte van maar liefst 387 euro van deze firma om te zoeken naar het probleem, niet om het op te lossen. Ik heb er een andere technieker naartoe gestuurd en die ontdekte dat er één kabeltje was doorgeknipt. De heren van deze firma hebben dat dus niet willen of kunnen zien, trek zelf uw conclusies. De offerte opstellen ging vlotter!
Ben Keersmaekers
Ben Keersmaekers
2022.09.23
Als je verstandig wil investeren laat je je best deskundig informeren. Bij DB&W Technics moet je zijn voor de beste oplossing, échte slimme oplossingen. Niet als je gewoon op zoek bent naar de goedkoopste of de beste praatjesmaker, die vind je elders genoeg. Hier heb je de garantie dat je van bij het eerste contact met enkel juiste informatie geholpen bent. Bovendien stopt de service niet na het betalen van de factuur, de uitstekende service en dienst na-verkoop (waar je eigenlijk geen beroep op moet doen), blijft bereikbaar en zorgt steeds voor een gepaste oplossing. Kans dat wij DB&W aanbevelen? 200%!
Advertisement
patrick vanderhoeven
patrick vanderhoeven
2022.07.16
Goede service en vooral een uitgebreide voorstelling over welke zonnepanelen,ligging van je dak en de opbrengst van je panelen en bovenal de goede en snelle plaatsing door Loïc en Shana een compatibel koppel.Wij zijn tot nu toe zeer tevreden hoe alles is verlopen.
Jo
Jo
2021.11.09
Rare denkwijze van de zaakvoerder. Omdat ik andere offertes heb van een 'minder' goed merk vind hij het opeens niet meer interessant om langs te komen. Hij wou bellen om een uur vroeger te komen maar opeens is hij al de andere kant op aan het rijden. Maar blijkbaar ben ik niet de enige die dit soort reacties heeft gekregen.
Kris Peeters
Kris Peeters
2021.04.26
Zeer tevreden over het geleverde werk.
Daiko M
Daiko M
2021.03.29
Enigszins vreemde reactie bij aanvraag van een offerte: "Als prijs belangrijk is, zal onze firma geen toegevoegde waarde betekenen. "
Advertisement
Sigrid Brants
Sigrid Brants
2021.02.25
Service? Welke service? Offerte en factuur komt heel snel maar wanneer iets niet in orde is duurt het zeer lang en geen deftige communicatie. Duidelijk kennen ze hun eigen product niet.
Ann Vandenwijngaert
Ann Vandenwijngaert
2020.06.14
Zeer tevreden van begin tot einde. Topteam
Olivia Uzun
Olivia Uzun
2020.01.16
Vandaag zijn ze bij ons de zonnepanelen komen plaatsen. ALLES is zeer professioneel verlopen.Van de verkoper tot de plaatsers is alles zeer uitgestippeld gebeurd. Ons hoed af voor Nico(plaatser) en zijn perfectionisme, Jimmy de super snelle en super vriendelijke buitenwerker en Yves uiteraard : de verkoper die ervoor heeft gezorgd dat alles in goede banen is verlopen! De contact is door heel het proces heen super goed verlopen. Jullie zijn een top bedrijf om mee te werken! Als we meer dan 5 sterren konden geven hadden jullie ze gehad! Bedankt mannen!!! Jorge en Tuba