Studiohoofddorp

Studiohoofddorp Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
8 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (8)
Morgan Kusters
Morgan Kusters
2024.03.27
Opzoek naar een webdesignbureau? Dan is studiohoofddorp echt een aanrader dat ook echt een verschil kan maken. Mijn ervaring was ronduit heel fijn en ik kan ze iedereen aanraden die een website wil die er niet alleen gelikt uitziet, maar ook converteert.
Antwoord van Studiohoofddorp 2024.04.02
Super dank je wel voor deze mooie review.
Advertentie
Inge Trilsbeek
Inge Trilsbeek
2021.05.13
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Studiohoofddorp heeft mijn site omgetoverd tot iets moois. Een frisse nieuwe look. Snel, praktisch en een prettige samenwerking.
Antwoord van Studiohoofddorp 2021.05.13
Dank je wel Inge 😊👍
orny vale
orny vale
2021.02.13
Positief
Professionaliteit
I'm extremely satisfied about Studiohoofddorp. Professionalism, competence, experience. The studio can give any kind of support and service in the best way. Highly recommended.
Antwoord van Studiohoofddorp 2021.02.13
Thank you, nice review
peter van der lee
peter van der lee
2018.11.28
Ik ben al jaren zeer tevreden over Studiohoofddorp. Website wordt snel aangepast indien nodig. Er wordt goed meegedacht als er aanpassingen gedaan moeten gaan worden en Studiohoofddorp blijft moderniseren zodat de site altijd eigentijds zal blijven. Top.
Antwoord van Studiohoofddorp 2018.11.29
Dankje wel Peter :-)
Sabine Verbeek
Sabine Verbeek
2016.12.13
Studiohoofddorp levert kwaliteit en niet onbelangrijk fijn om mee samen te werken. Doet niet alleen wat gevraagd wordt maar denkt ook met je mee. Mijn webshop ziet eruit zoals ik voor ogen had!
Antwoord van Studiohoofddorp 2016.12.13
Dankje wel Sabine, heel lief van je x
Advertentie
Lieza Walvis
Lieza Walvis
2016.02.10
Hier een zeer tevreden klant. Zelf weet ik niets van een website bouwen of onderhouden. Ben enorm goed geholpen door Studio Hoofddorp. Nu de trotse eigenaar van een mooie website. Ontvang ik nog steeds de nodige ondersteuning. Echt een top service.
ron vermeulen
ron vermeulen
2015.12.08
Ik ben al 5 jaar klant bij Studiohoofddorp. Al mijn sites werken als een trein, aanpassingen worden snel uitgevoerd en een probleem is voor hun geen probleem. Ron Vermeulen o.a. food-market.nl
Jimmy Roeland
Jimmy Roeland
2015.03.13
Was zeer onder de indruk hoe we zijn behandelt en wat het resultaat uiteindelijk is geworden!