Tante Lien's Test website

Tante Lien's Test website Reviews

Good rating
4.0
103 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (103)
Karin M
Karin M
2020.09.26
Verified
Heerlijk gegeten Vandaag met zijn viertjes gaan eten. Het eten was heerlijk smaakvol en mooi opgediend. Onze serveerster super vriendelijk met veel passie voor haar werk. Gezellig restaurant. We vonden het fantastisch. Een heerlijke afsluiting van onze vakantie.
Advertisement
Leon Nagtegaal
Leon Nagtegaal
2020.09.17
Verified
5 x in de magnetron geweest Wij wonen sinds kort in Maarssen en hebben al wat restaurants achter de rug in het Dorp. Maar het eten hier?? ver-schrik-ke-lijk. Ik heb in veel restaurants gegeten maar wat ik hier voorgeschoteld kreeg was in één woord walgelijk. Wij hebben iets besteld met rundvlees, toen we het opgediend kregen was alles loeiheet, de eerste hap met een stuk rundvlees was zo hard dat ik er niets eens op kauwen kon. Dus in de magnetron opgewarmd, waarschijnlijk al voor de 4 a 5e keer We hebben allebei het laten staan en tegen de bediende gezegd dat dit echt niet kan. Hij bevestigde dat het uit de magnetron kwam en bood zijn excuses aan. We zijn toen vertrokken want hier hoef ik niet meer te eten. En wat erg jammer is dat we nog betaald hebben ook en geen uitnodiging hebben gekregen om er een keer te eten als het eten wel vers is. In één woord abominabel slecht Jammer voor Tante Lien die waarschijnlijk nog geen magnetron kon toen zij dit restaurant opende In één woord abominabel slecht
GlenV
GlenV
2020.09.09
Verified
Leuke avond met heerlijk eten. Leuke restaurant met uitstekende aandacht voor huidige corona situaties. Heerlijk gegeten en uitstekend advies gekregen van het bedienend personeel. We gaan er zeer zeker nogmaals na terug
Dennis
Dennis
2020.09.03
Verified
Zeer goed Gereserveerd via de website voor 4 personen, leuk restaurant met gezellige bediening. eten was uitstekend en een grote variatie aan verschillende smaken. Erg gezellige avond gehad
Gerard_Verbree
Gerard_Verbree
2020.05.17
Verified
Menu afgehaald in Corona tijd Menu afgehaald in Corona tijd. Hebben geen thuisbreng service dus buiten wachten tot het klaar is Je kunt kiezen tot heet of minder heet eten
Advertisement
Luc T
Luc T
2020.03.01
Verified
Zaterdag avond Indisch eten Gereserveerd voor 4 personen. Bij binnenkomst viel het tegen. Dit is geen restaurant. Er ging een muffe put lucht. Bediening wad leuk en heel vriendelijk. Wij kozen voor de Spaanse rode wijn deze was ook dus dan maar Zuid Afrikaanse wijn. Was prima. Lemper en saté waren lekker de pansit heel vet. De rijstwafels waren aardig maar niet bijzonder. Bieden en rechaus waren koud. Het was een gezellige avond met vrienden maar ik ga hier niet meer terug.
Puck B
Puck B
2020.02.16
Verified
Verjaardag Eten is lkkr maar te weinig, bijbestellen is bijbetalen. Reservering was niet doorgekomen. Borden waren echt ijskoud, waren wel op de rechaud gezet maar dat waren de waxinelichtjes van op. Moesten zelf om een " borrel knabbeltje " vragen en om drankjes tijdens het eten.. Beetje jammer, niet voor herhaling vatbaar wat mij betreft.
worldtravellerfrance
worldtravellerfrance
2020.01.31
Verified
exceptional catering In oktober hebben wij de catering service van Tante Lien gebruikt, voor een surprise party aan huis, 35 personen. Website en menu zijn duidelijk, telefonische informatie maakte de bestelling compleet, vooral betreffende de te bestellen hoeveelheden. Vriendelijk, service bereid, attentief, en een heerlijke rijsttafel. Goed verzorgd, ook de dames in Javaanse kleding. Vegetarische gerechten aanwezig. Een succesvolle avond, en nog hartelijk dank voor de overheerlijke spekkoek ! Een aanrader....... Conny en Hein, en alle genodigden....
Mjut
Mjut
2019.12.04
Verified
Lekker Al jaren een prima restaurant om te eten of af te halen. Voor het afhalen moet je wel geduld hebben. Duurt allemaal erg lang. Aanrader: de rijsttafels.
Advertisement
Renske V
Renske V
2019.11.24
Verified
Lekker snel gegeten We halen af en toe bij Tante Lien. Dit x daar gegeten allebei Gado Gado schotel genomen. Was erg lekker. De Bintang wat prijzig.
Desiree&Willem R
Desiree&Willem R
2019.10.09
Verified
Wat een verrassing! Zaterdag gegeten. We dachten een beetje kantineachtig echter toch gezellig en een aardige jonge man in de bediening! Heerlijke rijsttafel gegeten! Viel zeker niet tegen.
Mylesradings
Mylesradings
2019.08.30
Verified
Blado!!! Ben Indisch, een hoop gewend! Maar... die Dendeng Blado, ongekend! Knapperig gebakken, in een Bumbu om je vingers bij af te likken.... Daarnaast, de sateh! Kambing, ayam, babi... Enak!! Aanrader semua!
Hannah S
Hannah S
2019.08.28
Verified
Lovely meal out for two My boyfriend and I visited tonight, not expecting much but wanting something fast and easy as we had been travelling all day and didnt feel that great. However, we were really, really pleasantly surprised. The service was friendly and attentive without being overbe.overbearing. The location was easy to find and had parking easily available on nearby streets. The highlight was absolutely the food. We had the Tante Lien Rijsttafel and loved every bit. It was tasty and interesting, every item was different to the last and the selection was wonderfully varied. Our dishes included a sweet, sticky, crunchy tempeh; chicken in a cherry tomato sauce (we thought this sounded dull, and we were so wrong!); chicken sate with peanut sauce and a pork sate with ketjap sauce; beef rendang; spiced eggs; tasty and slightly sweet tofu; sambal green beans... and our favourite a gorgeously tender pork dish in a sweet dark sauce. So good! My boyfriend and I were a bit subdued to begin with but even though we felt worn down by travelling, we were able to engage with each other about what we were eating and spent some lovely time together. Cant reccommend enough!
Advertisement
Vrenko
Vrenko
2019.08.14
Verified
Bediening benedenmaats... Als regelmatige gast ben ik in de basis een fan van Tante Lien’s. De laatste tijd echter neemt de ergernis over de bediening toe. Het gaat trager dan traag. Gisteravond een nieuw dieptepunt. We kwamen tegen 18 uur binnen, er waren 4 tafels bezet. Er liep een jongen in de bediening waar elk enthousiasme aan ontbrak. Nadat hij al 4 x onze tafel was gepasseerd, besloten we na een klein kwartier zonder actie (geen kaart/geen drankjes/niks) om eten mee te nemen en thuis op te eten. Aan de balie (waar geen andere gasten stonden) kregen we het verzoek om te wachten, want er zou snel een collega bij ons komen. Na weer 5 minuten wachten was de maat bij ons vol en zijn we naar Jade Villa gereden, waar we snel, leuk en bekwaam werden geholpen. Erg jammer dat ze bij Tante Lien’s kennelijk niet in staat zijn om een beetje dynamische mensen aan te trekken voor in de bediening. Doe er wat aan!!!!
dantevanderhorst
dantevanderhorst
2019.07.02
Verified
Wordt er niet beter op Goed Indonesisch restaurant, ook voor afhaal. Kwaliteit is de laatste tijd echter war minder geworden en de prijzen wat hoger. Jammer....
dirkmrw
dirkmrw
2019.04.01
Verified
Best Indonesian food in the Utrecht area Due to a visit from a Dutch friend from the States, we went to Tante Liens for take away Indonesian food (rice table). They also have about 10 tables of which 6 were already reserved. The restaurant, take away opens from 16:00 onwards and we think is the best place together with Toko Mitra at Lange Viestraat 2 in Utrecht to order your rice table (3-4 options or order separate dishes. Be aware that Indonesian food can be spicy (pedis) and consult the staff before ordering. Their sate Gambing (lam) and Ayam Blado (Balinese chicken) are heaven. Enjoy!
Jan-Hein
Jan-Hein
2019.03.24
Verified
Diner Lange tijd niet geweest, de kwaliteit en de smaak van alle gerechten nog steeds goed. Heerlijke rijsttafel genomen (Jawa)
Advertisement
Diederik
Diederik
2019.03.17
Verified
Lekker gegeten maar niet lekker gezeten Het eten was heerlijk, de gekozen rijsttafel was prima, ook al was de portie nasi (standaard witte rijst, dus bijbetalen) wat karig. De bediening was vriendelijk. Wat we echter niet wisten dat dit ook een afhaalrestaurant is, leuk voor de bewoners van Maarssen, maar ik vond het waardeloos: in en uitloop van de afhalers, deur open en dicht en dus ook iedere keer de tocht (ik heb hem zelf twee keer moeten sluiten) en we waren de laatste en toen begon het personeel al af te sluiten en pakken kroepoek met een bijzonder storend geknisper en geritsel voor de verkoop in te pakken. Lekker gegeten, goed om af te halen maar niet om er te zitten.
Ellen L
Ellen L
2019.02.20
Verified
Erg lekker gegeten! Voor het eerst bij Tante Lien's gegeten na er al diverse keren langs gereden te zijn. Heerlijk gegeten! Wij hadden de Tante Lien's rijsttafel met 10 verschillende bakjes met indonesische gerechten. Supervriendelijke bediening, lekkere biologische wijn erbij en uitstekende service. Het was lastig een ultieme favoriet te zoeken uit de gerechten. Goede balans tussen zoet, zuur, pittig in alle bakjes. Aanrader.
Karen V
Karen V
2018.12.11
Verified
Lekker! Super goed Indonesisch eten en een vriendelijke bediening. Precies zoals het eten hoort te zijn. Goede prijs. Zeker niet te duur!