Tapicerowo - Tapicer

tapicerowo.pl

Tapicerowo - Tapicer Reviews

Excellent rating
4.6
94 reviews Verified
Tapicerowo - Tapicer
%title%

%offer%

Reviews ( 94 ) 4.6

Bronisława Przeczek-Krupa
Bronisława Przeczek-Krupa
2024.05.17
Firma Tapicerowo z siedzibą w Chorzowie jest godna polecenia. Obsługa bardzo miła, fachowa i profesjonalna. Usługa wykonana bardzo szybko i terminowo, a poza tym rzetelnie. Z sercem polecam.
Reply from Tapicerowo - Tapicer 2024.05.17
Dziękujemy za miłą opinie:):)
Advertisement
Jacek F
Jacek F
2024.03.31
Firma godna polecenia, robiłem małe siedzisko do krzesła i obszyli lepiej niż fabryka.
Reply from Tapicerowo - Tapicer 2024.03.31
Dziękujemy za miłą opinie:)
Paulina Kiedrowska
Paulina Kiedrowska
2024.01.17
Polecam każdemu, kto zastanawia się nad odnowieniem kanapy. Perfekcja, dbałość o szczegóły!
Reply from Tapicerowo - Tapicer 2024.01.19
Dziękujemy za miłą opinie:)
Adrian N
Adrian N
2024.01.17
Renowacja pierwsza klasa. Polecam!
Reply from Tapicerowo - Tapicer 2024.01.18
Dziękujemy za miłą opinie :)
Aleksander Śliwiński
Aleksander Śliwiński
2023.12.31
Jestem niezwykle zadowolony z zakupu nowej kanapy tapicerowanej wykonanej na wymiar i chciałbym podzielić się swoją pozytywną opinią na temat tego doświadczenia zakupowego. Po pierwsze, obsługa klienta była doskonała. Konsultanci byli bardzo pomocni i profesjonalni, starając się zrozumieć moje preferencje i potrzeby związane z kanapą. Zadawali trafne pytania, które pomogły mi dokładnie określić, jak ma wyglądać i funkcjonować moja nowa kanapa. Sam proces zamawiania na wymiar był łatwy i przejrzysty. Miałem/ałem możliwość wyboru zarówno materiałów tapicerskich, jak i stylu, co pozwoliło mi dostosować kanapę do mojego gustu i wystroju wnętrza. Również zastosowanie wysokiej jakości materiałów i staranność wykonania były dla mnie kluczowe. Czas oczekiwania na dostawę nie był długi, co zaskoczyło mnie pozytywnie. Kanapa została dostarczona zgodnie z ustalonym terminem, a obsługa logistyczna działała sprawnie. Co do samej kanapy, jestem zachwycony. Jest nie tylko estetyczna, ale także wygodna. Solidna konstrukcja i staranne wykończenie sprawiają, że czuję, że to produkt, który posłuży mi przez wiele lat. Podsumowując, polecam zakup nowej kanapy tapicerowanej na wymiar w tej firmie. Profesjonalna obsługa, wysoka jakość wykonania i możliwość spersonalizowania mebla sprawiły, że doświadczenie zakupowe było naprawdę satysfakcjonujące.
Reply from Tapicerowo - Tapicer 2023.12.31
Dziękujemy za miłą opinie:)
Advertisement
Zuzanna K
Zuzanna K
2023.12.23
Świetna obsługa klienta, rozsądne ceny, dobry kontakt i komunikacja, polecam.
Reply from Tapicerowo - Tapicer 2023.12.26
Dziękujemy za miłą opinie!:)
Justyna P
Justyna P
2023.12.22
Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Tapicerowo. Zamawiałam obicie mojej kanapy. Kanapa w nowym, pięknym kolorze brudnego różu świetnie się komponuje z wystrojem mojego salonu. Materiał zamówiłam trochę droższy bo mam kota, który podrapał pierwszą wersję kanapy. Tej na razie nie jest w stanie drapac bo materiał jest welurowy i dodatkowo gruby i porządny. Polecam Tapicerowo - solidne wykonanie, piękny wygląd mebli w nowej odsłonie, świetny kontakt z firmą.
Reply from Tapicerowo - Tapicer 2023.12.23
Pani Justyno dziękujemy za miłą opinie i wyrozumiałość przy opóźnionym terminie realizacji:):)
Łukasz Kiljańczyk
Łukasz Kiljańczyk
2023.12.21
Odrestaurowali mój narożnik tak że wygląda lepiej jak ze sklepu, super robota polecam wszystkim usługi tej firmy.
Reply from Tapicerowo - Tapicer 2023.12.21
Dziękujemy za miłą opinie!:)
mfive salvage
mfive salvage
2023.12.19
Renowacja naszego zestawu z Klera przebiegła nadwyraz dobrze. Pierwszy raz w życiu korzystaliśmy z usług tapicera i nie zawiedliśmy się. Dziękujemy za solidne wykonanie.
Reply from Tapicerowo - Tapicer 2023.12.19
Dziękujemy za pozytywna opinie i zapraszamy do współpracy przy następnej realizacji:)
Advertisement
Grzegorz Grabczewski
Grzegorz Grabczewski
2023.12.19
Świetna realizacja w ustalonej z góry cenie, w terminie i z transportem ze zniesieniem I wniesieniem także wszystko jak trzeba.
Reply from Tapicerowo - Tapicer 2023.12.19
Dziękujemy za miłą opinie:)
Vera Garden OGRODY
Vera Garden OGRODY
2023.12.08
Daria Stanclik
Daria Stanclik
2023.11.19
Reply from Tapicerowo - Tapicer 2023.11.20
Dziękujemy za 5 gwiazdkową opinię:)
Wojciech Orbach
Wojciech Orbach
2023.11.04
Wspaniałe miejsce wspaniali właściciele , polecam serdecznie.
Reply from Tapicerowo - Tapicer 2023.11.04
Dziekujemy za miłą opinie :)
Advertisement
Arthur Skop
Arthur Skop
2023.10.23
Jestem pod wielkim wrażeniem. Duży wybór materiałów dzięki czemu swój dopasowałem idealnie. A wykonanie- kosmos. Wszystko idealne i równe. Kanapa wygląda jak kupiona a nie ponownie obijana.
Reply from Tapicerowo - Tapicer 2023.10.24
Panie Arturze, Dziękujemy za miła opinie:)
Marlena Bronny
Marlena Bronny
2023.07.14
Reply from Tapicerowo - Tapicer 2023.07.14
Dziękujemy za miłą opinie :)
Karolina Pasterz
Karolina Pasterz
2023.07.04
Jestem bardzo zadowolona z efektu. Wszystko wykonane bardzo dokładnie i starannie. Polecam serdecznie
Reply from Tapicerowo - Tapicer 2023.07.05
Dziękujemy za miłą opinie:)
Mariusz S
Mariusz S
2023.06.27
Naprawiałem dwa fotele, idealnie dobrany kolor i faktura polecam, szybka realizacja i doskonały kontakt.
Advertisement
Mariusz S
Mariusz S
2023.06.27
Naprawiałem dwa fotele, idealnie dobrany kolor i faktura polecam, szybka realizacja i doskonały kontakt.
Mikołaj wysocki
Mikołaj wysocki
2023.06.23
firma wykonywała nam fotele do biura. jesteśmy bardzo zadowoleni. zlecenie wykonanie bezbłędnie, dokładnie i w terminie
Reply from Tapicerowo - Tapicer 2023.06.23
Dziękujemy za miłą opinie:)
seba wino WP
seba wino WP
2023.06.20
Może i robota zrobiona nie najgorzej lecz w przypadku jakiś problemów które dało się łatwo rozwiązać dla firmy były mega trudnym zadaniem.
Reply from Tapicerowo - Tapicer 2023.06.20
Panie Sebastianie, Dziękuję za opinie. A o jakie problemy chodziło? Pozdrawiam