Tomelilla Bilcenter Reviews

Tomelilla Bilcenter Reviews

5.0

Excellent - based on 81 reviews

tbcenter.se
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (73)
Mikael Wörding
Mikael Wörding
2021-04-30
I särklass bästa rekondföretaget oavsett liten eller stor behandling (provat båda) inget är omöjligt, service i toppklass.
Advertisement
Peter Näckdal
Peter Näckdal
2021-04-12
Got help with polishing head lamps...great job
Crni Orao
Crni Orao
2021-03-31
Braaaaa
Christina Berling
Christina Berling
2020-12-08
150% service och ett fantastiskt resultat. Är helnöjd ?
Annika Nord
Annika Nord
2020-12-05
Lämnade in min Citroen för service och är imponerad av både bemötande och omsorg om bilen. Äntligen fick min bil den omsorg den förtjänar av riktiga proffs. TBCenter får 6 stjärnor av 5 möjliga av mig!
Advertisement
Sven E Andersson
Sven E Andersson
2020-11-23
recommends
https://www.facebook.com/tbcenter.se/posts/3472336189468198
Malin Malmberg
Malin Malmberg
2020-11-19
Fantastisk service och resultat! Kan varmt rekommenderas!
Lars-Göran Malmberg
Lars-Göran Malmberg
2020-11-06
recommends
Jag blev rekommenderad av min granne som fick sin röda Camaro polerad och keramiskt behandlad, så jag tog kontakt med TBC och efter diskuterat min Camaro så bokade jag en tid. Under tiden de jobbade med min bli blev jag uppdaterad om vad de gjorde och när den var klar. När jag hämtade Camaron så blev överraskad och imponerad över lystern och glansen som de hade fått fram på lacken, inredningen och motorrummet var också i topp skick. Jag är mycket nöjd med resultatet och bemötandet, jag rekommenderar helt klart Tomelilla Bilcenter.
Johan Bagaren Svensson Widholm
Johan Bagaren Svensson Widholm
2020-11-06
recommends
Vill man uppleva nybilskänslan igen ska man lämna in den till Tomelilla Bilcenter. Vilket lyft. Riktigt nöjd med resultatet.
Advertisement
Bes Eff
Bes Eff
2020-09-10
recommends
Vill man förverkliga sin dröm då har man kommit till på rätt plats ! 110 % super nöjd med resultatet ! Tack en gång till
Emelie Johannesson
Emelie Johannesson
2020-09-10
recommends
Trevlig personal och bra service med det lilla extra! Supernöjd! ?
Veronica Lindhe
Veronica Lindhe
2020-08-11
recommends
Firman som verkligen gör det där extra för kunden. Kändes som jag fick en ny bil tillbaka när jag hämtade den ?? Den fick extra omsorg helt enkelt ?. Nu ska jag förvalta det!
Sussie Nilsson
Sussie Nilsson
2020-08-08
recommends
Så nöjd med resultatet på min bil?. Ett arbete som helt saknar konkurrens då det inte är möjligt att få ett bättre arbete på sin bil än här! Här finns allt - bästa Bekim med personal som levererar och är rakt igenom supertrevliga Tusen tack för att ni gjorde min bil som ny igen - fast bättre ??
Advertisement
Robin Olsson
Robin Olsson
2020-08-03
Mattias Larsson
Mattias Larsson
2020-07-30
recommends
Är man ute efter ett felfritt arbete långt utöver det vanliga och kundservice på absolut toppnivå, då är det här man ska lämna in sin bil. Fick min Mazda ompysslad och den blev som ny. Fick även löpande uppdateringar om vad som gjordes på bilen vilket var väldigt kul! Kan verkligen rekommendera Tomelilla Bilcenter om man vill få sin bil glänsande fin!
Klas Björk
Klas Björk
2020-07-24
recommends
nöjd med arbetet. trevlig personal. blev bra informerad om vad dom kom till att göra med bilen. Tack för tvätten :)
Nilsson Noah
Nilsson Noah
2020-06-26
recommends
Verkligen supernöjd fint och ordentligt gjort. Precis så man vill ha det!
Advertisement
Oliver Nilsson
Oliver Nilsson
2020-06-26
recommends
riktigt nöjd, bra jobb på bilen och bra service.
Patrik Olsson
Patrik Olsson
2020-06-24
recommends
Vill man bli 100% nöjd så är det inget att tänka på, Tack TB Center
dardan karaliti
dardan karaliti
2020-05-06