Taxi335 Leszno

Taxi335 Leszno Opinie

Opinie Doskonały
5.0
24 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (24)
Magdalena Chuda
Magdalena Chuda
2023.08.16
Bardzo polecam! Bez problemu transport o każdej porze, bez pytań, miła atmosfera.
Odpowiedz z Taxi335 Leszno 2023.08.17
Dziękujemy serdecznie za opinię!🚕
Reklama
Martyna Misiewicz
Martyna Misiewicz
2023.04.20
Bardzo dobry kontakt, szybka i sprawna obsługa ! Profesjonalne podejście do klienta. Polecam, polecam 😁
Odpowiedz z Taxi335 Leszno 2023.04.20
Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!
asiunia0812
asiunia0812
2023.03.29
Najlepsza firma w okolicy. Szeroki wachlarz usług, czysto, tanio, punktualnie. Polecam ;)
Odpowiedz z Taxi335 Leszno 2023.03.30
Dziękujemy za opinię! Zapraszamy ponownie!
Beata Maćkowiak
Beata Maćkowiak
2023.03.29
Bardzo miła obsługa , szybki dojazd do klienta. Profesjonalne podejście do klienta. Polecam Jeszcze nie raz skorzystam 🙂
Odpowiedz z Taxi335 Leszno 2023.04.06
Dziękujemy i zapraszamy ponownie! :)
PISZLU
PISZLU
2023.03.24
Bogata flota samochodów, sympatyczni kierowcy i przede wszystkim bardo przystępne ceny za przejazdy. Bardzo solidna firma ze świetnym podejściem do klienta, serdecznie polecam!
Odpowiedz z Taxi335 Leszno 2023.03.28
Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!😁
Reklama
WawrzyniakT
WawrzyniakT
2023.03.20
Polecam!
Odpowiedz z Taxi335 Leszno 2023.03.28
Dziękujemy za opinię!
Mikołaj Wojtanka
Mikołaj Wojtanka
2023.03.13
Jestem bardzo zadowolony, taksówki zawsze są czyste i schludne, kierowcy są uprzejmi i pomocni
Odpowiedz z Taxi335 Leszno 2023.03.14
Dziękujemy za opinię. Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że nasza usługa spełniła Pana oczekiwania.
Julia Konieczna
Julia Konieczna
2023.03.10
Super obsługa
Odpowiedz z Taxi335 Leszno 2023.03.14
Dziękujemy za opinię, zapraszamy ponownie!
Tomasz
Tomasz
2023.02.24
Polecam. Pełen profesjonalizm i sympatyczni kierowcy
Odpowiedz z Taxi335 Leszno 2023.02.25
Dziękujemy i zapraszamy ponownie!😁
Reklama
S M
S M
2023.02.09
Super taxi w naszej okolicy, rozsądne ceny, szybka realizacja zlecen- nie trzeba długo czekać na transport, a aplikacja rewelacja-polecam serdecznie przyjemność z podróży. Ocena na 5+
Kacper Maćkowiak
Kacper Maćkowiak
2023.02.02
Solidna firma, miła obsługa, zawsze na czas i najtańsza w okolicy. Polecam!
Tobiasz Szczepaniak
Tobiasz Szczepaniak
2023.01.31
Polecam serdecznie !!!
Natan Majchrzak
Natan Majchrzak
2023.01.31
Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Polecam!
Reklama
Dawid Siniecki
Dawid Siniecki
2023.01.31
Najlepsza firma na terenie Leszna i okolicy. Profesjonalne podejście do klienta.
Piotr D
Piotr D
2023.01.21
Życzliwi kierowcy, atrakcyjna cena, szybko, bezpiecznie i konkretnie. Najlepszy wybór w mieście.
Julia Szylar
Julia Szylar
2023.01.19
Polecam serdecznie!
Jabol
Jabol
2023.01.19
Pan Damian, bardzo dobry kierowca i miły rozmówca. Cena jedna z najlepszych w Lesznie, polecam.
Reklama
Sandra Frąckowiak
Sandra Frąckowiak
2023.01.17
Polecamy! Taxi przyjeżdża punktualnie. Miła atmosfera, kulturalnie. A co najważniejsze tanio!
Mikołaj Skrzypczak
Mikołaj Skrzypczak
2023.01.17
Firma taxi jest jednym z najlepszych w mieście. Kierowcy są przyjaźni i życzliwi, a cena jest rozsądna. Zawsze jestem zadowolony z ich usług.
Krabikaze
Krabikaze
2023.01.13
Mili kierowcy, niskie ceny. Polecam!!!