Syners s. r. o.

syners.sk

Syners s. r. o. Reviews

Excellent rating
5.0
33 reviews Verified
Syners s. r. o.
%title%

%offer%

Reviews ( 33 ) 5.0

Gabriela Krizanova
Gabriela Krizanova
2024.05.14
Skvelý, profesionálny prístup a tiež kvalitné poradenstvo. Montáž prebehla veľmi efektívne, oceňujem slušnosť a profesionalitu pracovníkov z firmy Syners. Odporúčam.
Advertisement
Anna Selecka
Anna Selecka
2024.05.11
Už v roku 2016 nám bolo namontované TČ p. Synovcom. Problémov s TČ Atlantis za celý čas prevádzky bolo málo, ale pokiaľ boli, vždy sme sa stretli s profesionálnym a ústretovým riešením situácie násobenou ochotou, ľudskosťou, trpezlivosťou a empatiou.
Juraj Šlesar
Juraj Šlesar
2024.05.09
Poradili si aj s náročným vrtom cez panel so železom. Pracovali čisto a kvalitne. Už sa tešíme na trópy, kedy klimatizáciu vyskúšame v praxi :-)
Ján Tomandl
Ján Tomandl
2024.04.19
Odporúčam túto firmu. Rýchle a bezproblémové jednanie, poradia, skonzultujú. Objednal som si montáž klimatizácie. Všetko bez problémov.
Milan Fides
Milan Fides
2024.04.16
Túto spoločnosť môžem odporučiť. Rýchle jednanie, ústretovosť, poradenstvo. Kúpou produktu samozrejme spolupráca nekončí.
Advertisement
Zuzana Danielová
Zuzana Danielová
2024.04.09
Sme spokojní s prístupom pracovníkov firmy Syners. Montáž klimatizácie bola rýchla, pracovníci ústretoví. Ďakujeme
erik stupka
erik stupka
2024.03.18
Mne vyšla firma Syners konkrétne p.Synovec maximálne v ústrety, zabezpečil rýchlu montáž a na tepelné čerpadlo Daikin mi dal najlepšiu cenu zo všetkých ponúk, ktoré som mal. V neposlednom rade, je to skvelý a ľudský človek. Veľká spokojnosť!
Miťo Bodnár
Miťo Bodnár
2024.03.15
S firmou Syners mám dlhoročne skúsenosti a môžem iba odporučiť. Profesionálny pristup, skvelí odborníci.Okamžite reakcie v prípade potreby servisu,trpezlivý a za normálne ceny.
Patrik Pálfi
Patrik Pálfi
2024.03.15
V januari 2024 mi tito pani zo syners s.r.o instalovali fotovoltiku a tepelko 8kw. Dlhsi cas sa mi nedarilo najst nejaku firmu/partiu co by to spravili na komplet. Dohodli sme sa este v decembri a v polke januara uz mi to vsetko bezalo. Pomohli mi aj s dotaciou aj s vybavenim papierovaciek na pripojenie virtualnej baterie. Dokonca mi vyhoveli v nejakych specifickych poziadavkach ci pri tepelnom cerpadle ako aj pri fotovoltike. Od 10.3 mi bezi fotovoltika naplno aj s virtualnou bateriou od VSE Takyto flexibilny by mohli byt vsetci. Dokonca VSE mi vraveli ze ak by som si dal fotovoltiku cez nich tak cca 6mesiacov by to trvalo cele. + nejake € navyse Vdaka :)
Advertisement
Lucia Žilková
Lucia Žilková
2024.03.12
Ďakujeme za profesionálny a ľudský prístup, ochotu všetko vysvetliť. Montáž klimatizácia do dvoch miestností prebehla hladko, určite odporúčame všetkými desiatimi.
Matej Knapo
Matej Knapo
2024.03.07
Odporúčam využiť služby fa.Syners s.r.o. pri montáži klímy Vynikajúci prístup, ochota a profesionalita pracovníkov. Super komunikácia pri konzultáciách.
viktor groman
viktor groman
2024.03.01
Ďakujem celému montážnemu tímu za rýchlu a precíznu prácu. Určite odporúčam využiť ich služby pri montáži klimatizácie.
Marcel
Marcel
2024.02.07
Vrelo mozem len odporucit. Ci po technickej stranke alebo po komunikacii cez telefon-mail. Bolo mi montovane TČ atlantic 3 dni do zadu. Vybavenie dotacii, podpora cez telefon a vela vela vyhod ktore tato firma ponuka. Dakujem 🙏
Advertisement
Eva Krupová
Eva Krupová
2024.01.30
Spokojnosť po všetkých stránkach, perfektný prístup, férová cenová ponuka, profesionálna montáž, vrelo odporúčam.
Lukáš P.
Lukáš P.
2023.12.30
Perfektný prístup, super poradenstvo a aj realizácia. Ďakujeme.
Tomáš Jakubik
Tomáš Jakubik
2023.12.10
Veľká spokojnosť ako s firmou tak s tepelným čerpadlom.
Bea Falke
Bea Falke
2023.11.24
Mimoriadne spokojná.
Advertisement
Frantisek Malovec
Frantisek Malovec
2023.11.23
Velmi spokojny najma s pristupom, ochotou poradit, trpezlivo odpovedat na otazky, snahou usetrit zakaznikovi peniaze kde to bolo mozne. Chlapci zo Syners nam dodali a namontovali teplene cerpadlo, spravili pripravu na klimu.
Julo Baláž
Julo Baláž
2023.11.17
Vyborna spolupraca, kupoval som do novostavby tepelne cerpadlo Atlantic, funguje spolahlivo. Planujem cez Syners aj klimatizacie. Komunikacia vzdy profesionalna, ochota pomoct. Drzim Vam palce.
Robert Honz
Robert Honz
2023.11.16
Pridávam sa k zástupu spokojných zákazníkov spoločnosti Syners. Dovoľujem si vysloviť obrovskú pochvalu za ich prácu pri inštalácii tepelného čerpadla Atlantic Loria 10 kW. Od prvotného kontaktu, po ukončenie inštalácie neubehol ani mesiac. Obhliadka, vypracovanie cenovej ponuky ako aj samotné inštalačné práce boli vykonané na vysokej profesionálnej úrovni. Všetky informácie mi boli poskytované jasne a zrozumiteľne a následne aj práce boli realizované v zmysle predbežnej ponuky. Inštalácia TP bola vykonaná v septembri 2023 a teraz s príchodom chladných dní mi už zariadenie vyrába príjemné teplo pre môj dom. Doporučujem budúcim zákazníkom, aby sa z dôverou obrátili na profesionálny tím spoločnosti Syners. Môžete si byť istí, že všetky Vaše požiadavky ohľadom kúrenia, ale aj chladenia budú vyriešené a zrealizované k Vašej spokojnosti.