SKLEP MOTORYZACYJNY KONKRECIK

SKLEP MOTORYZACYJNY KONKRECIK Reviews

Excellent rating
4.9
76 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (76)
Ewa Maryniak
Ewa Maryniak
2023.05.02
Czas oczekiwania na rekompensatę/usunięcie uszkodzeń lakieru i okrągłych rys na aucie, powstałych w procesie polerowania - jak dotąd 2 miesiące od momentu uznania reklamacji przez właściciela. Sprawa nadal się ciągnie- ten nie odpowiada na maile, telefony i smsy mimo deklaracji polubownego załatwienia sporu.
Advertisement
Oliwia Piątek
Oliwia Piątek
2023.04.04
Marek S
Marek S
2023.02.06
Bardzo jak na razie jestem zadowolony
Jakub
Jakub
2023.01.28
Szybko i konkretnie Wycena wielu możliwości na poczekaniu Ceny lepiej niż u konkurencji
Patryk Rink
Patryk Rink
2023.01.20
Advertisement
michal ch
michal ch
2023.01.10
Polecam zaktualizować godziny czasu pracy.... Jechałem na darmo
Maciek G
Maciek G
2023.01.02
Ewa Maryniak
Ewa Maryniak
2022.12.19
Czas oczekiwania na rekompensatę/usunięcie uszkodzeń lakieru i okrągłych rys na aucie, powstałych w procesie polerowania - jak dotąd 2 miesiące od momentu uznania reklamacji przez właściciela. Sprawa nadal się ciągnie- ten nie odpowiada na maile, telefony i smsy mimo deklaracji polubownego załatwienia sporu.
Mateusz Gdowski
Mateusz Gdowski
2022.11.18
Advertisement
Jakub Mróz
Jakub Mróz
2022.11.16
Fachowa pomoc, miła obsługa, na pewno będę korzystał jeszcze wielokrotnie!
Klaudia Bugara
Klaudia Bugara
2022.11.16
Mateusz Woźniak
Mateusz Woźniak
2022.11.04
Reply from SKLEP MOTORYZACYJNY KONKRECIK 2022.06.22
Panie Mateuszu, dziękujemy za opinię! To wiele dla nas znaczy!
Михайло Мельник
Михайло Мельник
2022.10.21
Вночі відмовив ГЦ щеплення на бусі. Цей магазин був першим, хто відповів ще до початку робочого дня. О 9й годині вже мав запчастину яку хлопці люб'язно підвезли прямо мені в руки. Респект й повага!
Advertisement
Patrycja bpn
Patrycja bpn
2022.10.15
Super! Części, których nie było na stanie , zostały zamówione i dowiezione do domu za 2 godzinki. Polecam! :)
Mateusz Woźniak
Mateusz Woźniak
2022.09.14
Polecam, zamówienie w godzinę do odbioru ❤️❤️❤️
Reply from SKLEP MOTORYZACYJNY KONKRECIK 2022.06.22
Panie Mateuszu, dziękujemy za opinię! To wiele dla nas znaczy!
Tomasz Wilczek
Tomasz Wilczek
2022.09.10
Nie polecam . Brak odpowiedz w sprawie części tylko przepychanie na kolejne godziny odnośnie telefonu i tak przez trzy dni .
Mateusz Woźniak
Mateusz Woźniak
2022.08.30
Polecam, zamówienie w godzinę do odbioru ❤️❤️❤️ I supra dostała nowe ramki :D
Reply from SKLEP MOTORYZACYJNY KONKRECIK 2022.06.22
Panie Mateuszu, dziękujemy za opinię! To wiele dla nas znaczy!
Advertisement
vienio999
vienio999
2022.08.10
Super obsługa i fajne ceny!
Reply from SKLEP MOTORYZACYJNY KONKRECIK 2022.08.11
Dziękujemy bardzo za opinie, to wiele dla nas znaczy. Zapraszamy ponownie!
Pawel Cedro
Pawel Cedro
2022.07.28
Pawel Policht
Pawel Policht
2022.07.20
Połączenie profesjonalizmu oraz wiedzy produktowej 😉miłe zaskoczenie napewno będę częstym gościem polecam w 100%