Kalkulator OC - ubezpieczenie auta, turystyczne, nieruchomość, na życie Reviews

Kalkulator OC - ubezpieczenie auta, turystyczne, nieruchomość, na życie Reviews

5.0

Excellent - based on 4 reviews

tanie-ubezpieczanie.com.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (4)
Rob Nab
Rob Nab
2023-08-29
Szybka procedura, dobra cena, możliwość realizacji on-line. Serdecznie polecam !!!
Reply from Kalkulator OC - ubezpieczenie auta, turystyczne, nieruchomość, na życie 2023-11-08
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej szybkiej procedury i dobrych cen. Zapraszamy do korzystania z naszych usług w przyszłości!
Advertisement
Aleksander Kostrzycki
Aleksander Kostrzycki
2023-08-01
Wykonałem darmowa kalkulację przez firmę i dostałem całkiem dobre oferty na ubezpieczenie auta 🙂
Reply from Kalkulator OC - ubezpieczenie auta, turystyczne, nieruchomość, na życie 2023-11-08
Cieszymy się, że nasza darmowa kalkulacja spełniła Twoje oczekiwania i oferty ubezpieczenia auta były dla Ciebie korzystne. Dziękujemy za pozytywny komentarz!
Łukasz Dybka
Łukasz Dybka
2023-08-01
Jechaliśmy na wakacje do Tajlandii i zakupiliśmy ubezpieczenie przez firmę w bardzo dobrej cenie z pełnym pakietem dla rodziny
Reply from Kalkulator OC - ubezpieczenie auta, turystyczne, nieruchomość, na życie 2023-11-08
Dziękujemy za wybór naszego ubezpieczenia na wakacje do Tajlandii. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania oferując atrakcyjną cenę i pełny pakiet dla rodziny.
FeelFree Service
FeelFree Service
2023-07-31
Skalkulowałem ofertę poprzez tą firmę i naprawdę korzystne warunki, zakup przez ich sklep internetowy jak najbardziej na +
Reply from Kalkulator OC - ubezpieczenie auta, turystyczne, nieruchomość, na życie 2023-11-08
Dziękujemy za pozytywny komentarz! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z warunków naszej oferty i procesu zakupu przez nasz sklep internetowy.