Stopy Gabinet Podologiczny. Podolog Marzena Torczyk-Piasecka

Stopy Gabinet Podologiczny. Podolog Marzena Torczyk-Piasecka Reviews

Excellent rating
4.9
42 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (41)
Edyta Urbańska
Edyta Urbańska
2022.01.28
Zdecydownie polecam! Najlepszy podolog w Lublinie. Pani Marzena jest profesjonalistą z doświadczeniem, z super podejściem do pacjenta, jest niezmiernie ciepłą osobą :) to była moja pierwsza wizyta, ale wiem, że wrócę tam na pewno. Polecam z czystym sumieniem ten gabinet - warto!!
Advertisement
Kamil Budzyński
Kamil Budzyński
2021.11.06
Pani Marzena to bardzo sympatyczna osoba, prawdziwy specjalista w swoim fachu, a do tego z podejściem i opieką pacjenta na takim poziomie, który sprawia, że czujemy się komfortowo i bezpiecznie podczas całego zabiegu. Szczerze polecam, Kamil.
Teresa Koproń
Teresa Koproń
2021.10.16
Jestem pod wrażeniem dla fachowości i umiejętności Pani Marzenki. Jest bardzo dociekliwa i posiada duży zasób wiedzy. Pacjentów zawsze wita uśmiechem i dobrą radą. Polecam wszystkim którzy mają problem z paznokciami. Ja jestem bardzo zadowolona.
Maciej Karpiński
Maciej Karpiński
2021.09.01
Anna Guz
Anna Guz
2021.08.28
Jestem bardzo zadowolona z usług u Pani Marzeny. Bardzo miła, uśmiechnięta I profesjonalna osoba.
Advertisement
Żaneta Zarzycka
Żaneta Zarzycka
2021.08.24
Takiej pomocy oczekiwałam! Pani Doktor od razu trafnie zdiagnozowała problem i znalazła praktycznie bezbolesny sposób jego usunięcia. Atmosfera fenomenalna, już po chwili mijają jakiekolwiek obawy i wstyd. POLECAM Z CAŁEGO SERCA!
Ola Was
Ola Was
2021.08.23
Zyta F.
Zyta F.
2021.08.18
Jestem pełna podziwu dla kompetencji obu Pań. Dzięki ich wiedzy i niewątpliwie doświadczeniu udało się uniknąć długotrwałego i drogiego leczenia przeciegrzybiczego, które jak się okazało byłoby zupełnie niepotrzebne, gdyż lekarz dermatolog pochopnie i błędnie postawił diagnozę grzybicy paznokci. Dzięki sugestii Pań wykonałam posiew mykologiczny, który rzeczywiście wykluczył grzybicę. Przyczyna złego wyglądu paznokci okazała się mieć charakter mechaniczny. Wystarczyło oczyszczenie paznokci że zbędnej zrogowaciałej warstwy oraz specjalne wkładki żelowe pod palce do stosowania w przyszłości, aby pozbyć się problemu. Bardzo się cieszę, że trafiłam do tego gabinetu. Gratuluję obu Paniom wiedzy i doświadczenia. Pozdrawiam serdecznie.
Beata Syrytczyk
Beata Syrytczyk
2021.08.12
Zabieg przeprowadzony dokładnie z oczekiwanym rezultatem ,bez bólu i w bardzo miłej atmosferze. Pani Podolog Marzena jest osobą kompetentną i wykwalifikowaną, przez cały zabieg udzielała informacji i cennych wskazówek jak dbać o stopy samodzielnie .Dziękuję ❤ za profesjonalizm i indywidualne podejście do pacjenta i problemu. Polecam Serdecznie .
Advertisement
tomek maniek
tomek maniek
2021.05.04
Serdeczne podziękowania dla Personelu (Pani Oli i Pani Marzeny) za pomoc z moimi problemami związanymi z wrastającymi paznokciami. Polecam usługi gabinetu z całego serca! Pozdrawiam Tomasz Maniek
Marta Radzik
Marta Radzik
2021.02.05
Poprostu fachowość i jeszcze raz fachowość. Bardzo polecam. Mogę normalnie funkcjonować. To dla mnie wielka rzecz. Bardzo polecam
Łukasz Kirchner
Łukasz Kirchner
2020.11.30
Polecam Panią Marzenę. Najwyższy standard obsługi, higieny i bezpieczeństwa w okresie covid 19. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Analiza schorzenia, rzeczowe doradztwo i kompleksowe leczenie. Dziękuję za pomoc.
Adrian Smyk
Adrian Smyk
2020.11.27
Advertisement
PIotr
PIotr
2020.11.25
Karol Siedliski
Karol Siedliski
2020.11.25
Karolina Butryn
Karolina Butryn
2020.11.16
Polecam bardzo Panią Marzene. Jest kompetentną i przemiłą osobą, cechuje ją nie tylko pełen profesjonalizm ale również empatia, delikatność i indywidualne podejscie do klienta. Czułam się bardzo zaopiekowana i dopieszczona? i dzięki magicznym rękom Pani podolog nie czuje już bólu. Dziękuje bardzo Pani Marzeno i do zobaczenia.
Adam S
Adam S
2020.09.08
Pani Ola pełen profesjonalizm. Zabieg przeprowadzony bardzo dokładnie. 5 z plusem
Advertisement
Patryk Anulewicz
Patryk Anulewicz
2020.08.27
Do Pani Marzeny chodzę od 4 lat. Jestem bardzo zadowolona. Pani Marzena jest profesjonalna, niezwykle delikatna i bardzo miła. Dzięki niej mam zawsze zdrowe stopy. Małgorzata Anulewicz za pośrednictwem konta syna.
Larysa Madejek
Larysa Madejek
2020.07.23
Pani Marzena jest bardzo dobrym specjalistą. Chodzę do Pani Marzeny od paru lat i nie mam problemu z odciskami i nagniotkami.Ciepło, spokój i miła atmosfera sprawiają, że bardzo chętnie i bez strachu chodzę na kolejne wizyty. Bardzo polecam każdemu kto ma problem ze stopami. Larysa Madejek
Beata Madejek
Beata Madejek
2020.07.21
Bardzo miła Pani Marzenka. Profesjonalna obsługa , Pani zna się na tym co robi czyli na Stopach od A do Z. Polecam i Serdecznie Pozdrawiam do zobaczenia ;)