TDF Credit Insurance Reviews

TDF Credit Insurance Reviews

5.0

Excellent - based on 210 reviews

tdf.rzeszow.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (205)
Rafał Sudoł
Rafał Sudoł
2022-04-26
Polecam, profesjonalizm i zaangażowanie Pani Kamili na najwyższym poziomie. Kredyt przyznany szybko i bez zbędnych komplikacji.
Advertisement
Patryk Stec
Patryk Stec
2022-03-28
Polecam całą firmę, a w szczególności Panią Katarzynę Jęczalik. Zrobiła mi legancką polisę, wszystko po Bożemu, a i napatrzeć się można 😉
Don Mateo
Don Mateo
2022-03-14
Polecam TDF z całego serducha. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Jeśli w przyszłości będę mieć potrzebę wzięcia kolejnego kredytu hipotecznego (chociaż oby nie) to tylko przez to biuro i tylko u Pani Kamili! :)
Alina Skiba
Alina Skiba
2022-03-04
Radko Śl
Radko Śl
2022-03-02
Bardzo polecam firmę TDF Kredyty a w szczególności Panią Kamilę S. Doradztwo od samego początku do uzyskania kredytu na najwyższym poziomie, duży profesjonalizm i zaangażowanie.. Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Jeszcze raz polecam Panią Kamilę.
Advertisement
Anika Word
Anika Word
2022-02-17
Chcialam bardzo podziękować Pani Natalii Znamirowskiej oraz Panu Patrykowi Stec za pomoc w otrzymaniu kredytu hipotecznego na wymarzony dom. Osoby te pełne profesjonalizmu zawsze chetnie służyły mi pomocą. Każda sprawa byla zalatwiona, zawsze otrzymywałam odpowiedzi na moje pytania i wątpliwości. Dzięki takim życzliwym osobom z super podejsciem do klienta mogę cieszyć się swoim wymarzonym domem. Dziekuje I szczerze polecam.
Martyna Podgórska
Martyna Podgórska
2022-01-28
Bardzo polecam usługi TDF, Pani Kamila Stachów doradziła nam w każdej kwestii działań z kredytem hipotecznym i dzięki wsparciu możemy cieszyć się własnym kątem.
Ka Ya
Ka Ya
2022-01-04
Positive
Professionalism
Quality
Polecamy TDF Kredyty a w szczególności Pana Patryka. Pełne zaangażowanie i profesjonalizm oraz miła atmosfera.
Maturzysta
Maturzysta
2021-12-19
👍🏻
Advertisement
Anna Szkocka
Anna Szkocka
2021-12-17
Marian Kowalczyk
Marian Kowalczyk
2021-12-10
Super współpraca, Pani Kasia Szpiech pomogła od początku do końca we wszystkim. Polecam
Szymon Ungeheuer
Szymon Ungeheuer
2021-12-07
Positive
Professionalism
Już drugi raz korzystam z pomocy firmy TDF w otrzymaniu kredytu hipotecznego. Pani Kamila przeprowadziła mnie przez cały proces sprawnie i rzetelnie (nie było łatwo :) ). Bardzo polecam firmę TDF.
Paweł Smędowski
Paweł Smędowski
2021-12-05
Serdecznie polecam firmę TDF Kredyty. Szczególne podziękowania dla Pani Katarzyny Szpiech, która rzetelnie pomagała w pokonaniu całego procesu kredytowego.
Advertisement
Marta Lebioda
Marta Lebioda
2021-11-16
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Z czystym sumieniem polecamy TDF Rzeszów. Pani Kasia Szpiech pomogła nam przejść przez cały proces kredytowy w sposób profesjonalny i kompetentny. Każde spotkanie i rozmowa telefoniczna przebiegały w bardzo miłej i życzliwej atmosferze. Z całego serca dziękujemy!
Rzeźnik Al Bundy
Rzeźnik Al Bundy
2021-11-09
Bardzo miła Pani Kamila , profesionalnie wykonana praca.Do dziś żadnen spam nie pojawił się na poczcie;)
Edyta Mularz
Edyta Mularz
2021-11-08
Positive
Quality
Polecam bardzo!
Krzysztof Dworakowski
Krzysztof Dworakowski
2021-11-05
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Polecam skorzystanie z pomocy TDF w nierównej walce o uzyskanie kredytu. Pani Agnieszka Książek umiejętnie pokierowała nas przez niebezpieczne wody tej procedury. Szybko i sumienie odpowiadała na nasze liczne pytania. Bardzo dobry kontakt i profesjonalne podejście do klienta.
Advertisement
Bartłomiej Zieliński
Bartłomiej Zieliński
2021-11-04
Positive
Professionalism
Responsiveness
Z przyjemnością mogę polecić TDF, bardzo dobry kontakt i pomoc mieliśmy z Panią Agnieszką Książek. Świetna współpraca i szybkie postępy w kolejnych krokach, bardzo duże doświadczenie i obycie w tematach finansowych jak i również kontakty Pani Agnieszki bardzo pomogły nam przejść pozytywnie cały proces mimo niewielkich problemów po drodze. Szczerze mogę polecić TDF Kredyty Ubezpieczenia.
D H
D H
2021-11-03
Positive
Professionalism
Quality
Polecam! Pełen profesjonalizm i kompleksowa, fachowa obsługa
Robert Mroszczyk
Robert Mroszczyk
2021-10-27
Positive
Professionalism
Niedawno korzystaliśmy z usług Pani Katarzyny, która dzięki swojej wiedzy i doświadczeniu pomogła nam w szybki czasie wybrać i otrzymać kredyt. Bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny, jak i mailowy podczas całej procedury. Gorąco polecam współpracę z tą firmą wszystkim tym, którzy cenią rzetelność i profesjonalizm.