Techzeker Reviews

Techzeker Reviews

5.0

Excellent - based on 46 reviews

techzeker.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (46)
Fam Sijp
Fam Sijp
2024-02-24
Snelle service, en 2 prachtige mensen die hun werk met passie doen.
There Leeuwarden
There Leeuwarden
2024-02-05
Keurig werk geleverd en snel en vakkundige mensen die meedenken, snel reageren en persoonlijk contact onderhouden. Techzeker bedankt.
Reply from Techzeker 2024-02-16
Goedemiddag Erwin, erg bedankt voor de leuke review!
Murtaza Mohammadi
Murtaza Mohammadi
2024-01-16
Wat een topservice gekregen van de toppers van Techzeker! Zoeken jullie een professioneel bedrijf die alles in huis heeft? Dan moet je bij Techzeker zijn! Nogmaals bedankt! Top kwaliteit.
Reply from Techzeker 2024-02-16
Beste Murtaza, blij om te horen dat alles goed is bevallen. Bedankt voor de review!
jornde
jornde
2023-11-20
Vriendelijk personeel en gemakkelijk contact! Ik zal Techzeker zeker aan raden!
Hans Buutkamp
Hans Buutkamp
2023-11-09
Professioneel geholpen, super goed bedrijf ,snelle en goeie service doen wat ze beloven!
Dean Buutkamp
Dean Buutkamp
2023-11-08
Super goeie service. Werkplek net en opgeruimd achter gelaten👌🏽
henry Dunnewind
henry Dunnewind
2023-09-17
Ik zal het kort houden anders leest niemand het vanaf het eerste telefoontje tot de dag van montage helemaal top echt een eerlijk verhaal en een eerlijke prijs niet verder zoeken ga voor techzeker
Reply from Techzeker 2023-10-30
Hoi Henry, Bedankt voor de leuke review en de aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Techzeker
J Willemse
J Willemse
2023-09-12
Aansluiting voor de kookplaat gemaakt via de kruipruimte. Snel, vriendelijk en technisch helemaal oké 👍
Reply from Techzeker 2024-02-16
Beste meneer Willemse, goed om te horen dat onze service goed is bevallen. Bedankt voor de review!
Alice Kok
Alice Kok
2023-09-08
Een fijne, relaxte monteur met vakmanschap. Een probleem met zonwering heeft hij vakkundig opgelost. Ik ben dik tevreden.
Reply from Techzeker 2023-10-30
Hoi Alice, Bedankt voor de leuke review! Fijn om te lezen dat je erg tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Techzeker
Gert
Gert
2023-09-07
Vandaag de zonnepanelen laten installeren door dit bedrijf. Zeer professioneel, werken supernetjes en de installatie is tot in de puntjes verzorgd. Aanrader als je op zoek bent naar een goed bedrijf voor het laten installeren van zonnepanelen!
Reply from Techzeker 2023-10-30
Hoi Gert, Bedankt voor de mooie woorden! Dit vinden wij erg leuk om te horen. Met vriendelijke groet, Team Techzeker
Alida Vreden
Alida Vreden
2023-08-19
Techzeker is een betrouwbare en professionele organisatie. De medewerkers hebben oog voor detail en als klant word je keurig te woord gestaan!
Reply from Techzeker 2023-10-30
Hoi Alida, Bedankt voor de leuke review! Met vriendelijke groet, Team Techzeker
Sebastiaan Lin
Sebastiaan Lin
2023-08-18
Fantastische service! Alles ging zeer soepel en het ziet er top uit. Krijgt een dikke 10!
Reply from Techzeker 2023-10-30
Hoi Sebastiaan, Bedankt voor de leuke review! Wij zijn blij om te horen dat de service goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Team Techzeker
Justin Kroon
Justin Kroon
2023-08-18
Als je opzoek bent naar professionals met verstand van zaken raad ik deze partij zeker aan! Bedankt voor de goede service!👌🏽
Reply from Techzeker 2023-10-30
Hoi Justin, Bedankt voor de leuke review! Met vriendelijke groet, Team Techzeker
Gea Blaauwbroek
Gea Blaauwbroek
2023-08-18
Goed geadviseerd door Dunya. Top service en bedrijf!
Reply from Techzeker 2023-08-20
Hoi Gea, Super leuk om te lezen dat je goed geadviseerd bent door Dunya! Met vriendelijke groet, Team Techzeker
Fleur Kuiper
Fleur Kuiper
2023-08-18
Professioneel bedrijf, die naar de wens van de klant luistert. Communicatie verloopt prettig en komen afspraken na. De vijf sterren zijn zeker verdient!
Reply from Techzeker 2023-08-20
Hoi Fleur, Erg bedankt voor deze leuke review! Wij zijn blij om te horen dat je ons als professioneel, prettig en persoonlijk hebt ervaren. Daar staan wij voor! Met vriendelijke groet, Team Techzeker
Siham Marhi
Siham Marhi
2023-08-18
Vooraf contact gehad en voldoende informatie gekregen om na lang twijfelen toch voor zonnepanelen te gaan. De afspraak was snel gemaakt en de zonnepanelen zijn vlot geïnstalleerd. Aardige monteurs. Bedankt!!
Reply from Techzeker 2023-08-20
Hoi Siham, Bedankt voor de positieve review! Wij zijn blij om te lezen dat je voldoende bent geïnformeerd en dat wij jou hebben kunnen helpen bij het maken van een keuze voor verduurzaming. Met vriendelijke groet, Team Techzeker
Silke Missant
Silke Missant
2023-08-18
Wat een goede service! We zijn van A tot Z geholpen en alles is netjes afgehandeld door Techzeker. De zonnepanelen zijn professioneel geïnstalleerd en het personeel is heel vriendelijk. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden, bedankt Techzeker!
Reply from Techzeker 2023-08-20
Hoi Silke, Erg bedankt voor deze leuke review. Wij vinden het leuk om te lezen dat je erg goed bent geholpen en ons bedrijf als professioneel en vriendelijk hebt ervaren. Bedankt voor de aanbeveling en geniet van de mooie opbrengsten! Met vriendelijke groet, Team Techzeker
Nienke Gelling
Nienke Gelling
2023-08-18
De zonnepanelen zijn netjes gelegd en zien er goed uit! Nu de zon lekker schijnen! Personeel was ook erg vriendelijk en was zeker ook voor een goede prijs
Reply from Techzeker 2023-08-20
Hoi Nienke, Bedankt voor deze leuke review! Geniet van de mooie opbrengsten. Met vriendelijke groet, Team Techzeker
Alex Ten hoor
Alex Ten hoor
2023-08-03
Goede communicatie, komen afspraken na, het complete plaatje is gewoon perfect.
Reply from Techzeker 2023-08-20
Hoi Alex, Bedankt voor deze leuke review! Wij zijn blij om te horen dat je alles als betrouwbaar hebt ervaren. Geniet van de mooie opbrengsten! Met vriendelijke groet, Team Techzeker
henriette harms
henriette harms
2023-08-01
Top bedrijf, zal ze zeker aanraden! Vriendelijk, behulpzaam, duidelijk en snelle levering. Wij zijn erg blij met de keuze voor TECHZEKER.
Reply from Techzeker 2023-08-20
Hoi Henriette, Erg bedankt voor deze positieve review! Goed om te horen dat jullie erg blij zijn met de keuze voor Techzeker en de gang van zaken. Bedankt voor de aanbeveling en geniet van de mooie opbrengsten! Met vriendelijke groet, Team Techzeker