TECHNET MEDIA Marcin Wójcik

TECHNET MEDIA Marcin Wójcik Opinie

Opinie Doskonały
5.0
14 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (14)
Tadeusz Gibas
Tadeusz Gibas
2023.07.11
Odpowiedz z TECHNET MEDIA Marcin Wójcik 2024.01.27
Dziękuję Panie Tadeuszu za ocenę!
Reklama
Dawid Karolak
Dawid Karolak
2023.04.13
Miałem problem z WiFi dzięki pomocy Pana Marcina problem udało się szybko zażegnać. Dziękuje za błyskawiczną pomoc.
Odpowiedz z TECHNET MEDIA Marcin Wójcik 2023.04.15
Dziękujemy, Dawid, za pozytywne słowa na temat naszej usługi. Cieszymy się, że pomogliśmy rozwiązać Twoje problemy.
Alicja Lange
Alicja Lange
2023.04.05
poleca
Profesjonalne i uczciwe podejście do klienta.
Odpowiedz z TECHNET MEDIA Marcin Wójcik 2023.04.15
Dziękujemy Ci, Alicja! Cieszymy się, że doceniasz nasze profesjonalne i uczciwe podejście do klienta.
Andrzej Maleńczuk
Andrzej Maleńczuk
2023.04.04
Pan Marcin pomógł mi przy stronie internetowej miałem duży problem z wtyczkami a poprzednia firma, która była za to odpowiedzialna rozkładała ręce. Bardzo dziękuje za skuteczną pomoc. Widać dużą wiedze i zaangażowanie. Polecam.
Odpowiedz z TECHNET MEDIA Marcin Wójcik 2023.04.04
Dziękujemy Andrzej za pozytywne słowa. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. W razie ponownych kłopotów - zapraszamy.
Marcin Wójcik
Marcin Wójcik
2022.06.17
Air cooling repair NVidia GeForce GT 430 graphics cards
Odpowiedz z TECHNET MEDIA Marcin Wójcik 2023.04.04
Hi Marcin, thank you for your review. We are glad to hear that you had a good experience with our air cooling repair service.
Reklama
Marcin Wójcik
Marcin Wójcik
2022.04.23
G DATA Polska to również pomoc i wsparcie techniczne dla potrzebujących takiej pomocy. Zakupując licencję od TECHNET MEDIA antivirusa GDATA mają Państwo gwarancję oryginalności produktu ze wsparciem
Odpowiedz z TECHNET MEDIA Marcin Wójcik 2023.06.09
Dziękujemy za pozytywne słowa. Jesteśmy szczęśliwi, że możemy zapewnić Ci wsparcie techniczne i gwarancję oryginalności produktu.
Technet Media
Technet Media
2022.04.01
Yesterday was the Backup Day. We have such a day every day. 😀 By creating and performing backups and data recovery for our clients in TECHNET MEDIA. #backup #recovery #acronis #ontrack #technetmedia
Odpowiedz z TECHNET MEDIA Marcin Wójcik 2023.07.11
Thank you for trusting us with your backups and data recovery. We're glad to provide this service for you! 😀 #backup #recovery #technetmedia
Technet Media
Technet Media
2021.08.29
Znacie antywirus Bitdefender? Oczywiście, że znacie. Bitdefender jest jednym z popularniejszych antywirusów na rynku. Miło mi poinformować, że podpisałem umowę partnerską z Bitdefender.
Marcin Wójcik
Marcin Wójcik
2021.03.01
Cypherdog Premium (Electronic Data Interchange (EDI) Software) to narzędzie pozwalające na ultrabezpieczną wymianę plików, korzystanie z szyfrowanego cloud storage oraz szyfrowania lokalnych zasobów.
Reklama
Marcin Wójcik
Marcin Wójcik
2020.03.05
Partner ESET Nod Antivirus. Zamów nową licencję lub przedłużenie ważności subskrypcji i skorzystaj z zaawansowanych metod ochrony Twojego komputera lub smartfona.
Odpowiedz z TECHNET MEDIA Marcin Wójcik 2024.01.27
Dziękujemy za Twoją wskazówkę. Cieszymy się, że nasza usługa spełnia Twoje oczekiwania. Ochrona Twojego komputera lub smartfona jest dla nas priorytetem.
Marcin Wójcik
Marcin Wójcik
2018.09.12
Usługi tylko dla firm.
Marcin Wójcik
Marcin Wójcik
2018.08.18
Profesjonalny serwis informatyczny. Usługi informatyczne, internetowe, telekomunikacyjne dla biznesu i administracji.
Anna Pruszak
Anna Pruszak
2017.03.17
To jest subiektywna opinia, ponieważ współpracujemy z TECHNET MEDIA od lat. A współpraca się układa ponieważ Pan Marcin działa po prostu profesjonalnie i skutecznie. Polecam
Odpowiedz z TECHNET MEDIA Marcin Wójcik 2017.03.26
Dziękuję Panu Aniu.
Reklama
Maciej Kuszlewicz
Maciej Kuszlewicz
2016.07.07
Pełen profesjonalizm, bardzo duże zaangażowanie w prowadzony projekt. Serdecznie polecam.
Odpowiedz z TECHNET MEDIA Marcin Wójcik 2017.03.26
Dziękuję Panie Macieju