STUC TECHNIEK - Stukadoor Lelystad / Almere & latex spuiten Reviews

STUC TECHNIEK - Stukadoor Lelystad / Almere & latex spuiten Reviews

5.0

Excellent - based on 111 reviews

stuc-techniek.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (111)
M van der Werff
M van der Werff
2024-01-29
Prachtig mooi strak stucwerk. Plafonds ook gespoten. Alles netjes afgewerkt. Rivano werkt hard en netjes. Zeer tevreden.
Advertisement
mireille
mireille
2023-11-20
Stuc techniek is zeer kundig in zijn vak en snel, daarnaast ook vriendelijk. Een vakman nodig? Kijk dan niet verder en bel Stuc Techniek Lelystad. Bedankt voor de mooi gestucte muren.
Peter
Peter
2023-10-14
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Top geregeld. Kwaliteit van werk is top, communicatie prima. Beveel hem zeker aan!
Marc Vink
Marc Vink
2023-10-10
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Rivano is alweer voor de derde klus bij ons geweest. Top kwaliteit, op tijd, meedenken en ook nog een goed humeur :-). Super!!
Reply from STUC TECHNIEK - Stukadoor Lelystad / Almere & latex spuiten 2023-10-10
.
Katherine Astapchik
Katherine Astapchik
2023-10-03
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
I was very surprised how efficient the team was!!!! Worked really hard to cover a huge area on our ground floor. The result is amazing, great quality and the walls are better than new, we are very satisfied and will definitely work with them again!
Advertisement
José Kelder
José Kelder
2023-09-30
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Rivano kwam elke keer op tijd en heeft prima kwaliteit geleverd. Hij denkt mee in oplossingen, werkt hard en is goedgehumeurd. Echt een vakman, heeft superstrakke plafonds achtergelaten!
Teun V.
Teun V.
2023-09-29
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Hele woning door Rivano laten stucen, spuiten en afwerken. Topresultaat! Erg strak gewerkt, zeer jaloersmakende kitranden en overall prettige samenwerking. Rivano is altijd bereikbaar, reageert snel en denkt overal in mee. Would recommend 5/5.
Lex E.
Lex E.
2023-09-27
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Rivano is erg vakkundig, vriendelijk en komt zijn afspraken na. We waren op zoek naar een stukadoor voor de badkamer en kregen na het sturen van een bericht (via zijn website) binnen 24 uur reactie met een goed voorstel. Ook daarna was hij goed bereikbaar. Het werk is professioneel gedaan en wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Hij was op tijd en werkt netjes en gedegen. We zullen vaker bij Rivano aankloppen voor stucwerk.
Diana Van Beek
Diana Van Beek
2023-09-23
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Super tevreden over het resultaat en bedrijf! Een aanrader! Muren en plafonds gestuct en alles wit gespoten.
Advertisement
Alex Kamstra
Alex Kamstra
2023-09-08
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Rivano is een vriendelijke man, heeft keurig werk afgeleverd, en gaat zeer professioneel om met z'n werkzaamheden. Hij werkt secuur en was op tijd met de gemaakte afspraak. Zeer aan te raden!
Wendy van den Boom
Wendy van den Boom
2023-08-07
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Wij zijn uitermate tevreden over de werkzaamheden. Het is keurig opgeleverd. Altijd een snelle en keurige reaktie. Een betrouwbaar bedrijf die ik iedereen kan aanraden.
Vito Glasbergen
Vito Glasbergen
2023-07-27
Positive
Professionalism
Quality
Rivano weet echt wat hij doet. Vooral als het op latex spuiten aankomt. Hij heeft mijn huis onder handen genomen en het ziet er top uit. Strakke lijnen, alles netjes afgewerkt en de kleuren zijn precies zoals ik ze wilde. De samenwerking was ook top. Hij is eerlijk, komt zijn afspraken na en als ik iets wilde weten, kreeg ik altijd een snel en duidelijk antwoord. Dus als je op zoek bent naar iemand die goed kan stuccen, dan moet je bij Stuc Techniek zijn. Hij levert goed werk, is duidelijk in de communicatie en je weet zeker dat je waar krijgt voor je geld. Echt een aanrader!
Aziem Bansi
Aziem Bansi
2023-07-21
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Vanaf het moment dat ik in contact ben getreden met dit bedrijf ben ik zeer goed behandeld. Expertise is wat je kunt verwachten van Rivano. Adequaat reageren met communicatie. Toelichting werkzaamheden. Plan bespreken. Tijdens de werkzaamheden ben ik een aantal keer betrokken bij het proces of ik nog feedback kon geven op initiatief van Rivano. Transparant vooraf met prijsopgaaf en de te verrichten werkzaamheden. Kortom, Rivano heeft mij de behandeling gegeven die ik voor mezelf wens en hiermee zijn wij onwijs goed geholpen! Onze woning ziet er weer super gaaf uit. Dank je wel Rivano!
Advertisement
Michelle Kimberley
Michelle Kimberley
2023-07-19
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Rivano heeft in onze woning de babykamer recentelijk gestucd en daarna gespoten. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat! Het contact was ook erg fijn. Rivano is ontzettend vriendelijk. Ook was hij goed bereikbaar en stond hij altijd klaar om onze vragen te beantwoorden. Hij kwam zijn afspraken na en was beide keren keurig op tijd. Bedankt Rivano!
Peter Van De Lagemaat
Peter Van De Lagemaat
2023-07-12
Positive
Professionalism
Quality
Wij zijn super tevreden over het stucwerk en daarna de spacktelpoets van stuc techniek Lelystad echte aanrader
Isis Ritte
Isis Ritte
2023-06-16
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat! Alles is zo mooi strak, zowel het plafond als de muren. We hebben ook een kleur laten spuiten. Ook dit is zeer netjes en strak gedaan. Je merkt dat Rivano een echte vakman is die precies weet wat hij doet. Een echte aanrader!
Reply from STUC TECHNIEK - Stukadoor Lelystad / Almere & latex spuiten 2023-06-20
Hoi Isis, bedankt voor de lieve woorden. Gaaf dat je zo tevreden bent!
Lucas Nimwegen
Lucas Nimwegen
2023-06-16
Positive
Professionalism
Super mooi werk geleverd. Wij raden Stuctechniek zeker aan!
Reply from STUC TECHNIEK - Stukadoor Lelystad / Almere & latex spuiten 2023-06-20
Hoi Lucas, mooi dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het achterlaten van een review!
Advertisement
T N
T N
2023-05-20
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Rivano heeft voor ons twee wanden met steenstrips glad gestuct. De diverse opties voor afwerking met bijbehorende voor- en nadelen worden goed uitgelegd en het resultaat is gewoonweg superstrak. Rivano is overduidelijk een vakman en daarnaast ook een hele aardige kerel. Als wij ooit weer een klus hebben dan huren we hem gegarandeerd in en we kunnen hem 100% aanbevelen.
Reply from STUC TECHNIEK - Stukadoor Lelystad / Almere & latex spuiten 2023-05-23
Hoi T N, gaaf om te lezen dat je zo tevreden bent met het resultaat. Hopelijk tot de volgende keer!
Cindy Van den berg
Cindy Van den berg
2023-05-15
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
De stucadoor was super aardig, betrouwbaar en altijd op tijd. Zijn werk is erg mooi en netjes! Wij zijn super tevreden en zouden hem adviseren bij onze vrienden.
Reply from STUC TECHNIEK - Stukadoor Lelystad / Almere & latex spuiten 2023-05-23
Hoi Cindy, mooi dat alles goed is gegaan. Bedankt voor het achterlaten van een review!
Joke Van harten
Joke Van harten
2023-05-09
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Hai Rivano, je krijgt van mij een dikke tien. Perfect werk geleverd. Na waterlekkage aan het plafond en muur, dacht ik, dat wordt nooit meer mooi. Het tegengestelde is waar. Ik heb nog nooit zo'n mooi strak en wit plafond gezien en mijn muur opnieuw de aanslag weggewerkt en in een andere kleur gespoten, heel mooi. Ik kan iedereen Stuc techniek aanbevelen een top bedrijf. Hij is aanbevolen door mijn dochter, waar hij ook perfect werk heeft geleverd. Zeer prettig in de omgang en komt zijn afspraken na en neemt direct contact op als je vragen hebt en geeft advies. Bedankt voor alles. Joke van Harten Lelystad 9 mei 2023