Sundhed+

sundhedplus.dk

Sundhed+ Anmeldelser

Fremragende bedømmelse
4.8
710 anmeldelser Verificeret
Sundhed+
%title%

%offer%

Anmeldelser ( 199 ) 4.8

Teddy Witzansky
Teddy Witzansky
2024.05.17
Utroligt som de kan hjælpe. De har tid til kunden, er behagelige at snakke med og gør, for kunden, uventede positive ting som kunden kan nyde godt af.
Lena bergvith johnsen
Lena bergvith johnsen
2024.04.19
Kan alle få en sundhedplus kredit hos tandlægerne
Morten F. Jacobsen
Morten F. Jacobsen
2023.10.24
Dårlig oplevelse jeg fik ikke hjælpe da de skrev mit betalings kort var spæret så fik jeg et link hvor jeg skulle opdatere mit nye kort og da jeg fik opdateret det nye kort så skrev jeg til dem at nu er det skiftet. Så hørte jeg ikke mere fra dem i lang tid og så fik jeg et brev om at jeg var røget over til Gothia virkelig dårlig Service at de ikke skriver til mig at de en advarsel 🤨
Frederikke McIntee
Frederikke McIntee
2023.10.16
Yderst hjælpfuld kundeservice, med hurtigt svar.
Svar fra Sundhed+ 2023.10.19
Hej Frederikke, Tak for din positive feedback! Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores kundeservice. Venlig hilsen Mathias | Team Sundhed+
Ahmed julian
Ahmed julian
2023.04.13
Svindler og bidrager, denti og smily har taget folks penge og gemt mens de mener, at de givet hele beløbet til smily uden at nogen former for beviser eller dokumentation!!!
Jonas Malmer
Jonas Malmer
2023.03.25
dem der sidder og skriver mails kan ikke engang dansk. mail med stavefejl og forkert grammatik er en joke når de prøver at hive penge fra folk.
Nana Albakone
Nana Albakone
2021.08.16