Strefa Haftu Reviews

Strefa Haftu Reviews

5.0

Excellent - based on 416 reviews

strefahaftu.com.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (416)
Monika Najduch
Monika Najduch
2024-02-13
Szybka i sprawna realizacja , pomocna obsługa . Polecam bo naprawdę warto ☺️
Aleksandra Prena
Aleksandra Prena
2024-02-13
Szybki czas realizacji, świetny kontakt, bardzo dobre wykonanie. Zamawiałam 150 plakietek na zimowisko harcerskie, prezentują się bardzo dobrze
Monika Maciejczyk
Monika Maciejczyk
2024-02-13
Współpraca z firma Strefa Haftu to czysta przyjemność. Szybka profesjonalna realizacja. Jesteśmy zadowoleni z jakości. Bardzo dobry kontakt podczas ustaleń. Polecam.
Oliver Bartnik
Oliver Bartnik
2024-02-13
Gorąco polecam, Pani Kamila służy zawsze pomocą i dopilnuje, aby zamówienie zrealizować w ekspresowym tempie. Jakość naszywek na najwyższym poziomie!
Czarcie Studio
Czarcie Studio
2024-02-13
Bardzo sprawna obsługa. Szybka realizacja i wysoki poziom wykonania. Polecam firmę
Ewelina Hein
Ewelina Hein
2024-02-13
Firma zaangażowana w sprawy i interes Klienta. Jako osoba pracująca w agencji reklamowej i mająca kontakty z wieloma podwykonawcami życzyłabym sobie tylko takich partnerów - profesjonalnych, terminowych, rzetelnych i na dodatek w bardzo konkurencyjnych cenach na rynku :) polecam! 6+
Anna Zbróg
Anna Zbróg
2024-02-06
Bardzo polecam Strefę Haftu. Blyskawiczna realizacja zamówienia. Profesjonalna obsługa, a same naszywki wyszły przepięknie.
Magdalena Sobiecka
Magdalena Sobiecka
2024-02-06
Gorąco polecam. Doskonały produkt, szybka realizacja i świetny kontakt. Na pewno wrócę z kolejnym zamówieniem.
Alexandra Łabędź
Alexandra Łabędź
2024-01-23
Bardzo dobry kontakt z biurem, realizacja zamówienia w ciągu 2 dni roboczych, a dodatkowo ekspresowa wysyłka. Strefa Haftu - robicie to dobrze! Z zamówionych naszywek skórzanych tak samo jestem bardzo zadowolona, produkt wygląda 10/10.
VRONA studio
VRONA studio
2024-01-23
Polecamy- świetna obsługa klienta, profesjonalne doradztwo, szybka realizacja i jakość jakiej nie spodziewaliśmy się w najśmielszych oczekiwaniach. To najlepsze metki jakie kiedykolwiek mieliśmy- na pewno będziemy wracać i zamawiać kolejne produkty.
Aleksandra Ściślak
Aleksandra Ściślak
2024-01-18
Serdecznie polecam tę firmę. Bardzo szybki czas realizacji zamówienia, bardzo miła i profesjonalna obsługa. Naszywki skórzane wyszły dokładnie tak jak powinny i są po prostu idealne! Bardzo duża różnorodność materiałów i kolorów. Dodatkowo do zamówienia dostałam próbki przykładowych naszywek na różnych materiałach i naprawdę są dostępne przepiękne i super jakości produkty. Wrócę do Was na pewno :) Dziękuję Pani Kamili za super obsługę!
Ola Grzegorzek
Ola Grzegorzek
2024-01-16
Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Naszywki wykonane bardzo ładnie. Polecam!
Dawid Juszczak
Dawid Juszczak
2024-01-14
Szybka realizacja zamówienia, wszystko w jak najlepszym porządku......zostaje :)
Anna Majchrowska
Anna Majchrowska
2024-01-10
Profesjonalizm w każdym calu. Doskonała komunikacja podczas całego procesu zamówienia i dostawy. Polecam!
Jakub
Jakub
2024-01-09
Bardzo szybka odpowiedź na zapytanie, momentalnie została zrobiona próbka i przesłane zdjęcie do akceptacji lub zmian. W ciągu dwóch dni od złożenia zapytania naszywki już zostały wysłane. Jakość wykonania fenomenalna, dokładnie taka, jaką byśmy chcieli. Polecamy w 100%
Marta Siekacz
Marta Siekacz
2024-01-04
Szybka odpowiedź na zapytanie, wysoka jakość realizacji - polecam!
Katarzyna Woźniak
Katarzyna Woźniak
2024-01-04
Zamawialiśmy naszywki firmowe z ekoskóry, które wyszły idealnie tak jak chcieliśmy! Czas realizacji błyskawiczny, kontakt z Panią Kamilą bardzo konkretny i uprzejmy, jakość naszywek bardzo dobra i precyzyjna, z pewnością będziemy ponownie współpracować! Polecam serdecznie
Damian Błaszyk
Damian Błaszyk
2024-01-04
Katarzyna
Katarzyna
2023-12-21
Doskonały kontakt, darmowe próbki i fachowa pomoc doradcy. Polecam wszystkim, którzy szukają pięknych naszywek!
Weronika Kowalska
Weronika Kowalska
2023-12-18
Pełen profesjonalizm, przystępne ceny, bardzo szybka produkcja i świetny, klarowny kontakt. Polecam z całego serduszka.