Szukamy Wody

Szukamy Wody Opinie

Opinie Doskonały
4.5
72 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (72)
Jacek Specht
Jacek Specht
2024.02.22
Szczere podejście do zlecenia wszystko wykonane fachowo i rzetelnie Panowie wkładają serce w swoją pracę polecam Szczerze
Odpowiedz z Szukamy Wody 2024.02.26
Wielkie dzięki !
Przemek Werner
Przemek Werner
2024.02.22
Pełen profesjonalizm. Zlecenie wykonane bardzo dobrze. Polecam na przyszłość
Odpowiedz z Szukamy Wody 2024.02.23
Dziękujemy
Bożena Wawak
Bożena Wawak
2023.12.22
Polecam firmę. Solidna fachwa robota.
Odpowiedz z Szukamy Wody 2023.12.23
Dziękujemy
Kamil Chwierut
Kamil Chwierut
2023.12.22
Chłopaki wiedzą co robią! Polecam
Odpowiedz z Szukamy Wody 2023.12.23
Dziękujemy
Ewelina Stoch
Ewelina Stoch
2023.12.22
Bardzo polecam usługi firmy Aquawiert studnia wykonana przez ekipę w zeszłym roku funkcjonuje bez zarzutów woda jest krystaliczna i bardzo dobrej jakości pozdrawiam serdecznie całą ekipę, jesteście najlepsi dzięki jeszcze raz.
Odpowiedz z Szukamy Wody 2023.12.22
Dziękujemy i polecamy się 😊🎅🏻
Marcin Krzemiński
Marcin Krzemiński
2023.12.22
Bardzo profesjonalne podejście do zlecenia, wszystko zrobione sprawnie i dokładnie,w mojej ocenie panowie wykonali wszelkie prace od odwiertu aż po zabezpieczenie studni perfekcyjnie. Jestem zadowolony z usług firmy i szczerze polecam bo ekipa naprawdę oddana sprawie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
Odpowiedz z Szukamy Wody 2023.12.22
Dziękujemy i polecamy się
Przemysław Wawak
Przemysław Wawak
2023.12.22
Polecam usługi tej firmy. Profesjonalnie w terminie zgodnie z ustaleniami i oczekiwaniami wykonana robota. Fachowcy w tej dziedzinie 👍
Odpowiedz z Szukamy Wody 2023.12.22
Dziękujemy i polecamy się
Mikołaj Złoty
Mikołaj Złoty
2023.11.22
Praca na poziomie naprawdę mega dobrze wszystko wykonane oraz w tak krótkim czasie
Odpowiedz z Szukamy Wody 2023.11.24
Dziękujemy
Wika Czulakkk
Wika Czulakkk
2023.11.09
Firma na medal ☺️
Odpowiedz z Szukamy Wody 2023.11.09
Dziękujemy :)
Patryk Janowski
Patryk Janowski
2023.10.06
Jak najbardziej mogę polecić tą firmę.
Odpowiedz z Szukamy Wody 2023.10.07
Dziękujemy
Mateusz Dubiel
Mateusz Dubiel
2023.10.05
Godni polecenia
Odpowiedz z Szukamy Wody 2023.10.06
Dziękujemy
Zibi Majdak
Zibi Majdak
2023.10.04
Zdecydowanie polecam! Pełen profesjonalizm, terminowość i bardzo dobre podejście do klienta. Własciciel bardzo miły, pomocny z dużą wiedzą. Ekipa wykonująca odwiert - super umiejętności mimo trudnego terenu. Duża wiedza pełna kultura. Jak bedzie okazja na pewno skorzystam ponownie i polecam każdemu.
Odpowiedz z Szukamy Wody 2023.10.04
Dziekujemy 🙂
Krzysztof Ciach
Krzysztof Ciach
2023.10.03
Zdecydowanie polecam, firma wywiązała się ze swojego zlecenia w czasie.
Odpowiedz z Szukamy Wody 2023.10.04
Dziękujemy🙂
Michał Szafran
Michał Szafran
2023.10.02
Widać, że w tej firmie pracują sami specjaliści. Bardzo fachowe podejście.
Odpowiedz z Szukamy Wody 2023.10.04
Dziękujemy🙂
Bartłomiej Kempa
Bartłomiej Kempa
2023.09.25
Skorzystałem z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolony. Wszystko przebiegło zgodnie z planem, a terminy były ściśle przestrzegane. Serdecznie polecam!
Odpowiedz z Szukamy Wody 2023.10.04
Dziękujemy🙂
Oliwia Misiewicz
Oliwia Misiewicz
2023.09.22
Zdecydowanie polecam. Profesjonalna obsługa, nowoczesny sprzęt i przystępne ceny.
Odpowiedz z Szukamy Wody 2023.10.04
Dziękujemy🙂
Iwona Parszywka
Iwona Parszywka
2023.08.24
Szkoda czasu i nerwów...
Odpowiedz z Szukamy Wody 2023.08.25
Nie znamy klienta o tych danych personalnych…
Małgorzata Kozłowska
Małgorzata Kozłowska
2023.08.06
To naprawdę fajne miejsce dla psów, które lubią się wybiegać. Z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce.
Odpowiedz z Szukamy Wody 2023.10.06
Dziękujemy 😀
Antoni Adamczak
Antoni Adamczak
2023.08.03
Chociaż musiałem trochę poczekać na ekipę, to kiedy już przyszli, zajęli się wszystkim szybko i sprawnie. Wiercenie i przyłącza do domu, wszystko działa bez zarzutu po pół roku użytkowania. Zdecydowanie polecam tę firmę.
Odpowiedz z Szukamy Wody 2023.08.03
🤝🙂
Hubert Cieplik
Hubert Cieplik
2023.07.25
Firma ma bardzo profesjonalne podejście do swojej pracy. Szybko zrealizowali zlecenie, zgodnie z umową. Zdecydowanie polecam - to prawdziwi specjaliści w swoim fachu.
Odpowiedz z Szukamy Wody 2023.07.25
🤝