Studio Shine Reviews

Studio Shine Reviews

4.9

Excellent - based on 31 reviews

studioshine.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (31)
catharina molen
catharina molen
2021-12-15
Advertisement
Jessica de Jong
Jessica de Jong
2021-10-27
Chantal Oostindien
Chantal Oostindien
2021-10-13
Heerlijk genoten!! Ik kom hier zeker terug
Marieke Van der meer
Marieke Van der meer
2021-10-13
Heerlijke ontspannen duo gezitchtsmassage gehad was echt genieten goede serene sfeer echt een aanrader
Fenja van Braam
Fenja van Braam
2021-09-29
Genoten van het warmte ontvangst en een heerlijke ontspannende massage gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!
Advertisement
mitchel J
mitchel J
2021-09-11
bij aankomst krijg je een vriendelijk warm welkom van de Dame, de salon is lekker knus met een heerlijke rustgevende sfeer ook de muziek is ontspannend. Ik heb genoten van de massage was echt top! gewoon een hele fijne massage salon om heen te gaan aanrader!
Frits Meerts
Frits Meerts
2021-08-24
Manouk Uittenbogaard
Manouk Uittenbogaard
2021-08-10
Romana Cabri
Romana Cabri
2021-08-03
Advertisement
Tiny Ceelie
Tiny Ceelie
2021-08-03
Mijn stress was helemaal weg na een heerlijke behandeling. Er wordt ruim de tijd genomen.
femke mie
femke mie
2021-07-03
Pinky Siedenburg
Pinky Siedenburg
2021-06-29
Donderdag 24 juni was Annette bij Stichting Levvel Jeugdzorg met haar onvergetelijke stoelmassage. Jill, Natasja, Dorethy, Jos & Pinky werden in 25 minuten van alle vermoeidheidsklachten verlost. Voor ons kan Annette niet stuk, maar het advies dat collega Robin kosteloos kreeg heeft al zijn zorgen doen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dank, dank Annette namens on allemaal.❤
Natasja Buddenberg
Natasja Buddenberg
2021-06-28
Mooie schone salon en Annette legt alles goed uit, ik voelde me erg op mijn gemak en het resultaat is super!
Advertisement
Jennifer van der Meer
Jennifer van der Meer
2021-06-21
Heel open en klantvriendelijk ontvangen. Er wordt goed naar de klant gekeken en adviezen gegeven voor een (eventuele) vervolgstap. Zeer tevreden!
Anja Langbein
Anja Langbein
2021-06-18
Echt een ontspannen sfeer en een vakkundige massage.
Ruby van der Meer
Ruby van der Meer
2021-06-18
Je wordt leuk en open ontvangen, je voelt je meteen welkom en krijgt een goede uitleg daarnaast krijg je ook een snelle reactie op vragen, echt heel fijn. Ik ben zeer tevreden.
Ibolya Walthaus
Ibolya Walthaus
2021-06-18
Een heerlijke ontspannende massage gehad , ik kwam echt tot rust . Zeker aan te raden . Annette stelde je erg tot rust, lieve vrouw .
Advertisement
Alexandra Vandijk
Alexandra Vandijk
2021-06-16
Super ervaring gehad. Ik raad het zeker aan om naar studio shine te gaan. 👍🏼🙏🏼
Susanne Van Rossum
Susanne Van Rossum
2021-06-02
Jp Hulsebos
Jp Hulsebos
2021-05-21