Chalupa Stovka Božanov

Chalupa Stovka Božanov Reviews

Excellent rating
4.7
79 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (79)
Martin
Martin
2024.03.28
10 Verified
☺Pobyt na této chalupě se mi opravdu líbil. Vrátilo mě to do dětských let, jelikož v kuchyně najdete některé opravdu retro věci, které jsou ale stále funkční a udržované. Celá chalupa je velmi čistá a dobře udržovaná. Byl to můj už druhý pobyt na tomto krásné penzionu. První se konal před dvěmi lety. Velkou radost mi udělaly nové velké osušky, které byly při mém prvním pobytu nevyhovující svou velikostí. Je vidět, že majitelé se snaží každým rokem zvelebovat své ubytovací zařízení vhodné pro skupiny s malými dětmi, jelikož je zde velká zahrada s hracími prvky jak pro malé, tak i pro velké. Určitě to nebyl můj poslední pobyt zde.
Reply from Chalupa Stovka Božanov
Moc děkujeme za krásné hodnocení a těšíme se na Vaši další návštěvu.
Advertisement
Ludek
Ludek
2024.03.24
10 Verified
Velmi pěkné a čisté ubytování, rodinný penzion který se nacházi v okolí Broumovska. ☺Velmi pěkné a čisté ubytování, rodinný penzion který se nacházi v okolí Broumovska, hezké příroda ,dobrá lokalita na výlety, sportovní vyžití a fajn komunikace s majitelkou která nám doporučila výlety po okolí .
Reply from Chalupa Stovka Božanov
Děkujeme za Vaše hezké hodnocení a rádi Vás u nás znovu uvidíme. majitelé
Pavel
Pavel
2024.03.18
10 Verified
Ubytování bylo čisté a útulné. Skvěle vybavená kuchyň a prostorná společenská místnost. Vyžití pro děti a krásné okolí. ☺Čistota, vybavenost, majitelé, lokalita
Reply from Chalupa Stovka Božanov
Děkujeme za Vaše pěkné hodnocení a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. majitelé
Stanislav
Stanislav
2024.03.12
10 Verified
Exceptional
Jan
Jan
2024.02.18
Verified
Skvělá chata, výborná pro rodiny s dětmi. Vše čisté, uklizené. Určitě doporučuji.
Advertisement
Vladimir Franc
Vladimir Franc
2023.06.24
Pavel Brázda
Pavel Brázda
2023.06.08
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
Zdenek Skarka
Zdenek Skarka
2023.06.04
Simply the Best
Location
Rooms
Martin Skutil
Martin Skutil
2023.05.28
Krásně rekonstruovaná a plně vybavená chalupa v pěkném místě. V podstatě je tam vše, co je pro příjemný pobyt několika rodin potřeba (nádobí, dřevo, hry...). Kdybych měl být velký šťoura, tak snad jen zlepšit dosah wifi a pořídit větší gril, který je pro více lidí dost malý ;-) Celkově s pobytem velká spokojenost, včetně dobré komunikace s majitelkou.
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Advertisement
Mark
Mark
2023.02.12
Verified
Very nice and spaceful accomodation in quiet and peacful area. Big garden, playground, table tennis, outside sitting). Renata is communicative and helpful.Cons:- It was pretty cold inside, esp. in rooms (approx. 17-18 degrees) during first 2 nights before heating started to fully work and still energy costs were quite high- Pretty expensive additional costs (4800 CZK electricity, 2000 CZK clean-up, 600 CZK firewood / 3 nights + - There were no big towels, only small ones
Monsucher
Monsucher
2023.01.02
8.0 Verified
Very good
Piotr
Piotr
2022.12.14
9.0 Verified
Superb
Ljubow
Ljubow
2022.12.06
7.0 Verified
Good
Advertisement
Hendrik
Hendrik
2022.09.27
9.0 Verified
Superb
Pavel Nápravník
Pavel Nápravník
2022.08.31
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Hana Nápravníkovaa
Hana Nápravníkovaa
2022.08.22
Zažili jsme zde krásnou dovolenou s naší asi 20člennou partou rodin s dětmi. Venku super vyžití, ping pong, šipky, fotbálek... a velký travnatý oplocený prostor, super. Uvnitř by neškodilo trochu víc skříní nebo prádelníků v pokojích a raději bychom pokrývky z dutého vlákna, které jsou hygieničtější, než peřiny z peří, které nejdou prát. Trochu nás zlobily lednice, jedna z lednic v patře nešla regulovat a ve studiu nefungovala vůbec - majitelům jsme nahlásili, tak snad další návštěvníci už budou mít vše funkční. Společenská místnost perfektní, dostatek prostoru i stolů k posezení, mohli jsme trávit večery všichni společně. Stejně tak venkovní zastřešené posezení. Dobré výchozí místo pro výlety a přitom klid vesnice. Hodně much bohužel (v blízkosti kravín).
Trip type
Vacation
Friends
Petr Šťastný
Petr Šťastný
2022.08.01
Pěkně zrekonstruované. Vybavení dobré. Normální člověk bude plně spokojený.
Location
Rooms
Advertisement
Iveta
Iveta
2022.07.23
9.0 Verified
☺Klidná lokalita, krásné ubytování . Cyklistické a pěší výlety do krasné krajiny.
Ewelina
Ewelina
2022.07.20
8.0 Verified
Polecam Pełen komfort wypoczynku ☺Cisza i spokój
Dominik Tyralski
Dominik Tyralski
2022.07.17
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service