Kancelaria Radcy Prawnego Jarosław Szczechowicz Reviews

Kancelaria Radcy Prawnego Jarosław Szczechowicz Reviews

4.9

Excellent - based on 88 reviews

szczechowicz.com.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (66)
Kalor Karton
Kalor Karton
2021-07-26
Positive
Professionalism
Quality
Value
Szczerze polecam Kancelarię. Podczas porady prawnej Pan mecenas bardzo przystępnie wyjaśnił mi moją sytuację oraz poradził co mogę w tej sytuacji zrobić.
Advertisement
Mateusz Pluta
Mateusz Pluta
2021-07-23
Szczerze polecam tą kancelarię. Najbardziej podoba mi się zaangażowanie i indywidualne podejście do klienta.
mysiur
mysiur
2021-07-23
Positive
Professionalism
Quality
Serdecznie polecam usługi Kancelarii. Profesjonalna obsługa i rzetelne zainteresowanie się sprawą
Hania Herbst
Hania Herbst
2021-07-17
Polecam kancelarię! 100% profesjonalizmu, dobry i rzeczowy kontakt z klientem. Jestem bardzo zadowolona z usług, zwłaszcza pani mecenas!
Maria Krzykowska
Maria Krzykowska
2021-05-28
Z przyjemnością polecam kancelarię Pana mec Szczechowicza za rzetelne zajęcie się moją sprawą pomimo różnych perturbacji/urzędy skarbowe i covid/oraz niewygorowane ceny.Przyjemnie się pracuje z profesjonalistami.
Advertisement
Artur “Artus13”
Artur “Artus13”
2021-05-19
Profesjonalna obsługa klienta , jeśli masz jakieś problemy prawne , życiowe komplikacje lub inne kłopoty , gorąco polecam , konkretne konsultacje bez naciągania , jasno , rzeczowo i na temat . Ceny przystępne i adekwatne do zaangażowania - uczciwe . Serdecznie dziękuję Mecenasowi i załodze za zaangażowanie w mojej trudnej sprawie.
Andrzej Maj
Andrzej Maj
2021-05-12
Jacek Mieloszyk
Jacek Mieloszyk
2021-05-09
Kancelaria Pana mecenasa Jarosław Szczechowicz wykazała się profesjonalizmem i znajomością realiów prawnych. Otrzymałem profesjonalną, kompleksową pomoc w przygotowaniu i poprowadzeniu trudnej sprawę z bardzo dobrym efektem. Dziękuję i polecam.
ewa miklosz
ewa miklosz
2021-04-13
Z całego serca polecam. Niezwykle profesjonalne a jednocześnie życzliwe i "ludzkie" podejście do klienta. Bardzo dziękuję za masę włożonej pracy oraz ogrom cierpliwości dla mojej sprawy.
Advertisement
Anna Joanna
Anna Joanna
2021-03-13
Namiar otrzymałam z polecenia i polecam dalej. Warto umówić się chociażby po poradę prawną do Pana Mecenasa w swojej sprawie. To nieduży koszt, a rozmowa jest bardzo rzeczowa i konkretna. Dzięki tej Kancelarii moja sprawa rozwodowa zakończyła się już na pierwszej rozprawie, zaś apelacja została oddalona. Pan Mecenas był świetnie przygotowany i znał wszystkie aspekty sprawy. Osobiście pojawiał się na każdej rozprawie, co jest bardzo ważne zważywszy na jego ogromną wiedzę i doświadczenie. Pełny profesjonalizm i bardzo wysoka jakość usług, przy zachowaniu cen rynkowych. Zdecydowanie polecam.
Jagoda Zakrzewska
Jagoda Zakrzewska
2021-03-10
Profesjonalna i rzetelna obsługa spraw, kompetencje i duże doświadczeniem Pana Mecenasa gwarantują najlepszą obsługę spraw. Polecam z całego serca Kancelarię Pana Szczechowicza
Teresa Goś
Teresa Goś
2021-03-08
Radca prawny jest profesjonalistą, bardzo dobry kontakt telefoniczny jak również drogą mailową,Sprawę doprowadza do końca i walczy sprawiedliwie, cena nie wygórowana co do skomplikowanej sprawy sądowej , ogólnie bardzo gorąco polecam kancelarię .
Emilia Nowocińska
Emilia Nowocińska
2021-01-29
Profesjonalizm i zaangażowanie.Kancelaria godna polecenia w 100%
Advertisement
Danuta Sowińska
Danuta Sowińska
2020-10-21
Wielkie uznanie i szacunek dla pracy Pana Mecenasa. Profesjonalista, rzetelny, o ogromnej wiedzy i dużym zaangażowaniu. Bardzo dobry kontrakt z Panem Mecenasem i kancelarią.
Bodoruddoza Rana
Bodoruddoza Rana
2020-10-19
Wojska polskiego 38d 18-500 kolno BD STAR KEBAB
Sebastian Sowiński
Sebastian Sowiński
2020-10-19
Barzdo polecam kancelarię! profesjonalna, rzeczowa i kompetentna porada, dbałość o klienta oraz co najważniejsze - skuteczność.
Pawel Styczen
Pawel Styczen
2020-10-09
Pełen profesjonalizm.
Advertisement
Kebab House
Kebab House
2020-10-08
Grzegorz Pysera
Grzegorz Pysera
2020-09-17
Długo szukaliśmy pomocy prawnej do sprawy, z którą nie radził sobie nasz poprzedni adwokat. Sprawa przybrała po tej zmianie zupełnie inny obrót i zakończyła się dla nas korzystnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z całości współpracy, radca prawny godny polecenia, kompetentny ale przede wszystkim skuteczny. Polecam!!!
Iza Cześć
Iza Cześć
2020-09-12
Szukając pomocy prawnej trafiłam do Mecenasa Jarosława Szczechowicza. Szczerze polecam kancelarię, jest to wspaniały zespół, który wyróżnia się szeroko fachową wiedzą, profesionalnym podejściem , rzetelnością, wrażliwością, pełnym zaangażowaniem, bardzo dobrym kontaktem. Kancelaria godna polecenia. Dziękuję za pomoc.