Adwokat Tarnów Kamil Szybilski - Kancelaria Adwokacka

tarnow-adwokat.pl

Adwokat Tarnów Kamil Szybilski - Kancelaria Adwokacka Reviews

Excellent rating
4.6
19 reviews Verified
Adwokat Tarnów Kamil Szybilski - Kancelaria Adwokacka
%title%

%offer%

Reviews ( 19 ) 4.6

##
##
2024.05.05
Serdecznie polecam Pana Mecenasa Kamila Szybilskiego, profesjonalne podejście do Klienta, wiedza i zaangażowanie w sprawę na każdym etapie. Dziękuję!
Reply from Adwokat Tarnów Kamil Szybilski - Kancelaria Adwokacka 2024.05.05
Dziękuję za miłe słowa. Pozdrawiam :)
Advertisement
Mariusz Lany
Mariusz Lany
2024.04.20
Pan Kamil reprezentował mnie w sprawie cywilnej w obu instancjach, poprowadził je rzetelnie i profesjonalnie z pozytywnym dla mnie skutkiem. Jestem zadowolony z jego usług i polecam jego Kancelarię. Dziękuję.
Reply from Adwokat Tarnów Kamil Szybilski - Kancelaria Adwokacka 2024.04.21
Bardzo dziękuję za opinię i zaufanie Panie Mariuszu. Pozdrawiam.
Klaudia Burnat
Klaudia Burnat
2024.04.17
Polecam Pana Kamila pełen profesjonalizm, rzetelność i miła obsługa
Reply from Adwokat Tarnów Kamil Szybilski - Kancelaria Adwokacka 2024.04.21
Dziękuję Pani Klaudio za opinię :)
Kajzer
Kajzer
2024.02.11
Polecam Pana adwokata Kamila Szybilskiego z Tarnowa. Moja sprawa została poprowadzona wzorcowo i oczywiście z korzyścią dla mnie, jeszcze raz bardzo dziękuję i polecam każdemu kto szuka adwokata w Tarnowie.
Reply from Adwokat Tarnów Kamil Szybilski - Kancelaria Adwokacka 2024.02.11
Bardzo się cieszę, że mogłem pomóc :) Pozdrawiam.
EWELINA MIKOŚ
EWELINA MIKOŚ
2023.11.29
Z czystym sumieniem polecam !
Advertisement
Tomasz Joniak
Tomasz Joniak
2021.12.04
Ewa Buczak
Ewa Buczak
2020.08.09
Serdecznie dziękuję za pomoc i pomyślne załatwienie sprawy. Pan i Pana Żona jesteście prawnymi i dobrymi ludźmi, skuteczni jako adwokaci. Z pozdrowieniami Ewa Buczak
Sylwia Joniak
Sylwia Joniak
2020.07.13
Pan Kamil w szybki i profesjonalny sposób pomógł nam w kwestiach prawnych przy realizacji transakcji inwestycyjnej. Z pewnością skorzystamy z jego usług w przyszłości.
Elżbieta Urbańska-Żero
Elżbieta Urbańska-Żero
2019.06.20
Pomocny, profesjonalny. Polecam.
Advertisement
Beata Adamczyk
Beata Adamczyk
2019.06.11
Kinga Kedzierska
Kinga Kedzierska
2019.04.16
Piotr Katan
Piotr Katan
2018.10.15
Bardzo dziękuje Panie Mecenasie. Polecam.
Wiesław Strojny
Wiesław Strojny
2018.07.28
Pan adwokat bardzo pomocny. Dziękuję, pozdrawiam! Wieslaw
Advertisement
Maciej Dunin - Majewski
Maciej Dunin - Majewski
2018.03.29
Wizyta w tej kancerlarii okazała się strzałem w dziesiątkę - Pan Adwokat pomógł mi rozwiązać pewien poważny problem prawny i jestem mu za to wdzięczny. Pełen profesjonalizm w obsłudze klienta. Oby więcej takich jak pan, Panie Kamilu i jeszcze raz dziękuję za pomoc.
Maciej Setlak
Maciej Setlak
2018.02.24
Umowilem sie na spotkanie z Panem Kamilem z polecenia kolezanki ktora rowniez jest adowkatem , niestety nie mogla mi pomoc twierdzac iz nie ma odpowiedniej wiedzy na dane zagadnienie, stad znalalem sie u Pana Kamila. Na spotkanie przyszedlem punktualnie , czekalem jedyne 30 minut w zimnej poczekalni w ktorej byla przejsciowa ubikacja do ktorej notorycznie ktos sie dobijal. W ostatecznosci mialem juz wychodzic i nagle otworzyly sie drzwi ,, kancelarii' z zaklopotanym Panem Kamilem ktory tlumaczyl sie iz spotkanie mu sie przedłużyło .... U Pana Kamila spedzilem raptem cztery minuty w ktorych dowiedzialem sie ze niestety nie moze mi pomoc, co rozumie gdyz zostalo mi to wytlumaczone bardzo jasno i konkretniee , zdziwil mnie natomiast fakt iz Pan Kamil bez jakniecia zazyczyl sobie 100 zl za ,, porade"... Sam jestem przedsiebiorca i kazdego czas i prace szanuje , wyciagnalem wiec sto Polskich zlotych , polozylem na stole i wymownie popatrzylem na Pana Kamila.... Z duzym zakłopotaniem Pan Kamil zapytal mnie czy potrzebuje fakture, na co odpowiedzialem twierdzaco..... ku mojemu zdziwieniu Pan Kamil odparl mi na to - ok ale dolicze Panu vat. Coz dalszy komentarz jest zbedny , bo kazdy ktory to czyta sam wyciaga wnioski. Na koniec do Pana Kamila - taka praca, i takimi uslugami, nie zyska Pan zbyt wielu klientow. Z wyrazami szacunku Panie Kamilu. Maciej Setlak
Reply from Adwokat Tarnów Kamil Szybilski - Kancelaria Adwokacka 2018.02.24
Bardzo mi przykro, że w niewiadomych mi przyczyn jest Pan niezadowolony. Ze względu na tajemnicę adwokacką jedynie krótko sie odniosę. Z przykrością muszę wskazać, iż wskazywany przez Pana opis sytuacji nie koresponduje z prawdą w żadnym fragmencie, poza faktem, iż rzeczywiście musiał Pan chwilę poczekać, za co Pana przeprosiłem. Bardzo Pana proszę o zrewidowanie swojego stanowiska, które narusza moje dobre imię i jest w całości niesłuszne. Odnośnie uwag o sposobie prowadzenia działalności gospodarczej, jedynie ze względu na obowiązującą tajemnicę adwokacką nie odniosę się do nich. Z przykrością również przyjmuję Pana uwagi odnośnie "korytarza", w którym Pan czekał, wystarczyło wejść do poczekalni w kancelarii zgodnie z tablicą informacyjną, a nie stać w korytarzu, który nie jest jej częścią. Przepraszam Pana również, że musiał Pan poczekać około 12 minut i że w mojej kancelarii nie mam fotelu z masażem dla klientów i oraz punktu manicure. Na poważnie, jeżeli miał Pan, na tamten moment, jakiejkolwiek niedogodności wystarczyło je zgłosić, ale odważniej jest formułować krzywdzące opinie w internecie. Odnośnie samej kwestii merytorycznej porady, uzyskał Pan pełną informację o Pana sytuacji w oparciu o dokumenty i wywiad z Panem - sformułowanie, że nie mogę Panu pomóc jest oderwane od realiów. Została Panu udzielona pełna i wyczerpująca informacja, co w Pana sytuacji jest korzystne i na tym polegała ta porada. Ale zawsze może Pan postąpić, wbrew moim zaleceniom. Ciekawe tylko, czy po ostatecznym rozwiązaniu sprawy, będzie miał Pan odwagę cywilną przyznać z jakim rezultatem. Kamil Szybilski adwokat
Malgosia Rawczuk
Malgosia Rawczuk
2016.12.06
Pełen profesjonalizm. Trafiłam z polecenia i jestem bardzo zadowolona z usługi. Szczerze polecam
aneta paszkowska
aneta paszkowska
2016.10.21
Oceniam bardzo dobrze. Sprawa załatwiona po mojej myśli. Profesjonalna obsługa na rozprawach - wiadomo jak się człowiek czuje w Sądzie .. Dziękuję i polecam.
Advertisement
Michał Bełdyga
Michał Bełdyga
2016.08.02
Pan Kamil Szybilski reprezentował mnie w sprawie rodzinnej, jednak poziom obsługi prawnej znacząco odstawał od cen jakie żądał. Obecność Pana Szybilskiego nic nie wniosła nic pozytywnego dla mnie na rozprawie, a porada prawna w trakcie rozprawy okazała się najbardziej niekorzystną dla mnie opcją... i nie jest to tylko moje zdanie lecz opinia kilku innych adwokatów, którzy to doradzali mi złożenie skargi do Izby Adwokackiej. Szczerze odradzam.
Olga Sablewska
Olga Sablewska
2013.10.23
Bardzo sympatyczny, a przy tym rzeczowy adwokat. Prowadził mi sprawe rodzinną i naprawde wykazał się dużym zrozumieniem co - nie ukrywam - bylo dla mnie bardzo wazne. Poza tym profesjonalny i słowny. Co do wynagrodzenia - ja dogadałam się bez problemu. szczerze polecam i pozdrawiam Pana Mecenasa :)