Techzeker.

techzeker.nl

Techzeker. Reviews

Excellent rating
5.0
51 reviews Verified
Techzeker.
%title%

%offer%

Reviews ( 51 ) 5.0

Frank Bouma
2024.05.16 2024.05.16 | Netherlands
Ontzettend tevreden Airconditioning laten installeren, goed advies vooraf, alle afspraken perfect nagekomen en enorm tevreden over de installatie en het resultaat!

Date of experience: 15 May, 2024
Advertisement
rener
rener
2024.05.12
Vorige maand hebben we door Techzeker zonnepanelen laten installeren. Het contact verliep soepel en vlot. De werkmannen hebben vakkundig werk geleverd en alles is mooi en netjes afgewerkt. Kortom, wij zijn er blij mee en zullen dit bedrijf zeker aanraden!
Tom Van Geffen
Tom Van Geffen
2024.04.30
Klantvriendelijk bedrijf. Snelle levering. De Syrische mannen hebben keurig werk geleverd. Goede samenwerking. Na afloop de app geïnstalleerd. Toen deze het later liet afweten zijn we ook weer vriendelijk en correct geholpen om dit te herstellen. Nogmaals hartelijk bedankt!
Arnold Voorma
Arnold Voorma
2024.04.19
Vandaag zonnepanelen laten installeren. Exact afgesproken tijdstip stonden ze voor de deur. Hard en correct gewerkt door de heren waardoor ze al eerder klaar waren dan ik had verwacht. Aan het einde mij netjes uitleg gegeven en gecontroleerd of ik nog vragen had. Top gedaan.
Reply from Techzeker. 2024.04.23
Beste Arnold, Wij zijn erg blij om te horen dat jullie tevreden zijn. Erg bedankt voor de leuke review!
Fam Sijp
Fam Sijp
2024.04.13
Snelle service, en 2 prachtige mensen die hun werk met passie doen.
Reply from Techzeker. 2024.02.28
Beste familie Sijp, Erg bedankt voor de leuke review. Wij zijn blij dat je een tevreden klant bent! Met vriendelijke groet, Team Techzeker
Advertisement
Jan Voortman
Jan Voortman
2024.04.11
Voorbereiden van de elektra (o.a. extra groep) t.b.v. warmtepomp. Uitstekend en netjes gewerkt. Alles prima op tijd geregeld, conform de afspraken.
Mary sooys
Mary sooys
2024.04.11
Wat waren wij blij met de snelle actie van jullie.goed geluisterd en gereageerd.vriendelijke meneer die kwam kijken wat er moest gebeuren .nette service en oplossing van onze meterkast.heel erg bedankt en als we weer iets hebben dan zeker terug naar jullie.
Reply from Techzeker. 2024.04.11
Bedankt voor de positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening! Met vriendelijke groet, Team Techzeker
There Leeuwarden
There Leeuwarden
2024.02.05
Keurig werk geleverd en snel en vakkundige mensen die meedenken, snel reageren en persoonlijk contact onderhouden. Techzeker bedankt.
Reply from Techzeker. 2024.02.28
Goedemiddag Erwin, erg bedankt voor de leuke review! Wij zijn blij om te horen dat jullie de installatie positief hebben ervaren. Met vriendelijke groet, Team Techzeker
Murtaza Mohammadi
Murtaza Mohammadi
2024.01.16
Wat een topservice gekregen van de toppers van Techzeker! Zoeken jullie een professioneel bedrijf die alles in huis heeft? Dan moet je bij Techzeker zijn! Nogmaals bedankt! Top kwaliteit.
Reply from Techzeker. 2024.02.16
Beste Murtaza, blij om te horen dat alles goed is bevallen. Bedankt voor de review!
Advertisement
jornde
jornde
2023.11.20
Vriendelijk personeel en gemakkelijk contact! Ik zal Techzeker zeker aan raden!
Reply from Techzeker. 2024.02.28
Bedankt voor de leuke review!
Hans Buutkamp
Hans Buutkamp
2023.11.09
Professioneel geholpen, super goed bedrijf ,snelle en goeie service doen wat ze beloven!
Dean Buutkamp
Dean Buutkamp
2023.11.08
Super goeie service. Werkplek net en opgeruimd achter gelaten👌🏽
henry Dunnewind
henry Dunnewind
2023.09.17
Ik zal het kort houden anders leest niemand het vanaf het eerste telefoontje tot de dag van montage helemaal top echt een eerlijk verhaal en een eerlijke prijs niet verder zoeken ga voor techzeker
Reply from Techzeker. 2023.10.30
Hoi Henry, Bedankt voor de leuke review en de aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Techzeker
Advertisement
J Willemse
J Willemse
2023.09.12
Aansluiting voor de kookplaat gemaakt via de kruipruimte. Snel, vriendelijk en technisch helemaal oké 👍
Reply from Techzeker. 2024.02.16
Beste meneer Willemse, goed om te horen dat onze service goed is bevallen. Bedankt voor de review!
Alice Kok
Alice Kok
2023.09.08
Een fijne, relaxte monteur met vakmanschap. Een probleem met zonwering heeft hij vakkundig opgelost. Ik ben dik tevreden.
Reply from Techzeker. 2023.10.30
Hoi Alice, Bedankt voor de leuke review! Fijn om te lezen dat je erg tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Techzeker
Gert
Gert
2023.09.07
Vandaag de zonnepanelen laten installeren door dit bedrijf. Zeer professioneel, werken supernetjes en de installatie is tot in de puntjes verzorgd. Aanrader als je op zoek bent naar een goed bedrijf voor het laten installeren van zonnepanelen!
Reply from Techzeker. 2023.10.30
Hoi Gert, Bedankt voor de mooie woorden! Dit vinden wij erg leuk om te horen. Met vriendelijke groet, Team Techzeker
Alida Vreden
Alida Vreden
2023.08.19
Techzeker is een betrouwbare en professionele organisatie. De medewerkers hebben oog voor detail en als klant word je keurig te woord gestaan!
Reply from Techzeker. 2023.10.30
Hoi Alida, Bedankt voor de leuke review! Met vriendelijke groet, Team Techzeker
Advertisement
Sebastiaan Lin
Sebastiaan Lin
2023.08.18
Fantastische service! Alles ging zeer soepel en het ziet er top uit. Krijgt een dikke 10!
Reply from Techzeker. 2023.10.30
Hoi Sebastiaan, Bedankt voor de leuke review! Wij zijn blij om te horen dat de service goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Team Techzeker
Justin Kroon
Justin Kroon
2023.08.18
Als je opzoek bent naar professionals met verstand van zaken raad ik deze partij zeker aan! Bedankt voor de goede service!👌🏽
Reply from Techzeker. 2023.10.30
Hoi Justin, Bedankt voor de leuke review! Met vriendelijke groet, Team Techzeker
Gea Blaauwbroek
Gea Blaauwbroek
2023.08.18
Goed geadviseerd door Dunya. Top service en bedrijf!
Reply from Techzeker. 2023.08.20
Hoi Gea, Super leuk om te lezen dat je goed geadviseerd bent door Dunya! Met vriendelijke groet, Team Techzeker