szpital medikor Reviews

szpital medikor Reviews

4.1

Good - based on 179 reviews

szpital.medikor.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (179)
Karolina Nieć
Karolina Nieć
2024-02-19
Zacznę od tego że po porodzie i podczas pobytu na oddziale, nikt(!) nie poinformował mnie ani męża że córka miała ZŁAMANY OBOJCZYK przy porodzie! Przy wypisie zero informacji. Dowiedzieliśmy się tydzień po porodzie, po przeczytaniu wypisu ( pierwsze dziecko, nowa sytuacja, kto myśli żeby zaraz po wyjściu czytać kartę wypisu?) Przez brak tej informacji nie byliśmy aż tak ostrożni i dziecko płakało podczas podstawowych czynności. Wizyty u lekarzy, fizjoterapeuty i wiele stresu, mogło się obejść bez tego, wystarczyło po prostu powiedzieć że to nic groźnego i poinstruować jak postępować z maluszkiem. Rodziłam we wrześniu tamtego roku, do szpitala trafiłam w nocy po odejściu wód, pani położna która była na zmianie zaglądała na salę od wielkiego dzwona. Mąż widząc mój ból, spytał czy jest możliwe podanie znieczulenia, pani oburzona, mówiła, że to zatrzyma akcje porodu, nie wytłumaczyła spokojnie, mówiła z podniesionym głosem, dopiero anastazjolog nam to na spokojnie wytłumaczył. Rano przyszła nowa zmiana, położna bardziej pomocna, dostałam znieczulenie ale poród się przedłużał i panie komentowały że pierworodka to dlatego nie umie przeć (bardzo dużo uszczypliwych komentarzy) Pobyt na oddziale po porodzie byl znacznie lepszy. Sale czyste, jedzenie smaczne i panie pomocne.
Ania C
Ania C
2024-02-10
Nie polecam . Nie wyobrażałam sobie nigdy że tak można źle traktować kobietę rodząca pierwsze dziecko , na porodówce dotkliwe i zbędne komentarze , docinki w stronę męża , zero jakiejkolwiek pomocy ze strony położnych (całe szczęście że był przy mnie mąż i to bardzo nie podobało się pani położnej że mi pomaga ) , ogólnie MASAKRA. Poród miał być naturalny męczyłam się 12 godzin że skurczami po czym przy 9 cm rozwarcia pani doktor z położna stwierdziły że cięcie cesarskie będzie najlepszym wyjściem ( już nie wspominając o źle wykonanym znieczuleniu i w jakim otoczeniu było wykonane ) a prawda była taka że nie chciało im się męczyć ze mną bo kończyły zmianę . W drodze na blok operacyjny znowu były dotkliwe komentarze pani położnej dot. mojego wzrostu , mojego brzucha i mojej decyzji o naturalnym porodzie . Biorąc pod uwagę całokształt to Pani położnej i Pani doktor od początku do końca bardzo nie pasowało że zjawiłam się tam . Szczerze nie polecam tego szpitala !
Kinga Dzięciołowska-Stojowska
Kinga Dzięciołowska-Stojowska
2024-02-07
zazwyczaj nie dzielę się opiniami, ale dla tego szpitala zrobię wyjątek, bo na to naprawdę zasługuje. rodziłam we wrześniu 2022. był to mój pierwszy porod. szczególne podziękowania dla Pana Doktora Gorycy, Mazgaja oraz Pani Doktor Pawlak. dzięki Wam mam dziś pięknego, zdrowego, prawie półtorarocznego zbója. będę Wam za to wdzięczna całe życie. położne laktacyjne cudowne, wspierające. w ogóle personel na wielkie 5+, nie chcąc pominąć nikogo, poczynając od Pani od cateringu, Pań salowych, na pielęgniarkach/położnych i lekarzach kończąc. do tego w drugiej dobie Pani neurologopeda po konsultacji wykonała zabieg podcięcia wędzidełka i pokazała pielęgnację po zabiegu. oszczędziło nam to chodzenia po specjalistach w późniejszym czasie. dziękuję też Pani Anestezjolog i wszystkim obecnym przy cc. nie było łatwo z drobnej dziewczyny wyciągnąć bardzo duże dziecko. ;) niewiele z tego pamiętam, jedyne co, to moje przerażenie, ale też Wasze wsparcie oraz dobre słowo, tak bardzo mi wtedy potrzebne. robicie wszyscy kapitalną robotę.
Ula Jeremenko
Ula Jeremenko
2024-01-30
Chciałam serdecznie podziękować wszystkim cudownym Paniom za pomoc,cierpliwość i życzliwość od przekroczenia progu aż do wyjścia, opiekę po cc nie mogłam sobie inaczej wyobrazić.Panie pielęgniarki jak również położne spieszyły z pomocą panie od laktacji pomagają na każdym kroku wszelkie badania wykonane u noworodka pod każdym kątem . Polecam z całego serca i dziękuję serdecznie za to że moja córcia i ja byłyśmy zaopiekowane na najwyższym poziomie ❤️
SysiekW 95
SysiekW 95
2024-01-30
Mialam planowane CC 19.12.23r. Od przyjęcia po wypis czułam się tam super . Na bloku operacyjnym super atmosfera, na sali miałam przesympatyczna młodą położną która mimo tego że był przy mnie mąż to pomagała nam przy pierwszym prysznicu . Natomiast w drugiej dobie przyszła położna blond włosy do ramion (ponoć każdy zna tą wredna pania) która jest człowiekiem bez empatii . Wredna , bezczelna i chamska . Psuje opinie całego szpitala . Wkoncu trafi kosa na kamiec i ktoś ją piękne zmiesza z błotem. Mi to akurat było obojętnie więc później po prostu ja ignorowałam jak się czepiała to traktowałam ją jak powietrze . Ale poza tym osobnikiem szpital na 5+! Ps. Właśnie się dowiedziałam że polozna ma na imię Alicją. Niech derykcja zajmie się ta panią.
Reply from szpital medikor 2024-01-30
Dziękujemy za piękną opinię! Dyrekcja już się zajmuje ;-D
Agata Zięć
Agata Zięć
2024-01-29
ula wiatr
ula wiatr
2024-01-25
Bardzo miłe zaskoczenie. Byłam na operacji. Już od samego progu byłam bardzo pozytywnie zaskoczona. Przy przyjęciu na izbie powitała mnie bardzo sympatyczna Pani położna. Przeprowadziła bardzo szczegółowy wywiad. Ku mojem zaskoczeniu zostałam zapytana o rodzaj diety jaki stosuje(można sobie wybrać). Lekarz, który przeprowadzał badanie przed przyjęciem bardzo konkretny, szczegółowo wszystko tłumaczył. (Tak, tam tam są tylko tacy lekarze ) Na samym oddziale bardzo dobra opieka. Przed operacja i po. Kobiety jeżeli czeka Was jakiś zabieg, poród a nie wiecie gdzie iść to zdecydowanie celujcie tam !!
Natalia Zk
Natalia Zk
2024-01-25
Zastanawiam się skąd te wszystkie dobre opinie o tym szpitalu... Po przyjściu do szpitala nie wiedziałam co i jak. Za każde zadane pytanie Pani odpowiadała z pretensjami i gniewem. Sam blok operacyjny gdzie miałam CC wspominam dobrze, niestety po przewiezieniu na salę nie było już tak kolorowo... Położne chamskie, nerwowe. O przeciwbólowe musiałam wręcz błagać. Momentu pionizacji nie będę wspominać. Płakać się chce jak sobie przypomnę, co wtedy usłyszałam. Zero empatii. Zero pomocy. Na dniach otwartych wszystko wyglądało pięknie i kolorowo. Zaufałam wam i niestety bardzo się zawiodłam...
Anna Banas
Anna Banas
2024-01-24
Pomimo tego, że poród był dla mnie trudny, wspominam ten czas jako najpiękniejszy dzień w moim życiu, a dzięki profesjonalnej opiece i fantastycznemu wsparciu, z pełnym zaufaniem oraz radością urodziła bym tam jeszcze raz. Wspaniała opieka pod każdym kątem, znakomite warunki podczas ciąży, porodu i połogu... jednym słowem wszystko czego potrzeba, żeby ze spokojem i w cudownej atmosferze powitać swoje maleństwo. Polecam z całego serca!
Beata W
Beata W
2024-01-23
Polecam. Miły personel, bardzo pomocny. Lekarze mili wszystko tłumaczą. Bardzo dobra opieka.
Michal Paluch
Michal Paluch
2024-01-17
Karolina
Karolina
2024-01-11
Nie polecam. Położne nie mile, wszystko robią z wielką łaska i traktują człowieka z góry. Kobieta po cc nie może nawet liczyć na pomoc przy dziecku.Jak prosiłam o kroplówkę bo bardzo źle się czułam to dostałam 2 tabletki przeciwbolowe. Ogólnie czułam się tam bardzo zle.
Natalia Sentysz
Natalia Sentysz
2023-12-23
Filip
Filip
2023-12-12
Bardzo polecamy wraz z narzeczoną szpital, w grudniu po przez cesarskie cięcie urodził nam się piękny syn. Byliśmy 3 dni w szpitalu, skorzystaliśmy z pokoju rodzinnego, był to strzał w 10! Bardzo ciepło nas przyjęto, CC przebiegło sprawnie i bez komplikacji. Przez pierwsze chwile z naszym synem czuliśmy się bardzo zaopiekowani. W Mikołajki odwiedził oddział nawet sam Mikołaj o wręczył prezenty 😊
Olga
Olga
2023-12-04
Nie wiem skąd te dobre opinie odnośnie CC w tym szpitalu. Może ja trafiłam źle,może to przez to, że nie było planowane. Ale w moim przypadku mąż nie mógł kangurować córeczki, w ogóle ledwo wyprosił możliwość zobaczenia nas po operacji. Ja też nie miałam zapewnionego kontaktu skóra do skóry. Podczas samej operacji ja płakałam na stole, a personel rozmawiał o urlopach i teściowych. Przy próbie pionizacji byłam tak okropnie potraktowana, że do dzisiaj nie mogę uwierzyć, że tak zachowują się położne. Nie wiem ile potrwa pogodzenie mi się z tym jak wyglądał mój pierwszy poród, było to okropne doświadczenie.
Gabrysia
Gabrysia
2023-11-27
Z całego serca polecam szpital medikor . Cudowny personel, super opieka i pyszne jedzenie. Miałam okazję rodzić tam niedawno pierwsze dziecko, poród mimo komplikacji był świetnie poprowadzony, chociaż był ciężki było to niesamowite przeżycie dzięki panującej atmosferze w szpitalu oraz możliwość porodu rodzinnego ❤️ zdecydowaliśmy się z mężem na pokój rodzinny i to była najlepsza decyzja. Dzięki pokojowi mogliśmy przeżyć te chwile z naszym synkiem jak w domu, w trójkę docenialiśmy pierwsze dni na świecie naszego dziecka których nie da się nadrobić. Dziękujemy bardzo Pani Paulinie za możliwość skorzystania z oferty szpitala oraz za zadbanie o najmniejszy szczegół ❤️
Reply from szpital medikor 2023-11-27
Serdecznie dziękujemy za takie miłe słowa. Pani Paulina pozdrawia.
Madziaa
Madziaa
2023-11-26
Katarzyna Głąb
Katarzyna Głąb
2023-11-22
Wykwalifikowana opieka, przemiły i pomocny personel ❤
Artur Patrycja
Artur Patrycja
2023-11-10
Serdecznie polecamy szpital medikor .Szczególnie Panią Angelikę która nacinała małej wędzidełko i bardzo dokładnie pokazała jak ćwiczyć w domu po zabiegu. 🥰 pozdrawiamy
Reply from szpital medikor 2023-11-13
Dziękujemy za opinię.
Faustyna Szura
Faustyna Szura
2023-11-09
Jestem bardzo wdzieczna za przeprowadzenie cc w bardzo milej i sympatycznej atmosferze.bardzo dobrze wspominam ten czas.czułam sie bardzo zaopiekowana przez Panie na bloku.o wszystkim bylam informowana krok po kroku.wszystko sprawnie dokladnie.Podziekowanie szczegolne dla dr.Dynda za prowadzenie ciazy i cc.
Reply from szpital medikor 2023-11-15
Dziękujemy za ciepłe słowa.