T-link

t-link.be

T-link Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
16 recensies Geverifieerd
T-link
%title%

%offer%

Recensies ( 16 ) 5.0

Nele Cops
Nele Cops
2024.03.08
Fijne samenwerking met een mooie website als resultaat. Tania denkt mee over mogelijkheden en geeft ook advies over hoe je zelf aanpassingen kan maken op je website. Wat ook een pluspunt was voor mij als beginnende ondernemer, is de mogelijkheid tot gespreide betaling. Dank je wel Tania!
Antwoord van T-link 2024.03.09
Beste Nele, bedankt voor je positieve feedback! Het was ook voor ons een plezier om samen te werken. We zijn blij dat je tevreden bent met het eindresultaat. Groetjes, Tania
Silvia Augusti
Silvia Augusti
2024.03.02
Super tevreden over mijn website www.icommit.be! Het technisch gedeelte van een website is mijn ding niet en dan is het fijn dat het team van T-link je volledig ontzorgd. Er was altijd een heldere communicatie doorheen het volledige proces. Ook na de oplevering kan je met al je vragen altijd op het team rekenen. Een absolute aanrader!
Antwoord van T-link 2024.03.02
Beste Silvia, bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. We staan altijd voor je klaar. Hartelijk dank voor de aanbeveling!
Anneleen De Pau
Anneleen De Pau
2024.02.28
Positief
Professionaliteit
Ontvankelijkheid
Met weinig woorden snapt Tania waar je naartoe wil en zet ze dat om in een prachtige website. Bedankt Tania voor de fijne samenwerking! Anneleen - www.miero.be
Antwoord van T-link 2024.03.02
Beste Anneleen, we zijn blij te horen dat je tevreden bent met de website die we hebben gemaakt! Hartelijk dank voor je mooie woorden. Met vriendelijke groeten.
Ann Lambert
Ann Lambert
2023.11.28
Fijne samenwerking met Tania en haar team. Pragmatische aanpak en een heel mooi resultaat dat uitstraalt waarvoor ik sta
Antwoord van T-link 2023.12.05
Bedankt Ann voor de fijne samenwerking.
Barbara Zuethoff
Barbara Zuethoff
2023.01.30
Tania is heel behulpvaardig en is er echt voor de klant. Ze reageert snel als je een vraag stelt en zorgt er voor dat alles zo snel en goed mogelijk geregeld wordt! Super!
Antwoord van T-link 2023.01.30
Bedankt voor de fijne samenwerking, Barbara!
Jamie Ellison
Jamie Ellison
2022.08.25
Zeer behulpzaam, denkt mee met alles en geeft heel veel tips denkt mee met je wensen!
Antwoord van T-link 2022.08.25
Super bedankt Jamie voor de fijne review!
Femke
Femke
2022.07.25
Tania is een krak in Webdesign! Haar customer service is excellent. Geen vraag is voor haar te veel. Ik werk erg graag samen met Tania van ProjecTan.
Antwoord van T-link 2022.07.25
Hey Femke, Super bedankt voor de mooie review. Altijd bereid om je te helpen hé. Klanten als jij, die af en toe met een "uitdagende" vraag komen, is altijd boeiend om met samen te werken. Groetjes, Tania
Elke Caluwaert
Elke Caluwaert
2022.07.11
Tania maakte voor ons onze nieuwe website/webshop. Zéér tevreden van het resultaat en heel fijn om met haar samen te werken! Ze denkt mee en stemde regelmatig met ons af zodat het helemaal is geworden hoe wij het wouden :-)
Antwoord van T-link 2022.07.11
Bedankt voor de fijne samenwerking. Leuk dat er ook meteen resultaat is van de nieuwe webshop en nog meer mensen kunnen genieten van jullie heerlijke champagnes!
An Houben
An Houben
2022.07.11
Goed advies, fijne samenwerking, oog voor detail. Onze klanten vinden onze website mooi en duidelijk! Meer moet dat niet zijn ;-)
Antwoord van T-link 2022.07.11
Super bedankt voor de leuke samenwerking! Ik heb ondertussen ook veel bij geleerd over de fruitteelt :-)
B Demullier
B Demullier
2022.04.11
Ik had mijn website zelf opgebouwd, maar ik zat vast. Tania heeft mij super snel en goed geholpen! Wat mij dagen had gekost deed zij in een paar uur. Heel tevreden met de service!
Antwoord van T-link 2022.04.12
Fijn dat ik je snel kon helpen. Veel succes met de lancering van je webshop!
Fem Verzelen
Fem Verzelen
2022.02.07
lore ceulemans
lore ceulemans
2021.11.05
Enorm goede dienstverlening! Altijd snel opgelost als er problemen zijn, enorm goede communicatie en vooral aangenaam persoon om mee samen te werken. Ik werkte met ProjecTan samen voor de uitbouw van mijn nieuwe website en webshop en ik ben er zeer tevreden over. Aanrader!
Antwoord van T-link 2021.11.07
Bedankt Lore voor de fijne samenwerking. Veel succes met je webshop!
Nathalie Grietens
Nathalie Grietens
2021.11.04
Tania heeft mij super goed geholpen met het oplossen van enkele problemen op mijn website. Ze heeft ook mijn website klaar gezet voor het lanceren van mijn online cursus. Zonder haar hulp zou mijn website nooit op tijd klaar geraakt zijn.
Antwoord van T-link 2021.11.04
Bedankt Nathalie, het was superfijn samenwerken met je. Heel veel succes met de lancering van je online cursus.
Eva Hoste
Eva Hoste
2021.03.08
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
Met 0 ervaring in het opstarten van een webshop ben ik de uitdaging gestart en wat is het een avontuur. Tania was daar van in het begin bij om de hand te reiken indien er hulp nodig was. En uiteindelijk heb ik de hulp van Tania zeer goed kunnen gebruiken. Via een coaching sessie, heeft Tania samen met mij gekeken wat ik graag wou realiseren met mijn website en waar het foutliep. Je kan maar zoveel tutorials inlezen en bekijken tot je door de bomen, het bos niet meer ziet. Tania geeft heldere uitleg en zoekt samen met jou naar een oplossing. Dankzij ProjecTan ben ik weer een stap dichter bij het realiseren van mijn droom. Dankje Tania voor de hulp en je engelengeduld!
Antwoord van T-link 2021.03.08
Graag gedaan Eva!
Odile Desbeck
Odile Desbeck
2020.06.23
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
Je website/administratie is in veilige handen. Het is aangenaam en makkelijk werken met Tania. Aanrader!
Antwoord van T-link 2020.06.24
Suoer bedankt voor de fijne samenwerking!
Jessica Berden
Jessica Berden
2020.06.05
Positief
Professionaliteit
Waarde
Ik werk nu sinds enkele maanden samen met ProjecTan voor een deel van mijn administratie. Ze heeft taken overgenomen waar ik zelf te weinig tijd voor had en ook helemaal niet graag deed. Op deze manier kan ik me focussen op datgene waarvoor ik zelf écht zelfstandige ben geworden. Intussen wordt er ook aan mijn website gewerkt, want deze was aan vervanging toe. Ook hierover niets dan lof! Bedankt, Tania!
Antwoord van T-link 2020.06.05
Bedankt! Altijd fijn om drukke zelfstandigen te kunnen ontlasten, zodat ze zich op hun core business kunnen focussen.