Tagai

Tagai Reviews

Excellent rating
5.0
25 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (25)
Ivan Milosevic
Ivan Milosevic
2023.12.29
Profesorica je odlicna. Nastava je interaktivna i interesantna. U toku casa moze da se zapamti dosta toga, a uzivo konverzacija pomaze uveliko u brzini procesa ucenja
Advertisement
Dusica Gajic
Dusica Gajic
2023.12.27
Ukratko rečeno, sve na svome mestu. Sensei je dostupna za sva pitanja mimo časova. Časovi su organizovani tako da se jezik uči na zanimljiv način kroz prožimanje istorije i kulture Japana. Trenutno znanje japanskog jezika, nakon 2 kursa, dozvoljava mi pisanje, razumevanje kraćih tekstova i sporazumevanje na nekom osnovnom nivou što mi je pre bilo nezamislivo. To mi je pomoglo kada sam bila u Japanu. Kako sam proširila znanje, tako sam proširila i interesovanje za dalje izučavanje, kako jezika tako i tradicije.
Nikola Unkovic
Nikola Unkovic
2023.12.27
Kurs japanskog jezika kod Marije je jedno od najlepših iskustava koje sam imao u 2023. godini. Dugo sam razmišljao da započnem sa učenjem ovog jezika, kako iz privatnih tako i iz profesionalnih razloga, i opsežno pretraživao mogućnosti privatnih časova. Sada, nakon završena dva nivoa, mogu sa sigurnošću reći da su škola Tagai i Marija definitivno bili pravi izbor. Prijatna atmosfera učionice, sjajni polaznici, druženje, Marijina posvećenost, strpljenje i pedagoški pristup, uz bezbroj zanimljivosti iz japanske kulture na svakom času, u mnogome su učilini da se japanski jezik približi i brzo i lako usvoji. Zaista sam mnogo naučio i jedva čekam da u 2024. godini nastavimo sa druženjem i usavršavanjem japanskog jezika.
Anja Jokić
Anja Jokić
2023.12.26
Na ovaj kurs sam krenula s ciljem da savladam japanska pisma. Dosta vremena sam provela pokušavajući sama da upamtim karaktere i da ih ispravno pišem, ali sam znala da mi treba dodatna podrška i objašnjenja. Zadovoljna sam rezultatom zajedničkog rada i tempa i toplo preporučujem svakome kome odgovara odličan spoj prijateljske i profesionalne atmosfere. Razne radionice, druženja i asocijacije su uradile svoje i verujem sve polaznike približile japanskoj kulturi. 🌸
Aleksandar Markovic
Aleksandar Markovic
2023.12.26
Недавно сам имао задовољство да завршим курс јапанског језика који је премашио сва моја очекивања, остављајући ми не само јаку основу у језику већ и дубоко уважавање јапанске културе. Марија је изузетан предавач и пружила је импресивно и занимљиво искуство које је учинило процес учења не само едукативним већ и невероватно пријатним.
Advertisement
Милица Граовац
Милица Граовац
2023.12.26
Jedno jako divno iskustvo! Ko se opredeli za ovaj kurs na pravom je mestu, stećiće razne veštine i znanja, udžbenici iz kojih radimo vrlo su lepo osmišljeni i zabavno je učiti iz njih, japanski sa ovako divnom profesorkom uopšte nije bauk, profesorka je uvek tu za pomoć a na času je organizacija veoma dobra i biće vam zaista zabavno učiti japanski jezik! Sve preporuke!
Isidora Lazić
Isidora Lazić
2023.12.26
Marija je odličan i iskusan predavač koji vas zainteresuje za sve aspekte Japana, jezik, kulturu, književnost itd. Sve preporuke ukoliko spremate JLPT ili ste tek početnik
Marija Mitrović
Marija Mitrović
2023.12.26
Sensei Marija je najpre neverovatan čovek a uz to i predavač. Ne sećam se nijednog suvoparnog a kamoli dosadnog pradavanja. Žena koja se do srži trudi da približi i ulepša sliku o Japanu, njegovoj kulturi, jeziku i narodu. Veoma pristupačna, optimistična, interesantna i energična osoba puna ljubavi prema onome što radi, a na toj ljubavi ne štedi i vrlo rado je deli sa drugima 🥰 Ko god ima želju da se oproba u putovanju spoznaje čari jedne geografski možda daleke ali srcu bliske zemlje, ovaj kurs je definitivno pun pogodak 🥰🌸 P. S. Moj lični utisak je da polaznici ovog kursa nisu samo grupe ljudi sa zajedničkim interesovanjem, već jedna divna raznolika porodica koja zajednički napreduje u ostvarenju svojih snova 🌸
Marko Perunovic
Marko Perunovic
2023.12.26
Duže vremena mi je želja bila da počnem kurs Japanskog jezika, ali nisam znao gdje ni kako. Naišao sam na internetu preporuke za Tagai i nakon završenog osnovnog kursa bez ikakve sumnje odmah nastavljam na sljedeci nivo. Ne mogu da opišem na kako kvalitetan i efikasan način se Japanski koji prije početka kursa djeluje zastrašujuće predstavlja i predaje polaznicima kursa. Sve preporuke za Mariju i Tagai!
Advertisement
Milos Pantic
Milos Pantic
2023.01.05
Detaljnom analazimo svih kurseva koji su na raspolaganju naišao sam na Tagai. Marija je zaista divan profesor. Bez obzira na zoom predavanja, interaktivni model predavanja daje osecaj kao da je uzivo u ucionici. Dinamika predavanja je prilagodjena svima. Preporuka svima da probaju prvi nivo. Jednon kad se krene necete moci da odastanete.
Bojan Maksimćuk
Bojan Maksimćuk
2023.01.04
Bojan Maksimćuk, Inženjer mašinstva. Odlučio sam da ću ići u Japan, turistički. Tada sam naišao na ovaj kurs, koji je odličan za početne korake japanskog jezika kao i uvod u njihovu kulturu. Ako se izgubim u Japanu, snaći ću se tako što ću pitati Japance, koji je broj od policije, valjda će oni znati šta dalje da rade. Ovaj kurs mi je pomogao da savladam 2 osnovna pisma japanskog jezika, katakanu i hiraganu, brojanje i par fraza. Pokušao sam samostalno da ga učim, ali je mnogo teško izdvojiti vreme, ovi časovi su mi pomogli u tome da idem "Korak po Korak" u određenom ritmu učenja. Predavanja su veoma interesantna, drže pažnju, završe se za tren... Dostupnost predavača je izvanredna, bilo kada naiđete na nešto interesantno vezano o Japanu i japanskom jeziku ili radite domaći, odgovor dobijate veoma brzo, ako treba, organizuju se i pojedinačne/grupne konsultacije. Ovaj kurs bih preporučio svima kojima se svidi bilo šta o Japanu: kultura, muzika, anime, sport... Pogotovo onima koji žele da putuju, jer malo osnove jezika, bilo koje zemlje, je dobro znati kako biste našli mesto za spavanje i potražili malo hrane i pomoć. Japansko pismo je veoma interesantno i drugačije od ostalih, jer su oni kulturološki vezani za njega. Nemojte se bojati da upišete kurs ako radite u smenama, jer je i to rešeno, nećete zaostajati za ostalim članovima grupe. Hvala Tagai na odličnom kursu, vidimo se u sledećem :)
SnowFallsEveryDay
SnowFallsEveryDay
2022.08.14
Od detinjstva kada sam se zainteresovala za japanski jezik gledajući Digimone i anime produkcijske kuće Gibli, preko filmova i muzike, do 2018.godine, japanski jezik je za mene delovao nesavladivo. Zahvaljujući Mariji i njenom pristupu, sve se promenilo kada sam počela da pohađam kurs japanskog jezika. Prvi kurs nam je približio dva japanska pisma, katakanu i hiraganu, kao i osnove gramatike i japanske kulture. Na drugom kursu smo uz pomoć znanja stečenog na prethodnom, krenuli u svet kanđija i gramatike. Japanski jezik jeste kompleksan i zahteva mnogo vremena i strpljenja, ali uz divnu Mariju i njen pristup sve postaje lakše. Volim kako je uvek spremna da pomogne, da odgovori na sve nedoumice. Svako pitanje, bilo na času, bilo na Viberu, ne samo da je odgovoreno nego i povezano objašnjenjem preko nekih svakodnevnih situacija, i uvek dolazi u paketu sa "Pitaj sve što ti nije jasno.". Uvek se radujem utorku popodne jer znam da me čeka sat ipo rada i učenja sa ljudima koji sa mnom dele ljubav prema Japanu, ljudima sa kojima mi je uvek zabavno da učim i napredujem. Časovi su informativni koliko i zabavni. Sve preporuke. Jelena
Dusan Djokic
Dusan Djokic
2022.08.06
Intro course was spot on, learning Katakana and Hiragana while learning about Japanese culture was great! The tempo is perfect for a busy schedule.
Advertisement
Nemanja
Nemanja
2022.08.04
Savrseno
Milica Pavlovic
Milica Pavlovic
2022.08.04
Odličan kurs i Marija je odličan profesor. Časovi su zanimljivi, podstiču te da se trudiš što više, na zabavan način se usvaja znanje. Takodje Marija je uvek otvorena za konsultacije i voljna je da pomogne oko bilo čega. Tople preporuke
Aleksandar Nikolic
Aleksandar Nikolic
2022.08.02
nevena popovic
nevena popovic
2022.08.02
Skola Tagai je odlično mesto gde možete započeti svoje putovanje kroz japanski jezik i kulturu. Za početne kurseve nije potrebno predznanje. Znanje koje se stiče postepeno je vrlo temeljno, tako da u zavisnosti od motivacije i želje postoji mogućnost pripeme za medjunarno priznate ispite. Na kursevima se mogu dobiti smernice i podrska za dodatna samostalna istraživanja jezika koja ce zadovoljiti prohteve i onih najambicioznijih. Istovremeno, Marija je dostupna za dopunske casove svima koji imaju poteškoće u prelaženju nekog koraka. Tako da iako su kursevi grupni, sami postavljate svoj tempo učenja koji se usaglašen sa radom cele gripe. I najbitniji deo- časovi su jako zabavni! :)
Advertisement
Amel Husika
Amel Husika
2022.08.02
Početni nivo je odličan, profesorica se dosta trudila da svi savladaju gradivo. Katakana i Hiragana se vježbala i usavršavala sa profesoricom, sa dosta poveznica, asocijacija, ilustracija. Ko god želi naučiti japanski, ovo je pravo mjesto za početi.
danilo stojanovic
danilo stojanovic
2022.08.02
Danijela Spasojevic
Danijela Spasojevic
2022.08.02