Relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie Reviews

Relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie Reviews

2.1

Below average - based on 17 reviews

studio29elf.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (17)
Jan Berben
Jan Berben
2023-11-17
Waardeloos bedrijf. Ook ik ben opgelicht door hun, heel veel geld betaald voor noppes. Al die tijd maar 3 dates gehad wat totaal niet bij mij paste. Als zij inderdaad bij de intake beter naar mij geluisterd hadden dan had dit mij veel energie bespaard. Mensen aub niet intrappen gezien je er niets aan hebt! Zeer teleurstellend...
Advertisement
irene van loon
irene van loon
2023-11-17
z'n 2500 euro armer en een illusie rijker. hoe de matches tot stand komen, geen flauw idee. het lijkt wel dat ze willekeurig iemand uit een kaartenbak trekken.
bartje van oijen
bartje van oijen
2023-09-28
Na de intake in 2020. Heb ik een date gehad 2de was gewoon even snel bladeren en matchen wat totaal geen match was. Telefonisch contact gehad in 2021 met de belofte dat ik nog 2 dates zou krijgen. Nu bijna eind 2023 nog geen enkel telefoontje of contact met mens en relatie gehad maar wel 1700 euro lichter. En kom niet met de smoes dat het komt dat ik een roker ben. Als dat het zo moeilijk maakt om te matchen wees dan ook sportief en geef minstens de helft van het geld terug.
Ank V W
Ank V W
2023-09-24
Ik werd gekoppeld aan wat later bleek een narcist te zijn. Een hoop geld aan uitgegeven. Gaat dus fout.
joehoe222
joehoe222
2023-09-22
Ronduit slecht. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik 9 maanden lang genegeerd ben door een professionele partij. Na intake zo lang niets gehoord. De mails waren amateuristisch en slecht opgesteld, database was niet in te zien als zoeker en 1000 euro betalen voor niets, het voelt als een scam. De matches die er daarna uitkwamen, waren slecht gematcht, onpersoonlijk en ronduit raar. Er is me een jaar verlenging aangeboden vanwege de weinig matches, maar dat haalde geen barst uit. Het tempo bleef bedroevend, telefonisch schoot het niet op, mensen luisterden niet en na 2 jaar gepruts moest ik nog eens 1500 euro betalen voor een jaar verlening. Wekken de pretentie serieus te zijn, maar maken het geenszins waar. Spaar je geld uit en ga naar een goede i.p.v. deze.
Advertisement
Sanne de Bresser
Sanne de Bresser
2023-08-09
Alsjeblieft mensen, ga niet in zee met deze organisatie. Het levert niks op en kost je bakken met geld! Edit: ik sta niet in jullie bestand en zal er ook nooit in staan!
Reply from Relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie 2023-08-09
Geachte mevrouw De Bresser, Bedankt voor uw review. Wij zouden graag contact met u opnemen om uw ervaring met ons te bespreken. Helaas kunnen we u op basis van uw naam niet vinden in ons cliëntenbestand. Zou u contact met ons op willen nemen via klantenservice@mensenrelatie.nl of 088-0221901 Alvast bedankt! Hartelijke groet, Radboud
Ann Vd Werf
Ann Vd Werf
2023-04-03
0-sterren voor dit bemiddelingsbureau. Kost een hoop geld en voel mij opgelicht. Maar 1 beschikbare potentiële match in de randstad?!? En het was nog niks ook. Waarop ze matchen geen flauw idee. Ze paste allemaal (3)niet. Pas bij bellen waarom ik nooit wat hoorde kwam er telkens opeens toevallig een ‘match’ tevoorschijn uit de kaartenbak. Aan de telefoon met hoofdkantoor ook belachelijk geholpen. ‘Maar u snapt zelf toch ook wel dat mannen tegenwoordig niet zelfverzekerd zijn, die zijn er niet’. ‘Deels’ Geld terug doen ze niet aan, ondanks herhaaldelijk mijn klachten. NIET INSCHRIJVEN is mijn advies. Kansloos.
Imke Evers
Imke Evers
2023-03-21
Ik heb een hele fijne stageperiode gehad bij Mens & Relatie! Zo fijn dat ik hier nu met heel veel plezier werk. Heerlijk om de hele dag met liefde bezig te zijn ❤️ Dus zoek je nog een stageplek? Mail gerust!
Jamie Hovelmeyer
Jamie Hovelmeyer
2023-03-13
Mijn stage voor Toegepaste Psychologie heb ik hier mogen lopen. Ik werd begeleid door een Toegepast Psycholoog en zij heeft me goed ondersteund. Ik heb verschillende werkzaamheden mogen verrichten, waaronder matches maken, clienten coachen en de (relatie)psycholoog van Mens & Relatie ondersteunen. Mijn stage heb ik als succesvol ervaren waardoor ik ook mijn eindscriptie hier heb gedaan. Ik heb mijzelf kunnen en mogen ontwikkelen tot een volwaardig Toegepast Psycholoog en ben nog steeds werkzaam bij dit bedrijf. Een mooie kans om ervaring op te doen met leuke, lieve collega’s! Ik raad het anderen zeker aan ☺️
Advertisement
Bert Vaenendaal
Bert Vaenendaal
2023-02-15
Al jaren blij met mijn vrouw die ik heb leren kennen via Mens en Relatie.
Alle Boomsma
Alle Boomsma
2022-12-05
Ik ben belachelijk behandeld door mens en relatie. Ik werdt serieus genomen door de bemiddelaar. Het is mij veel geld gekost bij mens en relatie. Ik werdt ook belachelijk behandeld door de telefoon.
Chris Wolf
Chris Wolf
2022-09-08
Bjorn de Bakker
Bjorn de Bakker
2022-08-29
Advertisement
Sharon Smits
Sharon Smits
2022-08-05
Zonde van je geld. Matches passen totaal niet, ondanks de terugkoppeling weinig verbetering. Waarschijnlijk een kleine database, ook meerdere keren gematched buiten mijn leeftijdscriteria om (wel met toestemming maar ja, je vertrouwt erop dat ze de juiste match maken). Gewoon lekker gaan speeddaten.
Alexander Zijlstra
Alexander Zijlstra
2020-12-16
Critical
Value
Nelson Zonneveld
Nelson Zonneveld
2020-03-09
Positive
Professionalism
Quality
Anita Stoker
Anita Stoker
2019-05-11
Advertisement