STRINDBERGS BILVÅRD Reviews

STRINDBERGS BILVÅRD Reviews

5.0

Excellent - based on 23 reviews

strindbergsbilvard.se
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (17)
max
max
2023-08-08
Toyota Avensis Lämnade in min 17 år gamla Toyota Avensis på en helrekond. Resultatet är häpnadsväckande bra! Bilen levererades i näst intill nyskick både in och utvändigt, jag trodde aldrig den kunde bli så fin. Tack så mycket Strindbergs Bilvård för er fantastiska service och kunskap. Jag rekommenderar alla att lämna in sin bil till era trygga händer!
Advertisement
Mona Wärenkrona
2023-07-06
Kunnig o vänlig personal Fantastisk fin service av kunnig o otroligt omhändertagande personal! Byte av del av avgassystem mm. Blev helnöjd verkligen o kommer att återkomma efter sommaren Hade det funnits fler stjärnor, hade de fått det. Rekommenderar dem varmt. Mona W
Emil W
2023-06-10
Grymt resultat och trevlig personal! Lämnade in min bil på en superhandtvätt, som ny både in och utvändigt! Trevlig personal och grym service, här kommer jag tvätta bilen igen!
Nina Simensen
2023-05-12
Supernöjd Alltid oerhört bra bemötande och bra service , toppen killar som arbetar och är väldigt måna om att man är nöjd som kund, och vi kan varmt rekommendera dem.
Ulla Schönrock
2022-05-01
Toppenkillar som snabbt och proffsigt fixade felsökning och nytt batteri.
Advertisement
Daniel Åkerstöm
Daniel Åkerstöm
2022-03-24
Enkla att ha och göra med, fick snabb och proffsig hjälp.Personalen var hjälpsamma och trevliga och lyssnar på ens behov. De ger professionella råd och försöker inte sälja på en onödig service.Kommer garanterat att besöka denna verkstad igen rekommenderas starkt
Pouya Ghelichkhan
Pouya Ghelichkhan
2022-03-14
Har fixat belysning, batteri, felsökning m.m. på vår äldre bil i flera omgångar. Otroligt proffsigt och trevligt bemötande varje gång. De ger service som ingen annan! När de bytte batteri skulle jag inte betala direkt, utan köra bilen 1-2 veckor och sedan betala om jag var nöjd med arbetet! När de fixade belysning på bilen tvättade de den utan att säga något förrän jag hämtade bilen, utan extra kostnad. Aldrig hört talas om liknande service någon annanstans. Rekommenderar 100%.
Håkan Sjödin
Håkan Sjödin
2022-02-09
Otroligt bra service/felsökning och kundbemötande när de hjälpte mig med mitt led-problem. Bilen återlämnades lagad, tvättad och städad🎖️ Uppdaterad efter reparation av elöppning baklucka, Strindbergs & Zein utförde igen ett perfekt jobb!
Alexander
Alexander
2022-02-03
Har lämmat in min båt på rekond och är jättenöjd. Trevlig personal som vet vad de sysslar med.
Advertisement
Björn Eriksson
Björn Eriksson
2022-02-03
Gjorde stor service idag 20000km med ventilkontroll samt bytte klossar bak. Snabbt, skitbra service, mkt bra pris och de var otroligt duktiga. Åker helt klart dit igen till nästa service.
Piotr Stalsky
Piotr Stalsky
2021-11-26
Positive
Value
Nya bromsar med oljebyte samt extra problem med låset på bagageluckan utan att priset blev högre.
Hasse Ramsell
Hasse Ramsell
2021-11-24
Mycket bra trevlig personal
Johan Löthman
Johan Löthman
2021-11-16
Positive
Professionalism
Strindbergs bilvård anstränger sig verkligen för att hjälpa kunden, servicen är på topp och de har lyckats lösa de problem jag haft på bilen.
Advertisement
William Bernad
William Bernad
2021-11-09
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Jag blev trevligt bemött. Fick hjälp med allt och mer därtill! Jag hade problem på problem med bilen. Köpt fel däck som inte passade till fälg. Hade för dåliga reservvinterdäck. Jag fick hjälp och de fixade allt. Bromsarna, bromsbelägg, byte till vinterhjul. Mohammed och Walid var i verkstaden och jag rekommenderar verkligen denna verkstaden. Har du problem med bilen dra hit utan tvekan!
Technical Umair
Technical Umair
2021-10-22
Positive
Professionalism
Value
Fantastisk service, rekommenderar starkt
Lisa Lee
Lisa Lee
2021-10-22
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Mycket seriösa och kunniga!! Bytte bromsar och gjorde rekond och fick tillbaka en ny bil. Rekommenderar starkt!
Per Strindberg
Per Strindberg
2021-10-21
Positive
Value
Advertisement